W telewizji nadali - Strona 4

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 04 sty 2005, 22:43

haha widze ze jak na razie wszyscy gdyby nie wiedzieli ze Miriam to Miriam a nie Mirianna chetnie by go / ją schrupali : )

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 04 sty 2005, 22:46

Baqu pisze:haha widze ze jak na razie wszyscy gdyby nie wiedzieli ze Miriam to Miriam a nie Mirianna chetnie by go / ją schrupali : )
no przyznaj Baqu, wziął byś się za kobitke o takiej urodzie ??

Awatar użytkownika
brazzo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 04 sty 2005, 22:46

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Heh ja widzialem pierwszy odcinek (przez przypadek) i musz powiedziec ze za takie cos to bym zabil tych ktorzy ten program wymyslili. 6 facetow napalilo sie na tego .....yy ta dziewczyne kazdy mowi ze sie jemu podoba a gdy sie dowiedza prawdy o kurde a to jeszcze w Tv juz byl pierwszy pocalunek fuj
A jeszcze musze cos napisac jakby nie bylo musial miec niezlego chirurga plastycznego
ja sobie myslalem 'fajna laska nawet' a pare minut pozniej okazuje sie ze to tranzwestyta, od 11 roku zycia bierze hormony :) , program oczywiscie ogladalem i zapowiada sie ciekawie. ciekawi mnie co ona z penisem robi bo w programie wystepuje nie raz w stroju plazowym, a kolesie nic nie skumali :roll: . znam final tego reality show ale nie zdradze szczegolow, powiem tylko ze program ten wywolal wielka afere, wygrany nie odebral nagrody i wszyscy mezczyzni wynajeli jakies slawnego prawnika i procesuja sie z telewizja!!...hehe

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 04 sty 2005, 22:49

brazzo pisze: powiem tylko ze program ten wywolal wielka afere, wygrany nie odebral nagrody i wszyscy mezczyzni wynajeli jakies slawnego prawnika i procesuja sie z telewizja!!...hehe
o tym wszystkim napisalem w pierwszym poscie

co do Miriam i jej "batonika" to mam filmik o tym jak Miriam pokazuje go a nawet robi rozne rzeczy, ale na bank jakis mod by wpadl i dal mi bana wiec wole nie...

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 04 sty 2005, 22:51

O NIEEE !!!! PRZEPRASZAM ZMIENIAM ZDANIE !!!! na pierwszy rzut oka wydawało mi się że (hmmm jak to nazwać ) "dobrz go zrobili". Jak patzre na te zdjęcie to :? Nie nnie zmieniam zdanie. ffffuj

widać na tym zdjęci że cos z ryjkiem nie tak, i wogóle z posturą.Patrzcie jakie łapska ma wielkie

Awatar użytkownika
brazzo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 04 sty 2005, 23:05

Baqu pisze:
brazzo pisze: powiem tylko ze program ten wywolal wielka afere, wygrany nie odebral nagrody i wszyscy mezczyzni wynajeli jakies slawnego prawnika i procesuja sie z telewizja!!...hehe

co do Miriam i jej "batonika" to mam filmik o tym jak Miriam pokazuje go a nawet robi rozne rzeczy, ale na bank jakis mod by wpadl i dal mi bana wiec wole nie...
ehe teraz sie wydalo co tam na dysku trzymasz :D ...

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 04 sty 2005, 23:06

Zgadzam sie z olkiem j ale brzydal :D

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 04 sty 2005, 23:13

brazzo pisze:
Baqu pisze:

ehe teraz sie wydalo co tam na dysku trzymasz :D ...
na dysku mam o wiele ciekawsze rzeczy : )

wspaniała Miriam :arrow:
Obrazek

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 05 sty 2005, 13:54

Ow my god...nie wiem co bym zrobil jakbym byl w ich skorze. Cala Europa a nawet Swiat zobaczy jak robia z siebie idiotow i podrywaja transa

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 05 sty 2005, 13:59

osobiście za 10 tys. nie zabawiał bym się ze zrobinym w kobiete facetem.... a wy :?: :?: :?: dla kasy jestem skłonny zrobić dużo rzeczy ale nie to .........

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 05 sty 2005, 14:02

ciakawe jak po programie podrywaja teraz laski na co patrza najpierw :lol: w sumie moga miec jakis uraz w psychice poderwa a tu znow zonk :twisted:

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 05 sty 2005, 14:04

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:ciakawe jak po programie podrywaja teraz laski na co patrza najpierw :lol: w sumie moga miec jakis uraz w psychice poderwa a tu znow zonk :twisted:
Dokładnie :!: Do konća życia będą kawalerami :lol: Ciekaw jestem reakcji tych mężczyzn, gdy tem Miriam ogłosi że urodził się chłopczykiem :roll: A sie chłopaki zmieszają 8)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 sty 2005, 14:29

gdybym ja podrywal taka laske a ona(on) mowi ze jest tym czym jest to bym temu czemus (jej/jemu) tak uderzyl :wink: 8) w ryj ze juz by sie chyba nie obudzila, dla mnie to jest ochydne bleeeeeeeeeeeeeee

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 05 sty 2005, 14:33

Ona sie urodziła z C i H i od rauz operacyjnie usunięto Penisa a Cycki dprawiono, więc Pensia ona (?) nie ma. Wyjasniłem?

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 05 sty 2005, 14:38

BUNCH pisze:Ona sie urodziła z C i H i od rauz operacyjnie usunięto Penisa a Cycki dprawiono, więc Pensia ona (?) nie ma. Wyjasniłem?
buhaha, lekarz w tym programie mówił że ma genitalia męskie (czytaj penis i te sprawy:]) no ale moze ty wiesz lepiej :roll: może już jesteście po numerku? dobry jest? :P 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”