Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 04 sty 2005, 22:43
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 04 sty 2005, 22:46
no przyznaj Baqu, wziął byś się za kobitke o takiej urodzie ??Baqu pisze:haha widze ze jak na razie wszyscy gdyby nie wiedzieli ze Miriam to Miriam a nie Mirianna chetnie by go / ją schrupali : )
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 04 sty 2005, 22:46
ja sobie myslalem 'fajna laska nawet' a pare minut pozniej okazuje sie ze to tranzwestyta, od 11 roku zycia bierze hormonyŻniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Heh ja widzialem pierwszy odcinek (przez przypadek) i musz powiedziec ze za takie cos to bym zabil tych ktorzy ten program wymyslili. 6 facetow napalilo sie na tego .....yy ta dziewczyne kazdy mowi ze sie jemu podoba a gdy sie dowiedza prawdy o kurde a to jeszcze w Tv juz byl pierwszy pocalunek fuj
A jeszcze musze cos napisac jakby nie bylo musial miec niezlego chirurga plastycznego
brazzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 04 sty 2005, 22:49
o tym wszystkim napisalem w pierwszym posciebrazzo pisze: powiem tylko ze program ten wywolal wielka afere, wygrany nie odebral nagrody i wszyscy mezczyzni wynajeli jakies slawnego prawnika i procesuja sie z telewizja!!...hehe
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 04 sty 2005, 22:51
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 04 sty 2005, 23:05
ehe teraz sie wydalo co tam na dysku trzymaszBaqu pisze:o tym wszystkim napisalem w pierwszym posciebrazzo pisze: powiem tylko ze program ten wywolal wielka afere, wygrany nie odebral nagrody i wszyscy mezczyzni wynajeli jakies slawnego prawnika i procesuja sie z telewizja!!...hehe
co do Miriam i jej "batonika" to mam filmik o tym jak Miriam pokazuje go a nawet robi rozne rzeczy, ale na bank jakis mod by wpadl i dal mi bana wiec wole nie...
brazzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 04 sty 2005, 23:06
Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 04 sty 2005, 23:13
na dysku mam o wiele ciekawsze rzeczy : )brazzo pisze:ehe teraz sie wydalo co tam na dysku trzymaszBaqu pisze:o tym wszystkim napisalem w pierwszym posciebrazzo pisze: powiem tylko ze program ten wywolal wielka afere, wygrany nie odebral nagrody i wszyscy mezczyzni wynajeli jakies slawnego prawnika i procesuja sie z telewizja!!...hehe
co do Miriam i jej "batonika" to mam filmik o tym jak Miriam pokazuje go a nawet robi rozne rzeczy, ale na bank jakis mod by wpadl i dal mi bana wiec wole nie......

Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 05 sty 2005, 13:54
Andreyew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 05 sty 2005, 13:59
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 05 sty 2005, 14:02
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 05 sty 2005, 14:04
DokładnieŻniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:ciakawe jak po programie podrywaja teraz laski na co patrza najpierww sumie moga miec jakis uraz w psychice poderwa a tu znow zonk
olek j

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 sty 2005, 14:29
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 05 sty 2005, 14:33
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 05 sty 2005, 14:38
buhaha, lekarz w tym programie mówił że ma genitalia męskie (czytaj penis i te sprawy:]) no ale moze ty wiesz lepiejBUNCH pisze:Ona sie urodziła z C i H i od rauz operacyjnie usunięto Penisa a Cycki dprawiono, więc Pensia ona (?) nie ma. Wyjasniłem?
Lakier
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio