Post Wyświetl pojedynczy post autor: mihalinho » 16 kwie 2007, 20:08
mihalinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 16 kwie 2007, 20:22
mihalinho pisze:Ostatni program Wojewódzkiego był o jednym i o niczym, czyli jak większośc programów. W trakcie jego oglądania, po wielu osobistych wywodach doszedłem do jednoznacznego wniosku: "Na jakim temacie opierałby się program Kuby Wojewódzkiego, gdyby nie istniał sex...(?)".
Taka też jest mentalność Narodowa, która jeszcze nie jest przesycona obrażaniem i szydzeniem (oczywiście z zachowaniem odpowiedniej dozy dystansu do siebie, uczestników show Wojewódzkiego) z drugiego człowieka.
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 kwie 2007, 20:38
wskaz mi program w ktorym byli tacy delikwenci, ktorzy daliby sie obrzuic blotemBaSSu pisze:A to, że politycy, aktorzy i cała reszta polskich "gwazd" za kilkaset złoty da się obrzucić błotem,
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 16 kwie 2007, 20:41
kon2r

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 16 kwie 2007, 20:43
czeher pisze:wskaz mi program w ktorym byli tacy delikwenci, ktorzy daliby sie obrzuic blotem Question
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mihalinho » 16 kwie 2007, 20:55
Gdyby nie przesadzał...BaSSu pisze:Gdyby przesadzał to by nie miał tego programu
Tutaj masz tylko częściową rację. Były programy, w których uczesniczyli ludzie z ogromnym dorobkiem artystycznym, powszechnie szanowane i poniekąd uwazane za ikony np. Piotr Frończewski, Tomasz Stańko i wielu innych, których nazwisk nie jestem sobie w stanie przypomnieć.BaSSu pisze:Bo moim zdaniem do jego programu chodzą ludzie, którzy ZA WSZELKĄ CENĘ chcą być gdzieś tam zauważeni
mihalinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 17 kwie 2007, 12:33
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 14 maja 2007, 13:39
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 maja 2007, 14:15
Bo moze zaprzestano ogladac jego programSero pisze:Widzę, że wielka krytyka na Wojewódzkiego ustąpiła.
to chyba to co umie najlepiejSero pisze:Wczoraj Kuba sprytnie z Wodeckiego wyciągnął "kawałek" zboczeńca Laughing Panowie dorwali sobie jakiegoś lachona z widowni (ale miała Surprised Razz
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 14 maja 2007, 14:25
Z mojej też nie oglądałem Kuby juz od dość dawna bo nie ma czego oglądać żarty o gejach, lesbijkach, penisach i innych ciekawych tematach mnie nie smieszą.czeher pisze:Pryznajmniej tak jest z moejej strony
Może to kolejny element kampanii która ma sprawić że Kuba będzie jeszcze bardziej "fajniusi cuul i krejzi".czeher pisze:http://wiadomosci.onet.pl/1534964,11,item.html
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 14 maja 2007, 18:00
Bobohawk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 14 maja 2007, 18:28
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 14 maja 2007, 18:32
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 14 maja 2007, 18:32
Cóż widocznie nie każdemu muszę odpowiadać te same teksty o gejach i seksie. Zresztą jakoś specjalnie trudne do zrozumienia to one nie sąBaSSu pisze:Ma genialne teksty ale nie każdy je zrozumie.
Jak dla mnie Majewski zbyt zabawny nie jest. Nie wiem, ale jak oglądam jego program czasem to baardzo rzadko się z czegoś zaśmieje.BaSSu pisze:Bez takiego kolesia jak on czy Majewski nie byłoby się z czego śmiać.
To jest akurat pozytywna strona tego programu choć często jest to robione na siłę.BaSSu pisze:Ludzie w jego programie fajnie się otwierają np. wczoraj Wodecki powiedział że jest pijakiem Razz
Bobohawk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 14 maja 2007, 19:31
Bobohawk pisze:Jak dla mnie Majewski zbyt zabawny nie jest. Nie wiem, ale jak oglądam jego program czasem to baardzo rzadko się z czegoś zaśmieje.
wianuch
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio