Wszytko podobnie w meczu z Gdańskiej, kapitalna oprawa, gorący doping tylko skuteczność zawodnicy zostawili chyba w szatni, bo zmarnować tyle okazji to już niebywała sztuka.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 11 mar 2007, 23:04
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 12 mar 2007, 8:31
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 12 mar 2007, 9:57
W tym sezonie, w żadnym z meczów przeciwko Podhalu nam łatwo ni było, ale to w końcu finał. Zresztą teraz nie ma już nic do stracenia. Jeśli nie wygramy przynajmniej raz w Nowym Targu to możemy pożegnać się z mistrzostwem, a szkoda byłoby przegrać drugi finał z rzęduMichał M pisze:Lekko Wam nie będzie, Duch
Podhale strasznie poprawiło grę w defensywie, a jak to się mówi - zespół trzeba budować od tyłu. Tak zagrali w dwóch ostatnich spotkaniach z Krakowem i tak zagrali wczoraj w Tychach. Mimo wszystko okazje były, tylko jak pisałem wszystkie strzały szły na Rajskiego, który dzięki temu został bohaterem meczuMichał M pisze:Ale, że Podhale wyeliminowało Cracovię, no no
W Tychach obowiązkowo będę na wszystkich meczach, ale z wyjazdami to już nieco inna historia. W Nowym Targu będzie pewnie komplet i jeśli zostanie jakaś pula dla nas, to zapewne dla posiadaczy karnetów. Chociaż podobnie było 2 lata temu w Oświęcimu i jak się okazało pózniej naszych na lodowisko wbiło prawie 1,5 tysiąca. Normalnie jakbyśmy grali w TychachMichał M pisze:Rozumiem, Duch, że nie odpuścisz teraz żadnego finału w Tychach? Czy do Nowego Targu też się wybierasz?
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 14 mar 2007, 9:29
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 14 mar 2007, 12:51
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 14 mar 2007, 20:48
tiaga
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 15 mar 2007, 10:22
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 15 mar 2007, 11:00
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 16 mar 2007, 7:55
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 17 mar 2007, 10:22
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 19 mar 2007, 8:20
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 19 mar 2007, 9:24
Póki krążek w grze, jeszcze wszystko może się zdarzyć.Michał M pisze:Obawiam się, że już po herbacie, Duch
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 20 mar 2007, 23:14
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 mar 2007, 23:37
Mnie to interesuje, nawet ogladalem jakies urywki w TVP3Wiem, że nikogo to nie obchodzi, ale Podhale zdobyło tytuł mistrzowski w PLH.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 21 mar 2007, 7:36
No więc skończyło się jak przewidywałem w ostatnich dniach. Przykro mi, Duch, ale zawsze macie wicemistrza i Puchar PolskiDuch pisze:Podhale zdobyło tytuł mistrzowski w PLH
Duch pisze:Na lodzie nie byliśmy gorsi, ale w decydujących momentach albo brakowało zimnej krwi i wykończenia akcji, albo właśnie to sędziwie robli nas w jajeczko![]()
Nic dodać, nic ująć, po prostu się podpiszę pod obu zdaniami, do Torunia też mają zastosowaniecloner pisze:Wiem, ze to jest katastrofa co oni niekiedy wyprawiaja. U nas tez nielepiej gwizdza.
No to chyba ich pykniecie?cloner pisze:Polonia prowadzi 1-0 z JKH Jastrzebie w finale Play-Off o awans do ExtraligiW piatek mecz na wyjezdzie.
Michał M
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio