Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 16 mar 2011, 0:54
MaUser_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 16 mar 2011, 1:07
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 16 mar 2011, 1:18
Chłopaczek zaobserwował zależność pomiędzy dwoma zmiennymi, zaś ja pochwaliłem jego zdolności poznawcze. Nie było w tym jakiekolwiek podtekstu, poza tym co sam określasz jako "żartobliwe". Na oddzielne potraktowanie zasługuje twoja działalności, wszak ktoś taki jak ty drogi kolego powinien po tym co zostało napisane zaniechać jakichkolwiek działań. Spod twojej zawszonej klawiatury wydobyło się tyle farmazonów, co przeciętny forumowicz nie jest w stanie wysrać w czasie całej wieloletniej twórczości. Banialuki jakie wypisywałeś pod adresem Pandeva mogą posłużyć do podcierania rzyci. Byle głupek był wstanie zaobserwować po pierwszych 4 minutach, że Macedończyk rozgrywa niezłe zawody (asysta do Eto'o) ty tymczasem w każdym kolejnym poscie oraz z właściwym sobie wdziękiem wypisywałeś kolejne brednie jaki to Macedończyk beznadziejny. Może to świadczyć o upośledzeniu poznawczym, bowiem zdecydowana większość zawodników ze szczególnym uwzględnieniem formacji defensywnej rozgrywała słabe zawody. Pandev na ich tle wypadał co najmniej przyzwoicie.Gościu ogarnij sięCiebie chyba naprawdę trzeba zbanować. Chłopaczek wtrącił luźną, żartobliwą uwagę, a Ty już zaczynasz swoje.
Dziwi mnie to, że mówi się o farcie Interu, kiedy to Bayern nie strzelił ani jednej bramki (w dwumeczu), którą można by uznać za zdobytą w normalnych okolicznościachtyle farta co dzisaj Inter
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 mar 2011, 1:29
Cieszy mnie awans Interu, kolejne punkty do rankingu dla Włochów, ale bądźmy szczerzy - Inter w obu meczach był gorszy, i to gorszy wyraźnie. Rok temu Bayern bardziej z Manchesterem na awans zasłużył, niż dziś Inter. Nie obrażę się jednak, jeśli za miesiąc dwa razy tak samo pokonacie Schalke.Dziwi mnie to, że mówi się o farcie Interu,
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 16 mar 2011, 1:31
Może i był gorszy, ale to nie zmienia faktu, że bramki, która strzelali piłkarze Bayernu były wynikiem błędów jakie nie przystojną zawodnikom zmagającym się w Serie B w przeciwieństwie do tych, która zdobywali piłkarze Interu. Aby uprzedzić komentarze sympatyków Bayernu dodam, że w przypadku pierwszego gola nie dostrzegłem błędu ze strony obrońców niemieckiej drużyny wszyscy ustawieni w linii, bramka jakich wiele to samo dotyczy drugiego gola, kiedy co najwyżej zabrakło zdecydowania (ewentualnie można było przeciąć podanie Coutinho do Eto'o).Cieszy mnie awans Interu, kolejne punkty do rankingu dla Włochów, ale bądźmy szczerzy - Inter w obu meczach był gorszy, i to gorszy wyraźnie.
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 16 mar 2011, 1:32
MaUser_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 16 mar 2011, 1:42
Świetne wytłumaczenie...Widzisz drogi Marcinie, nie oglądałem pierwszych 4 minut
Szkoda, że dopiero wtedy kiedy ten strzelił bramkę.Pandevem przesadziłem.
Poza jednym zdaniem ("żartobliwym"), które napisałem pod adresem chłopaczka nie miałem okazji się wykazać, ale jak widać na niektórych działam jak płachta na byka.do powiedzenia ktoś kto sabotuje spokój w niemal każdym temacie
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 16 mar 2011, 2:05
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 16 mar 2011, 2:41
Z czego tu się śmiać i w czym taki Lucio, Ranocchia czy też Sneijder (w pierwszej połowie) byli lepsi od Macedończyka ?W towrzystwie bylem jedynym kibicem Interu i wszyscy sie smiali z Gorana i Interu
Mówisz o gościu, który sprezentował nam dzisiaj dwie bramki, więc daj sobie na wstrzymanie. Poza tym on nie miał w Interze najlepszych czasów. Był i (uważam, że jest) niezwykle użyteczny w systemie 4-2-3-1, zaś jako wysunięty napastnik nigdy nie przerkoczy pewnego poziomu tym bardziej w sytuacji, gdy jest ustawiony po prawej stronie, co wymusza na nim grę słabszą nogą.Tak w ogole to Goran byl zenujacy, ale bramke strzelil jak za najlepszych czasow.
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 16 mar 2011, 3:37
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 16 mar 2011, 8:12
Najpierw to zastanow sie czy aby nie stajesz sie kurewsko małostkowy i czy aby Twoje wpisy niebezpiecznie nie zblizaja sie do trollowania. Chwila na refleksje. A teraz Ci odpowiem. Pogrubiles to co dla Ciebie wygodne, ale w tekscie stoi "i Interu". Smiechy choc skierowane na wkurzenie mojej osoby mialy jedno prawdziwe podłoze: Pandev i Inter grali w pierwszej polowie bardzo słabo, a Goran juz wyjatkowo dramatycznie. Szczegolnie dla laika, który widzi jakim problemem bylo dla niego opanowanie pilki czy bieganie.MarcinW pisze:Z czego tu się śmiać i w czym taki Lucio, Ranocchia czy też Sneijder (w pierwszej połowie) byli lepsi od Macedończyka ?
Widzisz tam cos o Interze? No wlasnie, sam wiesz co.Poza tym on nie miał w Interze najlepszych czasów
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 16 mar 2011, 8:16
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 16 mar 2011, 8:25
No ja bym się nie tylko Barcelony bał, przy ew. awansie jeszcze Chelsea i Realu, z waszą grą.coco pisze:Fantastyczne emocje , warto życ dla takich chwil , teraz tylko oby nie Barca i jest git![]()
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 16 mar 2011, 8:44
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 16 mar 2011, 8:56
Salas11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio