Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 15 lip 2008, 23:58
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 16 lip 2008, 0:04
I z powodu tej o to zasady, nagroda dla najlepszego gracza sezonu 2007/2008 trafi w ręce Xaviego Hernandeza. Dobrze, że Arshawin nie zdobył najlepszego gracza ME. Uff.Zlota pilke w roku w ktorym odbywa sie wielki turniej dostaje ja najczesciej najlepszy pilkarz turnieju lub jego zwyciezca(oprocz 04)
taka mala ciekowostka.
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 lip 2008, 0:39
Vianuch pisze:Odbieram dziwne wrażenie, że po tym jak zagrał dobre ME i został wybrany graczem turnieju, gdzie było kilkunastu na takim poziomie jak on, niektórzy widzieliby na kandydata Złotek Piłki. Zresztą Bask już wytłumaczył...
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 16 lip 2008, 12:13
Literówka.Akarin pisze: wygrać ich nie wygrałeś. Najwyżej mogłeś wybrać.
Jedna osoba na forum Atletico.Akarin pisze:Można wiedzieć kto tak twierdzi?
Ja też.Akarin pisze:Bo ja osobiście nic nie widziałem w Quaresmie w tym sezonie
Ja tutaj nigdzie nie chciałem ich porównywać, chciałem tylko aby została porównana ich gra w tym roku, ich forma. Wiadomo że nie przyznaje się 'Akarin pisze:a z Kuyta zrobiono skrzydłowego, więc nie wiem po co porównywać napastnika ze skrzydłowymi.
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 16 lip 2008, 22:31
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 lip 2008, 23:30

kaczy
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 16 lip 2008, 23:57
To chyba bedzie pierwsza dla was. SlabiutkoAle przecież Złotą Pilkę i tak dostanie Ronaldo.
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 lip 2008, 0:02
Oleguer to nie HiszpanVianuch pisze:W końcu to też Hiszpan.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 17 lip 2008, 0:20
Oleguer to prawie jak terrorystaMentor pisze:Oleguer to nie HiszpanVianuch pisze:W końcu to też Hiszpan.
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 lip 2008, 0:41
Oleguer to raczej walczy o sprawą Kataloniiarek_ahig pisze:A tak zupelnie powaznie ja osobiscie nie podzielam jego zdania w sprawie całkowitej autonomii Kraju Basków.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 17 lip 2008, 1:02
Cieszy mnie niezmiernie, ze wiesz lepiej ode mnie ile tak naprawde na ten temat wiem. Dobrze, ze dodales przynajmniej "zapewne." Możliwe, że posiadasz wieksza wiedze na ten temat niż ja, wszak jestes kibicem Barcelony, ale równie możliwe jest, ze wiem wiecej na ten temat niz niejeden zadeklarowany kibic Blaugrany. Tak sie zastanawiam, dlaczego wyciagnales takie pochopne wnioski?Mentor pisze:Inna sprawa, że zapewne nie masz pojęcia o tym jak wygląda zdanie Presasa na ten temat. Sam zawodnik zbyt wiele o tym nie mówi tak więc bez przeczytania książki niczego się nie dowiemy. Można się tylko domyślać.
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 lip 2008, 1:26
A tak zupelnie powaznie ja osobiscie nie podzielam jego zdania w sprawie całkowitej autonomii Kraju Basków
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 17 lip 2008, 1:27
arek_ahig pisze:A tak zupelnie powaznie ja osobiscie nie podzielam jego zdania w sprawie całkowitej autonomii Kraju Basków.

kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 lip 2008, 1:41
Primo - błąd rzeczowy.arek_ahig pisze:a osobiscie nie podzielam jego (Oleguera przyp. Mentor) zdania w sprawie całkowitej autonomii Kraju Basków.
Mentor
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio