Rozumiem to doskonale, ale jeżeli Administracja potwierdzi to co napisałem w pierwszym poście to z całym szacunkiem, ale nie będzie nas to obchodziło. Ja ze swojej strony robię co mogę, spróbujcie nas zrozumieć.lukinis131 pisze:Widzę że dalej nie rozumiesz , że tu nie chodzi o ten Wasz wysoki poziom , tylko akceptacje userów tego forum .
Odpowiadam praktycznie każdemu, bo zależy mi na tym, żeby wszystko było jasne. Połowa z Was nas nie akceptuje tylko dlatego, że nie przywitałem się i nie zapytałem Was o zgodę. Prawda jest jednak taka, że każdy z Was zrobiłby to samo na naszym miejscu.Chlopaczek pisze:Nie naskakujcie na chlopaka. Gdyby nie chcial to nawet nie musialby sie silic zeby z nami dyskutowac zatem uwazam ze wykazuje dobra wole. Poszedl do szefostwa ktore wyrazilo zgode i tyle. To administracja nie przeprowadzila zadnych "konsultacji spolecznych" i stad cale zamieszanie.
Czemu dziwne ? Ciężko jest znaleźć, bo prawie każdy portal/forum ma już swoją kadrę.NoName1989 pisze:Prezentujecie megazajebistoboski poziom, za kilka dni start turnieju, a wy do tej pory nie znaleźliście "domu". Dziwne
Bardzo dziękuję Ci, że mnie poprawiłeś. Naprawdę pomoże mi to w dalszym życiu, tym bardziej, że jestem analfabetą i popełniam błędy w każdy wyrazie jak widzisz.lukinis131 pisze:Po co mam się mamie chwalić ? Nie grzej się tak szybko , po prostu dbam o to żebyś nie robił błędów . Czasem przydało by się porobić coś innego poza spaniem i zajmowaniem się haxballem
Nie da się Was kupić, bo Wy cały czas obwiniacie nas za coś, za co nie odpowiadamy.piwus pisze:Myślę, że należało jednak również poprosić ogół użytkowników zanim się ich poinformowało o tym, że są reprezentowani. Dostałeś zgodę na użytkowanie nazwy, bo zadaniem administracji nie jest wyszukiwanie przeciwskazań w sprawie nie mającej żadnego znaczenia dla strony. Ale strona, forum to nie tylko administracja, ale też użytkownicy. Twoim zadaniem jest wejść, zrobić rozpoznanie, zorientować się kto może mieć coś przeciwko. Podstawowa rzecz, sprawdzić kto gra. Chcę coś kupić, szukam osób odpowiedzialnych za sprzedaż. Chcę założyć klub, sprawdzam, czy istnieje, kto może być się tym zajmować, a nie idę do osoby odpowiedzialnej za funkcjonowanie całej strony piłkarskiej. Wystarczyło przerzucić dział gier forumowych. W dobrym tonie jest się dostosować do środowiska w jakim chce się działać. Tak samo jak wchodzenie w pewne miejsce i pouczanie stałych bywalców nie znając specyfiki forum, nie wiedząc co jest ironią, jaki poziom intelektualny prezentują twoi oponenci, jest nie na miejscu. To ty przychodzisz i coś od nas chcesz. Nie zadeklarowaliście chęci zostania czynnymi użytkownikami,nikt was nie zna na jednym z największych for piłkarskich w Polsce, ale zaczęliście od poinformowania nas o fakcie dokonanym - można krótko określić, że wszedłeś z butami. Chcesz sprowadzić wszystko do umiejętności, podczas gdy one nie mają dla nas większego znaczenia. Uważasz, że to jest słuszna taktyka? Uważasz, ze ten sposób ktoś cię zaakceptuje? Uważasz, że wystarczy ci sama zgoda administratora i ta zgoda nie zostanie cofnięta, jeśli dla odmiany ktoś z forum o to poprosi? Powinieneś najpierw nas "kupić" i pytanie czy tymi buńczucznymi postami nie straciłeś tej szansy. Fakt, że dalej piszesz w tym temacie pokazuje, że to nie my jesteśmy pod ścianą, tylko wy. Chociaż równie dobrze moglibyście reprezentować forum Twój Pies.