mnie sie wydaje ze on tak naprawdeserek408 pisze:Tomusmc teraz sie zastanawiam czy Ty tylko chcesz kogos zlapac(zazartowac) na tym Diurowiczu czy to jednak tak na prawde? Trenerem GKSu jest Jan Furtok
pozdro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 kwie 2005, 8:03
mnie sie wydaje ze on tak naprawdeserek408 pisze:Tomusmc teraz sie zastanawiam czy Ty tylko chcesz kogos zlapac(zazartowac) na tym Diurowiczu czy to jednak tak na prawde? Trenerem GKSu jest Jan Furtok
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 kwie 2005, 9:19
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 19 kwie 2005, 10:15
Dokladnie - zgadzam się z Tobą - Zielek poleci juz chyba nawet w tym tygodniuwazi15 pisze:Moim skromnym zdaniem poleci trener Legi Warszawa czyli pan Jacek Zielinski. Nie wychodzi mu cos ta trenerka jako libero spisywal sie lepiej. 5 pkt w 5 meczach to troche za malo jak na druzyna ktora chciala walczyc o mistrza Ligi. Ja bym chcial zeby Legia wygrywala bo przynajmniej jakas rywalizacja bedzie o puchary...
Juras_InterFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 19 kwie 2005, 10:18
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 19 kwie 2005, 15:33
Twsd cytując Gazetę Krakowską pisze:
GK: Legia proponuje pracę Kasperczakowi
Gazeta Krakowska poinformowała, że Legia Warszawa złożyła propozycję pracy nadal zatrudnionemu w Wiśle Henrykowi Kasperczakowi. Sam szkoleniowiec nie potwierdza tej informacji, ale "Krakowska" utrzymuje, iż w tej sprawie z Mariuszem Walterem rozmawiać będzie przedstawiciel Kasperczaka - Tadeusz Fogiel.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 19 kwie 2005, 15:38
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 19 kwie 2005, 15:40
Kuchar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 19 kwie 2005, 15:45
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 24 kwie 2005, 19:58
Obserwator
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin