Don't give up

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Don't give up

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 29 mar 2012, 0:31

Zanim nie przyszedł K. było naprawdę spokojnie.

Nie wymieniam jego imienia, bo znowu będzie gadanie o mojej obsesji na jego punkcie.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Don't give up

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 29 mar 2012, 0:39

Przesadzasz. Sam wprowadzałeś niezły chaos w temacie o Liverpoolu i byłeś chętny do do takich dyskusji jak ta, którą zapoczątkował K. w temacie o Evertonie.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 29 mar 2012, 0:41

Twój post skomentuję następującą emotką:
:blow:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 mar 2012, 0:49

Zanim nie przyszedł K. było naprawdę spokojnie. Nie wymieniam jego imienia, bo znowu będzie gadanie o mojej obsesji na jego punkcie.
Sam wprowadzałeś niezły chaos w temacie o Liverpoolu i byłeś chętny do do takich dyskusji jak ta, którą zapoczątkował K. w temacie o Evertonie.
Buehehe. Nie kto inny jak ty zacząłeś pisać o mojej obsesji na twoim punkcie, bo napisałem coś o Liverpoolu. Ty za to już po raz nie wiem który w tym temacie kierujesz osobisty atak w moją stronę. No i co ty chłopie próbujesz udowodnić? Chcesz się tutaj popisać? Pokazać jaki to jesteś cacy? Nie wychodzi Ci dyskusja na argumenty i musisz tutaj przyjść się dziewczynko poskarżyć jaki to ja jestem zły. I to ja mam obsesją na twoim punkcie?

Idź się jeszcze mamie w rękaw wypłacz jaki to K. z forum jest zły. A tatę poproś o chusteczki.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 29 mar 2012, 0:50

Daaaamian pisze:Nie wiem co oznacza ta emotka, więc nie wiem, jaki był Twój przekaz. :lol:
Po prostu, żebyś przestał się nadymać i spinać. Wszak to ironia. Powinieneś wiedzieć, jako że sam posługujesz się nią niczym Wołodyjowski szablą.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 mar 2012, 0:53

Daaaamian pisze:No i co powiesz na temat tego filmu?
Dla mnie bomba. Zreszta zawsze tam gdzie Predzio jest super. Nawet przecietny Predator 2 czy obie czesci AvP mi sie podobaly.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 29 mar 2012, 0:58

Nie naginaj faktów. Nie zacząłem pisać o Twojej obsesji na moim punkcie po tym, jak napisaleś coś o Liverpoolu, tylko jak nieudolnie próbowałeś wsadzić mi w klawiaturę słowa, których nie napisałem.
Kamil232 pisze:A tmianowicie to ma do rzeczy, że nabijasz się z Evertonu takim cytatem.
Daaaamian pisze:Everton to klub, który zasługuje na lepszych kopaczy. Im więcej tam Gibsonów, tym lepiej dla mnie.
Liverpool to klub, który zasługuje na lepszych kopaczy. Im więcej tam Hendersonów tym lepiej dla mnie.
Zapytałem raz, mogę zapytać raz jeszcze. Gdzie w tamtym poście nabijałem się z Evertonu?

Jestem cacy, bo napisałem kilka słów w temacie Evertonu, a Ty przyszedłeś napisać coś o Hendersonie, a później nieudolnie wmawiałeś mi, że nabijałem się z Evertonu.
metol pisze:Po prostu, żebyś przestał się nadymać i spinać. Wszak to ironia. Powinieneś wiedzieć, jako że sam posługujesz się nią niczym Wołodyjowski szablą.
Ironia ironią. Nie zrozumiałem przekazu, jaki niesie za sobą ta emotikona.
Dr.Football1 pisze:Dla mnie bomba.
Dla mnie tragedia. :P

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 mar 2012, 1:01

Zapytałem raz, mogę zapytać raz jeszcze. Gdzie w tamtym poście nabijałem się z Evertonu?

Jestem cacy, bo napisałem kilka słów w temacie Evertonu, a Ty przyszedłeś napisać coś o Hendersonie, a później nieudolnie wmawiałeś mi, że nabijałem się z Evertonu.
Dla mnie to jest nabijanie się z klubu poprzez nabijanie się z jego zawodników. Prosta sprawa.

A teraz już dziewczynko nie rozbijaj tego tematu, bo nikogo twoje żale i kompleksy tutaj nie interesują. Ten temat do tego nie służy, załóż może na jakiś forum terapeutycznym temat jak to K. jest zły i jak to przez niego nie możesz dyskutować. Przy okazji wspomnij o swoim syndromie jak to masz dość dyskusji z K. a nie możesz jej przestać skończyć :lol:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 29 mar 2012, 1:06

Sorry Kamilku, ale to Ty zacząłeś dyskusję ze mną, a nie ja z Tobą. :wink:
Kamil232 pisze:Dla mnie to jest nabijanie się z klubu poprzez nabijanie się z jego zawodników. Prosta sprawa.
Prosta dla Ciebie. Znowu interpretujesz moje słowa tak, jak Ci pasuje.
Kamil232 pisze:A teraz już dziewczynko nie rozbijaj tego tematu, bo nikogo twoje żale i kompleksy tutaj nie interesują. Ten temat do tego nie służy, załóż może na jakiś forum terapeutycznym temat jak to K. jest zły i jak to przez niego nie możesz dyskutować.
Wspominałeś coś o atakach ad personam.

Adrian, nie bądź taki w gorącej wodzie kąpany.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”