Skład Reprezentacji - Strona 4

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 31 sty 2005, 15:07

Frankowski pisze:
Kotek pisze:Mam dla Was ciekawą informację. Przed chwilą otworzyłem dzisiejszy Fakt (oczywiście jakoś tak niefortunnie ;) otworzył mi się dział sportowy). Patrzę a tam:
Polak gwiazdą w Ajaksie
czy coś podobnego, lecz mniej więcej o to chodzi.

Patrzę na zdjęcia a tam jakiś Latynos w niczym nie przypominający Polaka. Patrzę na metrykę a tam: 25. Filipe :> Nawet w tym zawodniku znaleźli polskie korzenie! Żal mi tych ludzi co piszą dla Faktu... W ogóle żal mi Faktu... :|
Co z tego że dzienikarze szukają piłkarzy którzy mogą grać dla Polski jak i tak PZPN nie zwróci na to uwagi np. jak sprawy z Podolskim dzienikarze go znaleźli ale pan Listkiewicz to olał a teraz Podolski jest gwiadą Bundesligi i gra w reprezentacji Niemiec , Klose też chciał grć w Polsce ale znów się nie udało tak samo jak z Podolskim
Po pierwsze panie Frankowski ... mieć czyjeś nazwisko jako nick ... eh.
Po drugie, Podolski jest gwiazdą Bundesligi? No chyba ze oglądamy osobne mecze i osobne ligi, to się zgodzę. Bo o ile mi wiadomo, Koln jest w II Bundeslidze, a to diametralna różnica.
Po trzecie: głupotą jest wyszukiwanie piłkarzy, których pradziadek kupił siekierkę na rynku polskim, a więc już w ich żyłach płynie nasza krew.
To nic, że nie potrafią wymówić ani jednego wyrazu po polsku, że nie wiedzą gdzie jest Polska i że mają to wszystko głęboko w czterech literach. Ważne, że Polak. Estefano Cardozo da Silva De oliveira Nasimento di Rodrigezo. No tak, nazwisko iście polskie. Do boju Polsko!

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 31 sty 2005, 15:09

moze nie napisze całej jedentastki ale napisze zawodnikow ktorzy powinni dostac sznse w tym meczu:
Boruc, Wisio, Żuraw, Smoliński, Goliński, Paweł Brożek, Rasiak

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 15:20

No w końcu ktoś coś napisał na moją prośbę, może ktoś inny jeszcze napisze jedenastkę złożoną z piłkarzy, którym warto by było zaufać, a nie mają więcej niż 5 powołań...

Moja wyglądałaby tak:

=============Olszar======Brożek===============

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 15:47

Wydaje mi się, że pomysł aby wystawić jedenastkę pomijanych piłkarzy jest jak najbrdziej na miejscu.Kadra B nie spełniła swoich oczekiwań, gdyż piłkarze traktują to jako coś gorszego i nie czują atmosfery reprezentowania kraju.Żuraw, Gołoś, Smoliński itp. powinni wystąpić z Białorusią !

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Olszar...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 16:25

Przyznajcie, że Olszarowi za e mecze w młodzieżówce należy się chociaż jedna szansa w reprezentacji. Są tacyt piłkarze, którzy grają lekko ponad przeciętnie w swoim klubie, a w reprezentacji robią cuda. Olszar do tych należy...

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 19:56

Ale Rom$onie tak szczerze mówiąc Olszar nie grał ostatnio fajerwerków...

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 20:06

Jak już wspominałem Olszar w klubie a Olszar w reprezentacji to są dwie inne postacie. Jak był w szczytowej formie to w klubie zdobywał gol za golem a w kadrze był gwaiazdą jak nigdy!! A jak w klubie mu trochę forma spdła to w reprezentacji nie było tego widać w ogóle. A poza tym on miał ostatnio kontuzję :p NIech no on tylko zagra znowu!!

Uchi_UfFy

Re: .

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 20:09

Rom$on pisze:Jak już wspominałem Olszar w klubie a Olszar w reprezentacji to są dwie inne postacie. Jak był w szczytowej formie to w klubie zdobywał gol za golem a w kadrze był gwaiazdą jak nigdy!! A jak w klubie mu trochę forma spdła to w reprezentacji nie było tego widać w ogóle. A poza tym on miał ostatnio kontuzję :p NIech no on tylko zagra znowu!!
No ale on już całkiem ma "doła"piłkarskiego :lol: Każdy może nagle powiedzieć:"Powołajcie mnie, w kadrze też dobrze zagram"
Ale Seba to grojek i to nie mały ale niech wróci do formy :!:

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 20:17

Tych bramek w górniku to nigdy nie zapomnę. I jak komentator krzyczał tylko: Olszar! Olszar! Olszaaaaaaarrr!!!!!!!! Gol!! GOL!!
Ale ta bramka w meczu młodzieżówek z Białorusią to NA ZAWSZE mi zostanie w pamięci!!

