Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 paź 2008, 20:32
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R.A.B. » 21 paź 2008, 23:14
R.A.B.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 21 paź 2008, 23:27
Ja w pierwszej połowie żadnego zagrożenia nie widziałem, chyba że chodzi CI o ten jego strzał w trybuny. Jedynym pomocnikiem na swoim poziomie był dziś Sneijder, szkoda że tylko w drugiej połowie. VdV wg. mnie słabo, Robben z Athletic powinien zagrać od pierwszej minuty.R.A.B. pisze:Mam pytanie do Fanów Realu. Was tez ździwiła zmiana drenthe za VdV czy tylko mnie? akurat w pierwszej połowie tylko z jego strony było zagrożenie
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 21 paź 2008, 23:58
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 22 paź 2008, 0:19
Owszem ale pamiętaj że nie było 2 defensywnego pomocnika i JUVE już nie odbierał piłek tak szybko i z taką łatwością jak wcześniej. Nedved też w 2 połowie nie był wstanie grać na takich obrotach i to że Real będzie miał więcej miejsca było bardzo łatwe do przewidzeniaDruga połowa to zaś zupełnie inna bajka. Obrona Częstochowy. Pressingu brak - to różni Ranieriego od Lippiego. Tak z Hiszpanami się nie gra
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 22 paź 2008, 0:26
To prawda, trudno się nie zgodzić. Tym bardziej, ze do zejścia Marchisio grał dobre zawody.(L)oczkerson pisze: Owszem ale pamiętaj że nie było 2 defensywnego pomocnika i JUVE już nie odbierał piłek tak szybko i z taką łatwością jak wcześniej. Nedved też w 2 połowie nie był wstanie grać na takich obrotach i to że Real będzie miał więcej miejsca było bardzo łatwe do przewidzenia
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 22 paź 2008, 0:27
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 22 paź 2008, 0:29
Jeśli panowie Poulsen i Marchisio nie wyzdrowieją to - biorąc pod uwagę dzisiejszą dyspozycję Brazzo - byłaby to najlepsza opcja. Chociaż Czech nadzwyczaj dobrze grał dziś na skrzydle. Od dawna nie widziałem go tak dobrze dysponowanego.maciek_88 pisze:W 2 połowie na środku pomocy grał Nedved (mimo że zaliczył asystę ze skrzydła) i grał całkiem całkiem. Warto byłoby się zastanowić czy Czech nie powinien przy obecnych problemach kadrowych na środku pomocy rozpocząć mecz z Torino na tej pozycji.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 22 paź 2008, 0:36
Oczywiście, nie ma co do tego wątpliwości.Lippi by to raczej inaczej rozegrał. I to moim zdaniem nawet mimo tej wymuszonej, wydatnie komplikującej sytuację zmiany.
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 22 paź 2008, 0:45
Paradoksalnie - mimo że jestem hm... Giovincoentuzjastą - wolałbym opcję z Brazzo. Nedved to jednak nie dm, Seba zalicza sporo strat i Czech może ni podołać "czyszczeniu", a Bośniak gwarantuje jednak lepszą grę do tyłu niż młody Włoch.(L)oczkerson pisze:grali właśnie z Nedvedem na środku i Giovinco na skrzydle (lub Hasanem tfu tfu tfu)
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 22 paź 2008, 0:49
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 22 paź 2008, 13:11
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: skwara1994 » 22 paź 2008, 14:14
skwara1994
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 22 paź 2008, 19:35
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 05 lis 2008, 20:26
maestro
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited