Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 29 mar 2012, 0:31
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 29 mar 2012, 0:39
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 29 mar 2012, 0:41
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 mar 2012, 0:49
Zanim nie przyszedł K. było naprawdę spokojnie. Nie wymieniam jego imienia, bo znowu będzie gadanie o mojej obsesji na jego punkcie.
Buehehe. Nie kto inny jak ty zacząłeś pisać o mojej obsesji na twoim punkcie, bo napisałem coś o Liverpoolu. Ty za to już po raz nie wiem który w tym temacie kierujesz osobisty atak w moją stronę. No i co ty chłopie próbujesz udowodnić? Chcesz się tutaj popisać? Pokazać jaki to jesteś cacy? Nie wychodzi Ci dyskusja na argumenty i musisz tutaj przyjść się dziewczynko poskarżyć jaki to ja jestem zły. I to ja mam obsesją na twoim punkcie?Sam wprowadzałeś niezły chaos w temacie o Liverpoolu i byłeś chętny do do takich dyskusji jak ta, którą zapoczątkował K. w temacie o Evertonie.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 29 mar 2012, 0:50
Po prostu, żebyś przestał się nadymać i spinać. Wszak to ironia. Powinieneś wiedzieć, jako że sam posługujesz się nią niczym Wołodyjowski szablą.Daaaamian pisze:Nie wiem co oznacza ta emotka, więc nie wiem, jaki był Twój przekaz.![]()
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 mar 2012, 0:53
Dla mnie bomba. Zreszta zawsze tam gdzie Predzio jest super. Nawet przecietny Predator 2 czy obie czesci AvP mi sie podobaly.Daaaamian pisze:No i co powiesz na temat tego filmu?
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 29 mar 2012, 0:58
Zapytałem raz, mogę zapytać raz jeszcze. Gdzie w tamtym poście nabijałem się z Evertonu?Kamil232 pisze:A tmianowicie to ma do rzeczy, że nabijasz się z Evertonu takim cytatem.
Liverpool to klub, który zasługuje na lepszych kopaczy. Im więcej tam Hendersonów tym lepiej dla mnie.Daaaamian pisze:Everton to klub, który zasługuje na lepszych kopaczy. Im więcej tam Gibsonów, tym lepiej dla mnie.
Ironia ironią. Nie zrozumiałem przekazu, jaki niesie za sobą ta emotikona.metol pisze:Po prostu, żebyś przestał się nadymać i spinać. Wszak to ironia. Powinieneś wiedzieć, jako że sam posługujesz się nią niczym Wołodyjowski szablą.
Dla mnie tragedia.Dr.Football1 pisze:Dla mnie bomba.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 mar 2012, 1:01
Dla mnie to jest nabijanie się z klubu poprzez nabijanie się z jego zawodników. Prosta sprawa.Zapytałem raz, mogę zapytać raz jeszcze. Gdzie w tamtym poście nabijałem się z Evertonu?
Jestem cacy, bo napisałem kilka słów w temacie Evertonu, a Ty przyszedłeś napisać coś o Hendersonie, a później nieudolnie wmawiałeś mi, że nabijałem się z Evertonu.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 29 mar 2012, 1:06
Prosta dla Ciebie. Znowu interpretujesz moje słowa tak, jak Ci pasuje.Kamil232 pisze:Dla mnie to jest nabijanie się z klubu poprzez nabijanie się z jego zawodników. Prosta sprawa.
Wspominałeś coś o atakach ad personam.Kamil232 pisze:A teraz już dziewczynko nie rozbijaj tego tematu, bo nikogo twoje żale i kompleksy tutaj nie interesują. Ten temat do tego nie służy, załóż może na jakiś forum terapeutycznym temat jak to K. jest zły i jak to przez niego nie możesz dyskutować.
Daaaamian
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio