Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 12 gru 2011, 18:56
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 12 gru 2011, 20:18
stary rupieć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 gru 2011, 20:30
Durne maksymalnie i naprawdę dziwi mnie kiedy taki stary chłop wkleja taką dziecinadę pod płaszczykiem dorosłego spojrzenia.Dr.Football1 pisze:http://kwejk.pl/obrazek/734218/apel,do, ... elony.html
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 gru 2011, 20:47
Wiedzialem,ze odpiszesz. Po prostu wiedzialem,choc troche mnie to smuci i przeraza jednoczesnie. Myslalem,ze masz wiecej dystansu do tych spraw.Durne maksymalnie i naprawdę dziwi mnie kiedy taki stary chłop wkleja taką dziecinadę pod płaszczykiem dorosłego spojrzenia.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 gru 2011, 20:50
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 12 gru 2011, 20:59
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 12 gru 2011, 21:11
Nie inaczej. Nie tylko strona Realu ma "fajnych" userów, lecz "kibice" na stronie City też nie są niczego warci.Janio pisze:W rewanżu powiem Ci w zaufaniu, że np. taki Real do teraz ma masę takich skretyniałych fanów (scheda po czasach świetności) - starczy wpaść choćby na rm.pl i poczytać ich radosną twórczość.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 12 gru 2011, 21:15
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 gru 2011, 21:21
Nie ma sprawy,naprawde.Dzięki, że się z nami tym podzieliłeś.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 12 gru 2011, 21:21
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 12 gru 2011, 21:30
Tylko napisał, że Barca wygrała puchar Gampera. Nie wiem do czego się przyczepiasz. Mówi o sukcesach, a nie o ludziach.Emerald pisze:2. Barcelona wygrała puchar Gampera, którego z resztąjest gospodarzem... z tego wniosek, ż koleś nie ma pojęcia kim był Gamper... Czyli nie zna historii.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 gru 2011, 21:33
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 12 gru 2011, 21:44
A kto ma być gospodarzem pucharu Gampera jak nie Barca?Mirek15 pisze:Tylko napisał, że Barca wygrała puchar Gampera. Nie wiem do czego się przyczepiasz. Mówi o sukcesach, a nie o ludziach.
Doktorku!Dr.Football1 pisze:Zaraz i tak bedzie,ze Dr najgorszy,a Mentor napisze 50-zdaniowego posta
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 gru 2011, 21:50
A na to akurat nie zwrocilem uwagi. Nie no,z tym sie absolutnie nie zgadzamA podsumowanie tego "apelu" o tym, że Barca już nie ma prawdziwych kibiców.. no cóż.
Dr.Football1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio