Puchar lata czyli Intertoto. - Strona 9

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lip 2007, 18:57

co sie stalo :?: Bo widocznie przeoczylem najciekawsze wydarzenie tego spotkania :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 lip 2007, 18:58

Kilkadziesiat chuliganów z Polski wtargnęło na murawę, Policja używa kul gumowych. Szpaq zażenowany. Ogólnie skandal i wstyd na całą europę - jeszcze nam Euro odbiorą :D

Zanosi się na to, ze spotkanie zostanie przerwane i walkower - choć jak mówie, pewnie i tak Legię wykluczą :!:

Polska piłka sięgnęła dna, piłka nożna i Piłka Artur :lol:
Ostatnio zmieniony 08 lip 2007, 18:59 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 08 lip 2007, 18:58

Kibice [*] :x Skończy się wykluczeniem i dobrze.
Legia gra tragicznie. Tak jak mówiliście wynik powinien być jeszcze wyższy. Po tym meczu można powiedzieć, że Urban nic nie zrobił z zespołem :roll: Tylko, że to tylko Intertoto. Ciekaw jestem jak będzie w lidze. Na razie nie wróży to nic dobrego :o

czeher masz zawsze "dobry zmysł" do bukmacherki to po co słuchasz się innych :?: :bicz: :wink: Pozdro

EDIT:
fieldy pisze:jak widze takie sceny, to się wstydze, ze jestem Polakiem
Racja :oops: Ja tak samo :x

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lip 2007, 19:01

fieldy pisze:Zanosi się na to, ze spotkanie zostanie przerwane i walkower - choć jak mówie, pewnie i tak Legię wykluczą
Nie wiem jak was ale mnie ogolnie cieszy to :P chociaz mzoe to debilnie brzmi ale kibice Legii moze uratuja moj kupon - teoretycznie tak powinno byc :P ale pewnie STS podobnie jak z Gonzalesem odwali :badziewie: na swoja korzysc :D
Ale to ja juz bedz\e sie klocic tylko 50% spotkania rozegranego - Legia mof\gla jeszcze wlana z 3 :lol2:

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 08 lip 2007, 19:03

fieldy pisze:Kilkadziesiat chuliganów z Polski
Uogólniasz. Kilkudziesięciu chamów z Warszawy i okolic. Nie pozostaje nic innego jak pogratulować Legii wspaniałych kibiców. Szkoda słów, aby opisywać takie prostactwo.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 lip 2007, 19:06

Marco_Van_Basten pisze:
fieldy pisze:Kilkadziesiat chuliganów z Polski
Uogólniasz. Kilkudziesięciu chamów z Warszawy i okolic..
Co ty pieprzysz. Minąłem się z prawdą ? Nie są z Polski ? Warszawa to nie Polska ? To są Polacy. Ludzie na świecie tak to odbiora, nie beda mówić - kibice z Warszawy, tylko PSEUDO kibice z Polski :!:
Nie pozostaje nic innego jak pogratulować Legii wspaniałych kibiców
Pseudo kibiców.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 lip 2007, 19:14

fieldy pisze:jeszcze nam Euro odbiorą
Nikt nam Euro nie zabierze. Bo komu mieliby dać? Włochom? U nich też bywają podobne akcje, co pokazał nawet poprzedni sezon. O Calciopoli i domniemanych niedawno przekrętach finansowych nie wspominając. Oni lepsi wcale nie są i dlatego nie stracimy Euro 2012. To byłby mimo wszystko krok drastyczny :P

A co do zachowania tej grupki dzisiaj to nie ma czego komentować. No może [']
Ostatnio zmieniony 08 lip 2007, 19:16 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 lip 2007, 19:15

W pewenym momencie mnie to rozsmieszyło tak na poczatku teraz jestem zdruzgotany... Kibice bedac pewnym, że zawodnicy raczej nic po sobie nie pozostawia wzieli wszystko w swoje ręce... Wstyd bedzie ogromny, bo to raczej watpliwe, aby w Anglii czy Chorwacji mowili, ze to byli kibice z Warszawy tylko z Polski... To boli, bo wystarczy kilkunastu debili i wielu sobie wypracuje opinie o naszym kraju. Dobrze tylko, że juz dostaliśmy Euro2012.
Tak juz przechodzac od debilizmu kibicow Legii, chcialbym napisać, że naprawde zawodnicy skomromitowali sie na boisku przez te 45 minut, a przeciez mowili jasno, że to ma byc przepustka do gry z Blacburn i pozneij w UEFA...

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lip 2007, 19:15

Widac walka rozgorzala na dobre na plycie boiskach, tak wynikalo z ostatniego polaczenia - clonery w akcji :!:

Bydlo na litwie zalatwilo pewnie dla Legii dlugotrwaly ban na Europe jak i moze zburzyli cala roztaczana przez zarzad swietlana przyszlsoc Legii - bowiem nie wiadomo jak zareaguja wlasciciele zarzad na ten wybryk - moze nie byc wesolo :roll:

Piotrek_0011
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotrek_0011 » 08 lip 2007, 19:24

Wstyd ! Tych kibicow pogonic trzeba w pizd.... a klubik z Pucharow na pare ladnych lat pognic jak najdalej ! Skurw..... !

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 08 lip 2007, 19:25

Jarzinho pisze:Dobrze tylko, że juz dostaliśmy Euro2012.
Nic straconego, naie przejmuj sie...juz sie zaczelo...600 tys lapowki, dla pacholka Lipca, moze nawet dla samego Lipca, teraz kibice, swietna opinia..dajemy rade :?

Spotkanie przerwane... szkoda tylko ze taka grupka czesto wystawia opinie ogolu...

Sady 24 godzinne?! Karaja tylko pijanych kierowcow, i rowerzystow (pozdro Fieldy :P ) a Ci do ktorych mialo byc to skierowane, dalej robia swoje...

zal :?

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 lip 2007, 19:30

Dobrze tylko, że juz dostaliśmy Euro2012.
Nie się co cieszyć. Będziemy organizatorami do pierwszej inspekcji z UEFA. Przyjadą, zobaczą i tyle będziemy to Euro widzieć :roll:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 08 lip 2007, 19:30

Brak słów :?

Mam pytanie. Feyenoord został wykluczony z europejskich pucharów także na obecny sezon czy nie?

Wszystkie legijne strony padły. :shock:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lip 2007, 19:32

Zico_FCI pisze:Feyenoord został wykluczony z europejskich pucharów także na obecny sezon czy nie?
nie, tak uwazam bowiem gdyby zostal wykluczony nie walczylby jakis czas temu o puchar UEFA w barazu z Leo

ale suma sumarow i tak sie nie dostal :P

Nie chce nikogo bronic ani zwalac winy (i tak sie nie da) ale jakby bramka Choto zostala uznana nie byloby tego :!:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 lip 2007, 19:33

raczej nie, bo przecież Leo walczył z nimi o UEFA :!:

nie zmienia to faktu, ze to nei ma nic do rzeczy. Każdy przypadek jest badany raczej osobno, Z tego co tu było widać - konsekwencje ze strony UEFA mogą być poważne.
Rzucali kamieniami w policje, chcieli wyrwac bramkę, zdemolowali ogrodzenie, o rzucaniu racami nie wspominająć.
Ukarać powinno się przede wszystkim tych debili. Ciekawe czy to sie uda.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”