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 20:34

Także jego transfer do Admiry był wielkim skokiem i pokazywał jego klasę.A w młodzieżówce to on wymiatał pierwsze skrzypce :!: :)

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 20:48

Ja jestem pewnien tego, że za klika lat angielscy komentatorzy będą się uczyli poprawnie wymawiać "sz", żęby się nie ośmieszyć z wypowiadaniem nazwiska gwiazdy - Olszar :D. Ale zanim do Angli to miłoby było jakby przeszedł przez Wisłę...

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 31 sty 2005, 20:50

Tak jak dziś to robią dziennikarze niemieccy z Krzynówkiem 8) Oby niedługo hiszpańscy lub angielscy 8) :lol:

lukas70
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas70 » 01 lut 2005, 10:23

Reprezentacja ostatnio jest w porzadku oczywiscie z wyjatkiem GRZESIA RASIALDO . On jest fatalny . Zupelnie nie wiem dlaczego Janas mu tak ufa . Przeciez on jest tak slaby ( mecz z Danią w szczegolnosci to pokazuje ) . A te kilka bramek w Derby go nie usprawiedliwia .

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 01 lut 2005, 14:32

lukas70 pisze:Reprezentacja ostatnio jest w porzadku oczywiscie z wyjatkiem GRZESIA RASIALDO . On jest fatalny . Zupelnie nie wiem dlaczego Janas mu tak ufa . Przeciez on jest tak slaby ( mecz z Danią w szczegolnosci to pokazuje ) . A te kilka bramek w Derby go nie usprawiedliwia .
Kilka bramek? 12 goli na 15 meczy to jest mało? Ja Ci współczuję serdecznie takiej wiedzy piłkarskiej.

Moim zdaniem szanse powinien otrzymać Wojciech Kowalewski, broniący barw Spartaku Moskwa. Dudek nie powinien zagrać meczy towarzyskich, a to z tego względu, że Benitez posadzi go na ławce.
Dlaczego nie dostrzega się Pawła Abbota, o ktorym głośno ostatnimi czasy? Andrzej Niedzielan i Frankowski Tomasz to już chyba rutyna. Za nimi Żurawski. Skład ogółem nie jest zły. Szkoda tylko, że szansy nie dostawał wcześniej Dariusz Żuraw. Piłkarz otrzymywał dobre noty od trenera a i postawą na boisku wcale nie ustępował starym wyjadaczom kadrowym.
Z młodych, powinno dać się szansę ograć braciom Brożkom. Chlopaki z talentem winni pracować na zaufanie trenera.
Czasem trener musi dać kredyt zaufania jakiemuś zawodnikowi. Kadrę trzeba odświeżać, bo średnia wieku nie jest zbyt interesująca.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 01 lut 2005, 14:42

Loczek pisze:
lukas70 pisze:Reprezentacja ostatnio jest w porzadku oczywiscie z wyjatkiem GRZESIA RASIALDO . On jest fatalny . Zupelnie nie wiem dlaczego Janas mu tak ufa . Przeciez on jest tak slaby ( mecz z Danią w szczegolnosci to pokazuje ) . A te kilka bramek w Derby go nie usprawiedliwia .
Kilka bramek? 12 goli na 15 meczy to jest mało? Ja Ci współczuję serdecznie takiej wiedzy piłkarskiej.

Moim zdaniem szanse powinien otrzymać Wojciech Kowalewski, broniący barw Spartaku Moskwa. Dudek nie powinien zagrać meczy towarzyskich, a to z tego względu, że Benitez posadzi go na ławce.
Dlaczego nie dostrzega się Pawła Abbota, o ktorym głośno ostatnimi czasy? Andrzej Niedzielan i Frankowski Tomasz to już chyba rutyna. Za nimi Żurawski. Skład ogółem nie jest zły. Szkoda tylko, że szansy nie dostawał wcześniej Dariusz Żuraw. Piłkarz otrzymywał dobre noty od trenera a i postawą na boisku wcale nie ustępował starym wyjadaczom kadrowym.
Z młodych, powinno dać się szansę ograć braciom Brożkom. Chlopaki z talentem winni pracować na zaufanie trenera.
Czasem trener musi dać kredyt zaufania jakiemuś zawodnikowi. Kadrę trzeba odświeżać, bo średnia wieku nie jest zbyt interesująca.

oprocz tych ktorych wymieniles dodal bym jeszcze gargule, piotra banie, bosackiego mysle ze sprawdzili by sie :D co do pawla abbota to dla mnie jest szokiem ze go nie dostrzega janas !! taki zadownik mlody i gdyby go zadomowic w kadrze moglibysmy miec takiego owena :D zuraw :P ostatnio swa gra pokazuje na co go stac wiec wybor do kadry sluszny, bracia brozkowie oczywscie ze powinni dostac szanse i oby szybko !! trzeba juz w koncu tworzyc podwaliny nowej kadry, trzeba szukac juz teraz zastepcow zurawskiego, frankowkiego, krzynka, kosy, hajty

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”