Dzieci Wengera

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 01 maja 2011, 18:45
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 01 maja 2011, 18:48
Wilmore pisze:Że w przerwie meczu z pokoju sędziowskiego słychać było strzały?ciekawe coz nam opowie kamil z cyferkami o sedziowaniu?
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 maja 2011, 18:53
problem w tym, że ja do nikogo się nie odnosiłem ad personam. Tylko ciągle dyskutowałem na temat jednej sytuacji, a tutaj panowie, próbując ewidentnie w każdym poście w moja skromną osobę uderzać. Używając kretyńskich argumentów, bo sędzia mylił się w dwie strony. A Arsenal miał czas na "odrobienie" błędu sędziego, a nasz karniak był w 88 minucie, więc czasu już nie było. Tak więc jeśli nie widzisz różnicy twój problem, wszak przecież mam kompleks BarcelonyHehe czyli jesteś samokrytyczny, nabiłeś najwięcej postów w temacie GD prowadząc krucjatę przeciw Barcelonie.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 maja 2011, 19:07
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 maja 2011, 19:22
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: toporow » 01 maja 2011, 19:23
Błąd sędziego to błąd sędziego. Nie ma co rozmawiać kto by bardziej ucierpiał (Vidić czerwień?). Sędzie mylił się w obie strony i równie dobrze blokował podaniaKamil232 pisze:A Arsenal miał czas na "odrobienie" błędu sędziego, a nasz karniak był w 88 minucie, więc czasu już nie było. Tak więc jeśli nie widzisz różnicy twój problem, wszak przecież mam kompleks Barcelony
toporow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 01 maja 2011, 19:24
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 maja 2011, 19:27
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 01 maja 2011, 19:31
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 maja 2011, 19:34
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 01 maja 2011, 19:37
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 01 maja 2011, 19:38
Tylko dobry? Jak dla mnie Jack był zdecydowanie najlepszym zawodnikiem na boisku i zagrał jedne z najlepszych zawodów w tym sezonie. Był wszędzie, w ofensywie, w defensywie, świetny w odbiorze. Jakby jeszcze siadł mu ten strzał z początku meczu to już w ogóle miałby komplet. Inna sprawa, że dzisiaj pod względem poziomu waleczności i zaangażowania w końcu dorównali mu inni zawodnicy. Naprawdę ciężko doszukać się jakichś słabych ogniw. Nawet Arszawin, który wszedł na drugie 45 minut harował jak wół w defensywie i ładnie wspierał Gaela. Ramsey zagrał dobre zawody, ale tak od razu był się nie podniecał. Jak zobaczyłem w wyjściowej jedenastce to miałem pewne obawy, ale na szczęście się pomyliłem. Niektórzy już piszą, że skoro Aaron tak wymiata to Cesc może już sobie odejść do Barcelonytoporow pisze:Wilshere znowu zagrał dobry mecz.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 01 maja 2011, 19:44
Ciężko było wyłapać rękę Vidica ale faul Clichego już nie. Naprawdę, bądźmy poważni"It balances out but I think it was difficult to see that one (Vidic's handball) but the one at the end, Clichy knew, he put his hands up in horror."
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 maja 2011, 19:47
buhahahah, a nie mówiłemKamil przestań pierdolić bo to jest żałosne. Vidic dostałby czerwo koło 40 min i miałbyś swoje forsowanie tempa 10 na 11 przegrywając 0:1 przez 60 minut mając w perspektywie LM i Chelsea. Był karny dla nich, był dla nas, błędy wyszły na 0, przegraliśmy bo byliśmy słabi i nie szukaj na siłę teorii że to jednak nasz nieodgwizdany karny był gorszy.
ale nie mam zamiaru na ten temat dyskutować, bo zaraz wyjdzie, że zwalam winę na porażkę na sędziego, a tak nie jest, bo dzisiaj byliśmy sami sobie winni, że przegraliśmy ten mecz.
Oczywiście, że masz rację, niemniej jednak, właśnie dlatego różnica dla mnie jest, bo jeśli wałek się zdarzy wcześniej to jeszcze masz jakąś szansę, a jak poźniej to już takiej nie masz.Zespoly przeciez nie maja zabezpieczac sie czy odrabiac bledy sedziowskie nie o to tutaj chodzi.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 01 maja 2011, 19:53
Czyli tak jest ale jednak w odniesieniu do dzisiejszego meczu to już nie?bo jeśli wałek się zdarzy wcześniej to jeszcze masz jakąś szansę, a jak poźniej to już takiej nie masz.
Morrow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio