Inter Mediolan - Bayern Monachium [1/8 LM 2010/2011] - Strona 18

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 233

Re: Inter Mediolan - Bayern Monachium [1/8 LM 2010/2011]

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 16 mar 2011, 0:54

Gościu ogarnij się :roll: Ciebie chyba naprawdę trzeba zbanować. Chłopaczek wtrącił luźną, żartobliwą uwagę, a Ty już zaczynasz swoje. Masz jakieś problemy z funkcjonowaniem wśród ludzi?

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 16 mar 2011, 1:07

Świetny mecz, piekny dwu mecz.Mnie tam troche cieszy że Bayern tak odpadł bo rok temu z MU mieli tyle farta co dzisaj Inter.Pandew który grał konine strzelił niesamowitego gola, w takim momencie strzelil tak pod poprzeczke.Cóż Interowi zycze Barce:D

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 16 mar 2011, 1:18

Gościu ogarnij się :roll: Ciebie chyba naprawdę trzeba zbanować. Chłopaczek wtrącił luźną, żartobliwą uwagę, a Ty już zaczynasz swoje.
Chłopaczek zaobserwował zależność pomiędzy dwoma zmiennymi, zaś ja pochwaliłem jego zdolności poznawcze. Nie było w tym jakiekolwiek podtekstu, poza tym co sam określasz jako "żartobliwe". Na oddzielne potraktowanie zasługuje twoja działalności, wszak ktoś taki jak ty drogi kolego powinien po tym co zostało napisane zaniechać jakichkolwiek działań. Spod twojej zawszonej klawiatury wydobyło się tyle farmazonów, co przeciętny forumowicz nie jest w stanie wysrać w czasie całej wieloletniej twórczości. Banialuki jakie wypisywałeś pod adresem Pandeva mogą posłużyć do podcierania rzyci. Byle głupek był wstanie zaobserwować po pierwszych 4 minutach, że Macedończyk rozgrywa niezłe zawody (asysta do Eto'o) ty tymczasem w każdym kolejnym poscie oraz z właściwym sobie wdziękiem wypisywałeś kolejne brednie jaki to Macedończyk beznadziejny. Może to świadczyć o upośledzeniu poznawczym, bowiem zdecydowana większość zawodników ze szczególnym uwzględnieniem formacji defensywnej rozgrywała słabe zawody. Pandev na ich tle wypadał co najmniej przyzwoicie.
tyle farta co dzisaj Inter
Dziwi mnie to, że mówi się o farcie Interu, kiedy to Bayern nie strzelił ani jednej bramki (w dwumeczu), którą można by uznać za zdobytą w normalnych okolicznościach :)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 mar 2011, 1:29

Dziwi mnie to, że mówi się o farcie Interu,
Cieszy mnie awans Interu, kolejne punkty do rankingu dla Włochów, ale bądźmy szczerzy - Inter w obu meczach był gorszy, i to gorszy wyraźnie. Rok temu Bayern bardziej z Manchesterem na awans zasłużył, niż dziś Inter. Nie obrażę się jednak, jeśli za miesiąc dwa razy tak samo pokonacie Schalke. ;)

MarcinW
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 16 mar 2011, 1:31

Cieszy mnie awans Interu, kolejne punkty do rankingu dla Włochów, ale bądźmy szczerzy - Inter w obu meczach był gorszy, i to gorszy wyraźnie.
Może i był gorszy, ale to nie zmienia faktu, że bramki, która strzelali piłkarze Bayernu były wynikiem błędów jakie nie przystojną zawodnikom zmagającym się w Serie B w przeciwieństwie do tych, która zdobywali piłkarze Interu. Aby uprzedzić komentarze sympatyków Bayernu dodam, że w przypadku pierwszego gola nie dostrzegłem błędu ze strony obrońców niemieckiej drużyny wszyscy ustawieni w linii, bramka jakich wiele to samo dotyczy drugiego gola, kiedy co najwyżej zabrakło zdecydowania (ewentualnie można było przeciąć podanie Coutinho do Eto'o).
Ostatnio zmieniony 16 mar 2011, 1:34 przez MarcinW, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 233

