Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 22 maja 2010, 14:01
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 22 maja 2010, 14:40
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 22 maja 2010, 15:21
Firma Bruk-Bet. http://bruk-bet.nieciecza.pl/index.php? ... b__stadion tutaj jest zdjęcie stadionu, który mieści 2 razy więcej, niż ilość mieszkańców.Boromir pisze:Nie chcę Cię straszyć, ale Polkowice wydają się być mocnym faworytem w walce o awans, kosztem Zagłębia i Zawiszy. Szykujcie się na niezapomniane emocje.
Nieciecza - 726 osób. To Was tam może być więcej jak cała populacja tej osady. Kto w takich wioskach w futbol inwestuje? Czy to ma w ogóle sens?
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Widzewiak1910 » 27 maja 2010, 8:27
Widzewiak1910

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 01 cze 2010, 21:35
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 02 cze 2010, 13:25
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 02 cze 2010, 13:48
To na początku, czy w trakcie? Interpunkcja nie boli...ddemon pisze:Przyznam że napoczątku sezonu w trakcie niewierzyłem
I tak mają szczęście, że jeszcze walczą, bo Podbeskdzie wystarczyło, że wygra ze zdegradowanym już Motorem i by było wszystko jasne.ddemon pisze:Szkoda trochę Wisły Płock ostatni mecz z Pogonią i chyba niestety pożegnają się z ligą a przecież nie tak dawno w 2006 roku zdobyli PP z Jeleńiem w składzie no cóż Petrochemia późniejszy Orlen odszedł do rajdów teraz chyba klub jest utrzymywany przez miasto
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 02 cze 2010, 15:11
Fakt, nie popisałem sięBoromir pisze:To na początku, czy w trakcie? Interpunkcja nie boli...ddemon pisze:Przyznam że napoczątku sezonu w trakcie niewierzyłem
Nie tak dawno patrzyłem na txt no i 2 pierwsze drużyny z każdej grupy wchodzą do 1 ligiBoromir pisze: No i ponawiam pytanie - jak będą się kształtowały spadki i awanse z II lig, skoro z I ligi spadają 4 drużyny, które mają grać docelowo we Wschodniej. Pruszków i Płock w Zachodniej? Niech mi to ktoś rozpisze, bo nie ogarniam.
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 cze 2010, 16:04
A pseudograjki dalej niczego się nie nauczyłyddemon pisze:Popadł w konflikt z piłkarzami (m.in ze Szczotem) i na szczęście się z nim pożegnali![]()
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 02 cze 2010, 16:11
fakt no ale wtrakcie sezonu lepiej wywalić trenera niż rozwiązać kontrakty z piłkarza bo mało kto by chciał ;] No ale to nie pierwszy przypadek w naszej lidze że leci trener a nie piłkarzecloner pisze:A pseudograjki dalej niczego się nie nauczyłyddemon pisze:Popadł w konflikt z piłkarzami (m.in ze Szczotem) i na szczęście się z nim pożegnali![]()
To połowę tych leni powinno się wywalić, a pościągać walczaków, którzy graliby tak, jak trener (np. Koko) powiedział.
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 cze 2010, 16:22
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 15 cze 2010, 12:17
W poniedziałek komisja licencyjna PZPN rozpatrywała wnioski licencyjne pierwszoligowców. Prawo do gry w sezonie 2010/2011 przyznała tylko ośmiu zespołom (w sumie w rozgrywkach bierze udział 18 drużyn): Odrze Wodzisław (spadkowicz z ekstraklasy), Pogoni Szczecin, Górnikowi Łęczna, Podbeskidziu Bielsko-Biała oraz warunkowe dla: MKS-u Kluczbork, Floty Świnoujście i Sandecji Nowy Sącz.
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 15 cze 2010, 12:58
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: robur » 15 cze 2010, 20:23
robur
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 16 cze 2010, 9:34
emdżej
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio