Ekstraklasa w sezonie 2008/2009 - Strona 7

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto mistrzem Polski 2008/2009?

Wisła Kraków
44
38%
Legia Warszawa
18
16%
Lech Poznań
37
32%
Groclin/Polonia Warszawa?
2
2%
Górnik Zabrze
3
3%
Ruch Chorzów
5
4%
GKS Bełchatów
0
Brak głosów
inny zespół
7
6%
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 lip 2008, 20:29

Wilmore pisze:Coś konkretnego - stała trybuna dla gości, odpowiedni na warunki Pruszkowa i zapotrzebowanie kibiców stadion z podgrzewaną murawą - nic nie wiem, czy ją macie, ale wiem, że na stadionie jest jeszcze sporo do zrobienia. Fajnie więc słyszeć, że się robi kolejne rzeczy, szkoda tylko, że tymczasowe trybuny.
Eee to na stadionie, wokół to myślałem że jakiś Disneyland chcesz budować :lol: :wink: Ale tak to sie zgadzam - coś godnego dla gości i odpowiednie dla takiego miasta trybuny.
Nie wiem co obecnie się robi na stadionie bo mi tam nie po drodze ale bez oświetlenia i podgrzewanej murawy nawet tymczasowej licencji nie będzie a z tego co wiem klub stadion Legii chce wynająć jedynie na 3 mecze więc mam nadzieję że chcąc grać w OE w Zniczu sa poważni ludzie i z motyką na słońce się nie porywają i nie rzucają słów na wiatr.
A tymczasowe trybuny mają się pojawić tylko dlatego aby spełnić wymogi licencyjne bo nowej nie da rady w takim okresie pobudować (może też chodzić o pieniądze od miasta ale tego nie wiem a na jego utrzymaniu są jeszcze koszykarze i mieli być siatkarze), a później znikną. Nowa trybuna na wzór tej pierwszej dalej jest w planach tyle że jedynie przesunięta w czasie. Na następny sezon (może jeszcze w tym?) powinna być gotowa.
Miałeś na myśli - murawy? Czy taka już jest?
A widzisz takie mamy wynalazki :lol: Nie no oczywiście to był skrót myślowy :wink: I jak wyżej - nie wiem jak wygląda stadion. Jak źle to też jestem za tym aby licencji nie przyznano a dostawały je tylko te kluby które wymogi spełniają. Chociaż na stadion jakąś warunkową licencję moga dać byle by klub całego sezonu nie rozgrywał na wyjazdach a jedynie kilka meczów.
Wilmore pisze:
Bienias pisze:czas powiedziec stop.
Dokładnie.
Dokładnie :P

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 06 lip 2008, 22:11

Yukasz pisze:Jak źle to też jestem za tym aby licencji nie przyznano a dostawały je tylko te kluby które wymogi spełniają.
Yukasz pisze:Dokładnie Razz
Nie pisz tak, bo zaraz usłyszysz, że jesteś zaślepiony milionami Waltera, Drzymały czy innego Cupiała. :lol: I w ogóle jesteś działaczem PZPN. :lol:
Mecz Wisły z Ruchem Chorzów ma być puszczany w ogólnodostępnej TVP :shock: Jakie inne mecze mają być? Bo podobno jeszcze trzy inne. :lol: Fajnie, że choć tyle ciekawego będzie można w TVPiS obejrzeć.

Awatar użytkownika
Jaro1910
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jaro1910 » 06 lip 2008, 22:18

O której jutro rozpatrują sprawę Polonii Bytom :?:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8205
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 lip 2008, 23:08

Jaro1910 pisze:O której jutro rozpatrują sprawę Polonii Bytom :?:
O 10.30 ponoć działacze pzpn sie zbierają, ale o ktorej bedzie decyzja, tego nikt nie wie.

Ehhhh, sprawa dotyczy Polonii, a najbardziej zainteresowany sprawą kibic Widzewa. :roll:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 lip 2008, 1:43

