Który trener poleci pierwszy?? - Strona 2

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8205
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 kwie 2005, 8:03

serek408 pisze:Tomusmc teraz sie zastanawiam czy Ty tylko chcesz kogos zlapac(zazartowac) na tym Diurowiczu czy to jednak tak na prawde? Trenerem GKSu jest Jan Furtok
mnie sie wydaje ze on tak naprawde ;) ja tez nie wiedzialem kto jest trenerem, ale wiem ze Dziurowicz jest prezesem ;)

pozdro

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 kwie 2005, 9:19

oczywiście, że trenrem GKSu jest Janek Furtok, Dziurowicz jest prezesem (jeśli można go tak wogóle nazwać :lol: )

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 19 kwie 2005, 10:15

wazi15 pisze:Moim skromnym zdaniem poleci trener Legi Warszawa czyli pan Jacek Zielinski. Nie wychodzi mu cos ta trenerka jako libero spisywal sie lepiej. 5 pkt w 5 meczach to troche za malo jak na druzyna ktora chciala walczyc o mistrza Ligi. Ja bym chcial zeby Legia wygrywala bo przynajmniej jakas rywalizacja bedzie o puchary... :?
Dokladnie - zgadzam się z Tobą - Zielek poleci juz chyba nawet w tym tygodniu :) Zeby nie ta wygrana z Legią to chyba i Smuda by polecial a tak to sobie odwlekl to ale nie wiem czy do konca sezonu sie utrzyma na stolku - to teraz juz zalezy tytlko od wynikow Odry :)

Forza Inter !!

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 19 kwie 2005, 10:18

Jeszcze jedna mała uwaga odnośnie "wiarygodności" Faktu:

To nie kto inny jak właśnie "Fakt" jako pierwszy podał informację, że Liczka zastąpi od rundy wiosennej Henryka Kasperczaka na stanowisku trenera Wisły Kraków co oczywiście spotkało się ze śmiechem polskich kibiców. Ale ten się śmieje kto się śmieje ostatni....

Także info, zwłaszcza w świetle dzisiejszych doniesień, o przejęciu przez Kasperczaka Legii wcale nie wydaje się takie nierealne... :? Ale wg mnie to byłoby z korzyścią dla polskiego futbolu.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 19 kwie 2005, 15:33

No i tera przełomowe wieści...
Twsd cytując Gazetę Krakowską pisze:
GK: Legia proponuje pracę Kasperczakowi

Gazeta Krakowska poinformowała, że Legia Warszawa złożyła propozycję pracy nadal zatrudnionemu w Wiśle Henrykowi Kasperczakowi. Sam szkoleniowiec nie potwierdza tej informacji, ale "Krakowska" utrzymuje, iż w tej sprawie z Mariuszem Walterem rozmawiać będzie przedstawiciel Kasperczaka - Tadeusz Fogiel.

"A jednak się kręci!". Ja też pisałem Pisakk, że Fakt ma dojścia i to niekoniecznie musi być ściema, ale jak zobaczyłem treść na onecie, to aż się śmiać chciało...

Ale teraz skoro dwa z trzech wiarygodnych źródeł w Małopolsce to potwierdzają, to coś jest na rzeczy.

Uchi co do tej "zdrady", to Kasperczak widzi to w trochę innym świetle. Jemu nie zależy na tym co myślą kibice, tylko na robocie i aby nikt mu się w to nie wtrącał... Musi mieć pełną autonomię.
Sądzę, że Legia mu jej nie da. Ale i tak przyjmie ofertę, by pokazać kto miał rację i odbudowa reputacje. Kaper to strasznie ambitny i niezwracający uwagi na innych trener. Odwala dobrze robotę, ale nie widzi swoich błędów. W każdym razie Kasper jest tak zapatrzony w siebie, że to co inni mówią do niego nie dociera. "Tylko ja i moja przeeestrzeń...." :wink:. Dlatego może pracować gdzie chce nawet w Cracovii i nie przejmować się czyimiś opiniami. Dla niego to nie zdrada, tak samo jak robienie szopki po odejściu, nią nie było. Ważny jest Henry i jego dream team. Mimo wszystko egoizm można wybaczać, póki pracuje w twojej drużynie, dzięki w wierze w nieomylność ma wyniki i gra efektownie, jeśli ma środki. Jedne minus, choćby się w waliło on nie zmieni drewniaka na boisku. Mimo wszystko ja Go dalej lubię, z uwagi na to, że ma najswieższe i najciekawsze spojrzenie na piłkę w Polsce. Tylko kiedy on skończył szkole we Francji :roll:? Już dawno powinni być następcy, a zalewają nas tanie substytuty trenerów ze Słowacji, Czech Ale wyobrażam sobie coś takiego:

Legia: dyrektor sportowy- Jerzy Engel, trener Kasper, asystent trenera: Zielinski. Dyrektor i trener będą ostro pchali swoich pupili do Legii, ale przynajmniej pozostali się piłkarze się przy tej dwójce rozwijali...

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 19 kwie 2005, 15:38

W gronie kandydatow do zwolniena jest takze pan Marek Motyka... Poloni wogole w tej rundzie nie idzie, W ostatnim meczu z Wisla płock obrona ponoc zrobila katastrofalne bledy. Wiem ze nie wszystko zalezy od trenera ale musi ich niekiedy zmotywowoac do lepszej gry. Dobrze ze Polonia zdobyla tyle pkt na jesieni bo teraz byla by gdzies w okolicy spadku lub barazy.

Nie zycze poloni zeby spadla... ale musi lepiej graczeby sie utrzymac bo jezeli bedzie dalej przegrywac moze byc ciezko.

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 19 kwie 2005, 15:40

chyba poleci Zieliński z Legii :D:D:D a zastąpi go moim zdaniem Henio Kasperczak. wtedy moze z Legią coś zrobi i beda misczami (choć i m nie kibicuje)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 19 kwie 2005, 15:45

Dokładnie, masz rację Kuchar. "Legia miszcz!"

Awatar użytkownika
Obserwator
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 24 kwie 2005, 19:58

Oczywiście-pierwszym trenerem,który powinien pozegnac sie ze swoją posadą jest Jacek Zielinski.
To był wielki bład zatrudniać tak mało doswidczonego i mało kompetentnego trenera i do tego w tak młodym wieku.
Również uważam,ze Michniewicz opuści stanowisko trenera Lecha-z podobnyhc powodów-młody wiek,bark doswiadczenia.
Natomaist Liczki bym nie przekreślał.Poczekajmy z oceną do eleiminacji Ligi Mistrzów.Myskle,iż zarząd Wisły jest podobnego zdania i na pewno nie podejmie pochopnych dezycji przed końcem sezonu-bo i nie ma takowej potrzeby.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”