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 16 mar 2011, 1:32

Widzisz drogi Marcinie, nie oglądałem pierwszych 4 minut :) skoro tak bardzo przeanalizowałeś moje posty to aż dziw, że tego nie zauważyłeś. Druga sprawa - w poście powyżej w sposób mniej lub bardziej bezpośredni przyznałem się, że z Pandevem przesadziłem. No i kończąc, bo pisać z Tobą nie warto, o tym czy będę "działał" na forum zadecyduję osobiście. Twoje zdanie mnie nie obchodzi, bo i co może mieć do powiedzenia ktoś kto sabotuje spokój w niemal każdym temacie. Niemniej pozdrawiam, życzę spokoju i opanowania :D

MarcinW
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 16 mar 2011, 1:42

Widzisz drogi Marcinie, nie oglądałem pierwszych 4 minut
Świetne wytłumaczenie...
Pandevem przesadziłem.
Szkoda, że dopiero wtedy kiedy ten strzelił bramkę.
do powiedzenia ktoś kto sabotuje spokój w niemal każdym temacie
Poza jednym zdaniem ("żartobliwym"), które napisałem pod adresem chłopaczka nie miałem okazji się wykazać, ale jak widać na niektórych działam jak płachta na byka.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 16 mar 2011, 2:05

Ostatnio jest tak, ze Pandev gra jakies 20 minut w meczu swietnie, reszta padaka. Akurat dzis te 20 minut wypadlo akurat na ostatnie minuty. W towrzystwie bylem jedynym kibicem Interu i wszyscy sie smiali z Gorana i Interu, ale ja po golu Wesa na 2-2 powoli czulem co sie swieci. I nagle nadeiszla wiekopomna chwiła... najlepszy strzal Pandeva w sezonie i zarazem najlepsza decyzja o zdjeciu koszulki wraz z odpoczynkiem od meczow. Tak w ogole to Goran byl zenujacy, ale bramke strzelil jak za najlepszych czasow. Piekna radosc Interu. Bayern musi tez rozliczyc Van Gaala za zdjecie Robbena. To byl idiotyzm i chyba ostateczny finisz VG, ktoremu wielki klub juz nie da pracy, bo kompromitowal sie wypowiedziami. Inter utarl mu nosa w nalepszy z mozliwych sposobow. Licze ze screeny przy pierwszym golu sa prawidlowe.

Prawda jest taka, ze przez 135 minut Inter byl bardzo slaby i Bayern mial jeszcze "pomoc" od Julio, ktróry takich bledow nie robi, ale tego nie wykorzystali. Cale szczescie dalismy rade i gramy dalej jako jedyna ekipa z Wloch. Utralismy nosa Van Gaalowi, ktory myslal, ze sama napinka zrobi presje na Interze. Mielismy duzo szczescia, ale To Bayern bardziej zalezy od jednego zawodnika, a Inter choc z problemami z tyłu i przodu jest druzyna i nie zalezy od jednego gracza. Wierzcie lub nie Inter gral na jakies 70% i to z Pandevem zamiast Milito czy Pazzo. Dostali najbardziej bolesna odpowidz na napinke Holendra czy Szwajniego. Dobrze, ze Luis i tak mysli ze Bayern jest zdecydowanie lepszy. Za Brak pokory placi sie stanowskiem. Auf wiedersehen Bayern, macie pilkarzy, ale pokory wam potrzeba wagonami dostarczac. Taka Barcelona jest przynajmniej najlepsza, a Bayern mysli ze sa najlepsi.

E2 i Wes liderzy :beer:

Forza Inter, czekamy na Schalke.