Wilmore pisze:
Bienias pisze:za 20 lat bedziemy na poziomie pilkarskim Australii.
Już jesteśmy niżej. Uwierz mi - ich infrastruktura naprawdę zadziwia.
.
ten przyklad akurat podalem z powodu mojego brata. jest on Australijczykiem( dla fanow Rogerow itp) a dla mnie bratem Polakiem(oficjalnie za pare miechow- wiezi krwi to nie to samo co gra dla kadry:P;)) Wiem od niego ze np w Warszawie takich boisk(klatek) jak u niego tam nie maja. Ogolnie rozwoj dla pilkarzy jest lepszy niz w Australii(
mieszka w 3 najkwieszym miescie w Australii) Jak tylko przyjechal do nas to byl w szoku ze amy takie fajne boiska do gry w pilke dostepne dla spoleczenstwa. Inna sprawa ze wiekszosc woli kopac po sieci:/
Yukasz pisze:
Wilmore pisze:
Bienias pisze:czas powiedziec stop.
Dokładnie.
Dokładnie :P
to sie zgadzamy. czas zeby inni to zrozumieli chyba ze dalej chca ogladac np ustawiane mecze(gorsze niz teatr) albo pseudopilkarzy z pseudokibacami na trybunach

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 lip 2008, 10:13

cloner pisze:Ehhhh, sprawa dotyczy Polonii, a najbardziej zainteresowany sprawą kibic Widzewa.
No i jednak miałem racje, Widzew najbardziej zainteresowany nasza sprawą. Posiedzenie od 10.30, a od rana w siedzibie pzpn są ... działacze Widzewa na czele z Bońkiem :lol2:

Awatar użytkownika
Jaro1910
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jaro1910 » 07 lip 2008, 10:40

cloner pisze:No i jednak miałem racje, Widzew najbardziej zainteresowany nasza sprawą. Posiedzenie od 10.30, a od rana w siedzibie pzpn są ... działacze Widzewa na czele z Bońkiem Lol
Ale się uśmiałem...

Jestem zainteresowany sprawą Polonii, bo od tego zależy też, w której lidze Widzew będzie grał w nowym sezonie.

Mam jednak nadzieję, że ludzie podejmujący decyzję będą konsekwentni i pod presja nie zmienią decyzji.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 lip 2008, 11:06

Ale się uśmiałem...
Gdybym był z Widzewa, tez bym sie uśmiał, a tak pozostaje mi tylko czekac na pozytywną decyzje. Oby Wasze lobby okazało sie nieskuteczne. A tak sie odcinacie od rudego, a tu znowu przyszedl z pomocą.

Awatar użytkownika
Jaro1910
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jaro1910 » 07 lip 2008, 12:58

cloner pisze:A tak sie odcinacie od rudego, a tu znowu przyszedl z pomocą.

Tak, to wina Bońka, że nie dostaliście licencji. Przylatywał z Włoch i groził innym, że jeśli dadzą licencję Polonii, to ześle na nich mafię z Sycylii :D

To, że Polska nie wyszła z grupy i zagrała fatalnie na Euro 2008, to też jego wina.

Śmieszny jesteś.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 lip 2008, 13:11

Akurat kazdy klub powininien pozazdroscic Widzewowi takiego czlowieka jakim jest Boniek. Niektorzy juz zazdroszcza ukazujac swoja zawisc

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 lip 2008, 13:15

Bienias pisze:Akurat kazdy klub powininien pozazdroscic Widzewowi takiego czlowieka jakim jest Boniek. Niektorzy juz zazdroszcza ukazujac swoja zawisc
Oczywiście, ze też chciałbym miec takiego Bońka, czlowiek ma wielkie wpływy. Tylko pytanie brzmi: po co od rana działacze Widzewa na czele z Bońkiem są w Warszawie, a dokładnie to w siedzibie pzpnu??

Na razie decyzji brak.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 lip 2008, 13:20

Cloner po co pytasz? przeciez to jasne ze lobbuja pewnie cos :P

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 lip 2008, 16:47

Informacje z ostatniej chwili, może kogos zainteresują. Obrady nie zaczeły sie rano o 10.30, tylko dopiero teraz o 16.00, w obradach nie bierze udzial ... Sadowski. Przynajmniej takie informacji dostaliśmy :wink:

Nie wiadomo za to, o której bedzie decyzja.
Aaaaaaaaaa, takze zarząd pzpn ma dzisiaj zbiórke :wink:

Wszystkim kibicom, którzy twierdza, ze Widzew jest okey, polecam ten artykuł z oficjalnej strony łodzkiego klubu: http://www.widzew.lodz.pl/index.php?id=840&dzial=2 :roll:

Awatar użytkownika
Jaro1910
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jaro1910 » 07 lip 2008, 17:10

Co w tym takiego nie fair :?:

Nasz klub po prostu pokazuje, że jest łamane prawo.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 lip 2008, 17:44

Jaro1910 pisze:Nasz klub po prostu pokazuje, że jest łamane prawo.
:zgon: :lol2:
jezeli ktos mialby to robic to widzew jako ostatni

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”