Najlepszym naszym zawodnikiem był Seedorf- dwie bramki (obie wspaniałe), świetna gra i widać że Holender ma jeszcze sporo do pokazania w futbolu. Gilardinio wreszcie zaczął regularnie strzelać i wczoraj pokazał że jednak skreślanie go było przedwczesne. Cieszy zwłaszcza jego odblokowanie się w LM gdzie jak wiadomo jego skuteczność wołała dotychczas o pomstę do nieba. Trzecim zawodnikiem którego należy wyróżnić jest z całą pewnością Kaka który pokazał sporo kapitalnych rajdów i szkoda tylko że nie ukoronował ich zdobyciem gola. Najsłabszym naszym punktem we wczorajszym spotkani był niestety Oddo, dużo niedokładności i strat, w tym tak nieszczęsna po której padła bramka. Na pochwałę zasługuje Kalac który rozegrał dobre spotkanie wyciągając kilka niebezpiecznych piłkę. Ogólnie cały zespół zagrał bardzo dobre zawody (może z wyjątkiem Oddo) i mam nadzieję że taka dyspozycja przełoży się wreszcie na mecze ligowe.
W następnym meczu rewanż w Doniecku, który w moim odczuciu rozstrzygnie walkę o pierwsze miejsce w grupie. Cholernie ciężki mecz dla Milanu w którym będzie musiał zagrać równie świetne jak dziś spotkanie (jak nie lepsze) aby wywieść 3 punkty.
W drugim meczu Benfica nieznacznie wygrywa z Celticiem, choć po obejrzeniu skrótów trzeba stwierdzić że Szkoci powinni przegrać ten mecz znacznie wyżej.
P.S. Widzieliście Gattuso bez brody czy to tylko ja miałem jakieś omamy??