EDIT: dzo whisky poszlo, jak nie rozumiecie to wszystko jest w porzadku z Wami

MarcinW
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 16 mar 2011, 2:41

W towrzystwie bylem jedynym kibicem Interu i wszyscy sie smiali z Gorana i Interu
Z czego tu się śmiać i w czym taki Lucio, Ranocchia czy też Sneijder (w pierwszej połowie) byli lepsi od Macedończyka ?
Tak w ogole to Goran byl zenujacy, ale bramke strzelil jak za najlepszych czasow.
Mówisz o gościu, który sprezentował nam dzisiaj dwie bramki, więc daj sobie na wstrzymanie. Poza tym on nie miał w Interze najlepszych czasów. Był i (uważam, że jest) niezwykle użyteczny w systemie 4-2-3-1, zaś jako wysunięty napastnik nigdy nie przerkoczy pewnego poziomu tym bardziej w sytuacji, gdy jest ustawiony po prawej stronie, co wymusza na nim grę słabszą nogą.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 16 mar 2011, 3:37

Patrząc na skrót to widzę, że Pandev prócz gola miał asystę, niezły wynik jak na kogoś kto grał ponoć cały mecz koninę i jest drewnem.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 16 mar 2011, 8:12

MarcinW pisze:Z czego tu się śmiać i w czym taki Lucio, Ranocchia czy też Sneijder (w pierwszej połowie) byli lepsi od Macedończyka ?
Najpierw to zastanow sie czy aby nie stajesz sie kurewsko małostkowy i czy aby Twoje wpisy niebezpiecznie nie zblizaja sie do trollowania. Chwila na refleksje. A teraz Ci odpowiem. Pogrubiles to co dla Ciebie wygodne, ale w tekscie stoi "i Interu". Smiechy choc skierowane na wkurzenie mojej osoby mialy jedno prawdziwe podłoze: Pandev i Inter grali w pierwszej polowie bardzo słabo, a Goran juz wyjatkowo dramatycznie. Szczegolnie dla laika, który widzi jakim problemem bylo dla niego opanowanie pilki czy bieganie.
Poza tym on nie miał w Interze najlepszych czasów
Widzisz tam cos o Interze? No wlasnie, sam wiesz co.

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1463
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 16 mar 2011, 8:16

Fantastyczne emocje , warto życ dla takich chwil , teraz tylko oby nie Barca i jest git :wink:

aaa i jeszcze jedno CHIVU :rydzyk: fenomenalny był wczoraj Rumun , kapitalne zawody.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2685

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 16 mar 2011, 8:25

coco pisze:Fantastyczne emocje , warto życ dla takich chwil , teraz tylko oby nie Barca i jest git :wink:
No ja bym się nie tylko Barcelony bał, przy ew. awansie jeszcze Chelsea i Realu, z waszą grą.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 16 mar 2011, 8:44

Bez przesady z tą Chelsea, oni grają średnio - szczególnie atak prezentuje się kiepsko, więc jest duża szansa ich zatrzymać. Malouda, Torres i Anelka w takiej formie na pewno nie będą jeździć naszej obrony tak jak Bayern.
Z Realem czy Manchesterem byłoby bardzo ciężko awansować, ale nie sądzę żeby nas rozgromili, a z taką Barcą mogłoby się skończyć na kompromitacji i tego się boję.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 16 mar 2011, 8:56

Tu nie ma co pieprzyć. Z taką grą każdy z potencjalnych ćwierćfinalistów może sprawić nam masę problemów, nawet Schalke. Awans raduje serce co oczywiste, ale niech nam to nie zakłóca percepcji. Jeśli chcemy realnie myśleć o dalszych fazach, trzeba poprawić momentami upośledzoną grę w obronie, bo solidniejsza ekipa bezlitośnie nas wypunktuje. Nie wiem co się dzieje z Cesarem, bramka puszczona na 1:1 to zwykła kompromitacja. Możliwe że niepewna i nerwowa gra linii obronnej Interu udziela się również jemu. Wielkim atutem Julio zawsze była mocna psychika i pewność przy interwencjach, ostatnio jednak ewidentnie ma problemy z koncentracją :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”