Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 31 sie 2007, 12:56
MaWiK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 31 sie 2007, 12:56
Milosevicvakabayashi pisze:Milosevic i R.Bravo Question
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 31 sie 2007, 17:18
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 wrz 2007, 21:36
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 17 wrz 2007, 22:56
fieldy pisze:W końcu mają Raula i Ruuda, którzy w Lidze Mistrzów gole zdobywać potrafią ...
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 wrz 2007, 0:04
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 18 wrz 2007, 8:06
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 18 wrz 2007, 22:36
fieldy pisze:W końcu mają Raula i Ruuda, którzy w Lidze Mistrzów gole zdobywać potrafią ...
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 18 wrz 2007, 22:45
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 19 wrz 2007, 14:54
Nurni Flowenol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 19 wrz 2007, 16:35
No Gago zagrał jeden z lepszych meczów w Realu, ale to i tak nie jest ten sam piłkarz, co grał w Boca. Gdyby nie fatalne straty, to możnaby napisać, że zagrał bardzo dobrze. Jedno złe podanie omal nie skończyło się golem. Oprócz tego Gago gra za mało agresywnie. Nigdy nie był typem brutala, w ogóle rzadko grał ostro, ale w Europie powinien się czegoś nauczyć. Taki piłkarz jak Diego był do powtrzymania wczoraj tylko przez faul, a Gago bał się wystawić nogę. Jeśli chodzi o całą resztę, to zagrał bardzo dobrze. Sterował drugą linią, wyprowadzał piłkę jak należy.Nurni Flowenol pisze: W Realu podobala mi sie gra Gago
Ciekawy debiut miał ArjenVianuch pisze:Robben zadebiutowal
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 19 wrz 2007, 16:44
Ja miałem holenderski komentarz i komentator wymawiał jego nazwisko jako "Sznajder" tylko, że to było takie lekkie 'sz'. Co do meczu to Werder miał nawet szansę wygrać, tyle kontr ile oni mieli to głowa boli, że nie wykorzystali choćby jednej. Na koniec mógł bramkę strzelić Almeida, ale wolał przyłożyć w plecy obrońcy. Chwalicie Gago, a dla mnie to on był jednym ze słabszych w Realu. Marcelo spełnił oczekiwanie, czyli zagrał tak, że drewniany Sanogo go ogrywał jak chciał. Poza tym w ofensywie to też nie to. Może ze 2 akcje mu wyszły. Ale i tak po nich nic nie było. Z Werderu to nie wiem gdzie był prawy pomocnik, teorytycznie to był Vranjes, ale tak naprawdę to go tam nie było i przez to lewy pomocnik Realu jeździł tam jak chciał. Napastnicy też. Passanen tak samo bardzo przeciętnie.Nurni Flowenol pisze:Trzeciak wymiatal: na "Snejdera" mowil "Sznajder",
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 03 paź 2007, 17:43
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 paź 2007, 18:59
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 03 paź 2007, 20:09
gieksa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio