Reprezentacja - HAXBALL - Strona 7

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
BVBlbp
Junior
Junior
Reputacja: 0

Re: Reprezentacja - HAXBALL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BVBlbp » 27 kwie 2012, 16:47

lukinis131 pisze:Widzę że dalej nie rozumiesz , że tu nie chodzi o ten Wasz wysoki poziom , tylko akceptacje userów tego forum .
Rozumiem to doskonale, ale jeżeli Administracja potwierdzi to co napisałem w pierwszym poście to z całym szacunkiem, ale nie będzie nas to obchodziło. Ja ze swojej strony robię co mogę, spróbujcie nas zrozumieć.
Chlopaczek pisze:Nie naskakujcie na chlopaka. Gdyby nie chcial to nawet nie musialby sie silic zeby z nami dyskutowac zatem uwazam ze wykazuje dobra wole. Poszedl do szefostwa ktore wyrazilo zgode i tyle. To administracja nie przeprowadzila zadnych "konsultacji spolecznych" i stad cale zamieszanie.
Odpowiadam praktycznie każdemu, bo zależy mi na tym, żeby wszystko było jasne. Połowa z Was nas nie akceptuje tylko dlatego, że nie przywitałem się i nie zapytałem Was o zgodę. Prawda jest jednak taka, że każdy z Was zrobiłby to samo na naszym miejscu.
NoName1989 pisze:Prezentujecie megazajebistoboski poziom, za kilka dni start turnieju, a wy do tej pory nie znaleźliście "domu". Dziwne ;)
Czemu dziwne ? Ciężko jest znaleźć, bo prawie każdy portal/forum ma już swoją kadrę.
lukinis131 pisze:Po co mam się mamie chwalić ? Nie grzej się tak szybko , po prostu dbam o to żebyś nie robił błędów . Czasem przydało by się porobić coś innego poza spaniem i zajmowaniem się haxballem :)
Bardzo dziękuję Ci, że mnie poprawiłeś. Naprawdę pomoże mi to w dalszym życiu, tym bardziej, że jestem analfabetą i popełniam błędy w każdy wyrazie jak widzisz.
piwus pisze:Myślę, że należało jednak również poprosić ogół użytkowników zanim się ich poinformowało o tym, że są reprezentowani. Dostałeś zgodę na użytkowanie nazwy, bo zadaniem administracji nie jest wyszukiwanie przeciwskazań w sprawie nie mającej żadnego znaczenia dla strony. Ale strona, forum to nie tylko administracja, ale też użytkownicy. Twoim zadaniem jest wejść, zrobić rozpoznanie, zorientować się kto może mieć coś przeciwko. Podstawowa rzecz, sprawdzić kto gra. Chcę coś kupić, szukam osób odpowiedzialnych za sprzedaż. Chcę założyć klub, sprawdzam, czy istnieje, kto może być się tym zajmować, a nie idę do osoby odpowiedzialnej za funkcjonowanie całej strony piłkarskiej. Wystarczyło przerzucić dział gier forumowych. W dobrym tonie jest się dostosować do środowiska w jakim chce się działać. Tak samo jak wchodzenie w pewne miejsce i pouczanie stałych bywalców nie znając specyfiki forum, nie wiedząc co jest ironią, jaki poziom intelektualny prezentują twoi oponenci, jest nie na miejscu. To ty przychodzisz i coś od nas chcesz. Nie zadeklarowaliście chęci zostania czynnymi użytkownikami,nikt was nie zna na jednym z największych for piłkarskich w Polsce, ale zaczęliście od poinformowania nas o fakcie dokonanym - można krótko określić, że wszedłeś z butami. Chcesz sprowadzić wszystko do umiejętności, podczas gdy one nie mają dla nas większego znaczenia. Uważasz, że to jest słuszna taktyka? Uważasz, ze ten sposób ktoś cię zaakceptuje? Uważasz, że wystarczy ci sama zgoda administratora i ta zgoda nie zostanie cofnięta, jeśli dla odmiany ktoś z forum o to poprosi? Powinieneś najpierw nas "kupić" i pytanie czy tymi buńczucznymi postami nie straciłeś tej szansy. Fakt, że dalej piszesz w tym temacie pokazuje, że to nie my jesteśmy pod ścianą, tylko wy. Chociaż równie dobrze moglibyście reprezentować forum Twój Pies.
Nie da się Was kupić, bo Wy cały czas obwiniacie nas za coś, za co nie odpowiadamy.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 kwie 2012, 16:51

BVBlbp pisze:Czemu dziwne ? Ciężko jest znaleźć, bo prawie każdy portal/forum ma już swoją kadrę.
to stwórzcie swój portal, proste.
BVBlbp pisze:Nie da się Was kupić, bo Wy cały czas obwiniacie nas za coś, za co nie odpowiadamy.
Nie wszystko/ich można kupić. Z tego postu wnioskuję, że ty masz swoją cenę, podaj więc, wpłacamy i spierdalaj.

Awatar użytkownika
NoName1989
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1345
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 27 kwie 2012, 16:57

BVBlbp pisze:
NoName1989 pisze:Prezentujecie megazajebistoboski poziom, za kilka dni start turnieju, a wy do tej pory nie znaleźliście "domu". Dziwne ;)
Czemu dziwne ? Ciężko jest znaleźć, bo prawie każdy portal/forum ma już swoją kadrę.
No tak na chłopski rozum. Skoro jesteście tacy dobrzy to czemu nikt was nie poprosił o reprezentowanie swojego forum/portalu?

BVBlbp
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BVBlbp » 27 kwie 2012, 17:03

cloner pisze:to stwórzcie swój portal, proste.
Myśleliśmy nad tym, ale z tym będzie sporo pracy. Początkujące forum/portal to za mało, jak już mówiłem nie chcemy reprezentować "byle gówna"...
NoName1989 pisze:No tak na chłopski rozum. Skoro jesteście tacy dobrzy to czemu nikt was nie poprosił o reprezentowanie swojego forum/portalu?
Bo od dłuższego czasu największa fora mają swój stały skład i nie chcą niczego psuć, zmieniać.
cloner pisze:Nie wszystko/ich można kupić. Z tego postu wnioskuję, że ty masz swoją cenę, podaj więc, wpłacamy i spierdalaj.
Napisałem wyżej, że jeżeli Administracja potwierdzi wszystko, to nie będziemy zwracać na Was uwagi. My dostaniemy "dom", Wy dostaniecie jakiegoś rodzaju reklamę. Ja próbowałem już wszystkiego, chciałem Was przekonać do nas. Może po części z niektórymi to się udało, a z innymi nie. Macie własne zdanie. Rozumiem. Ja w tej chwili robię sobie przerwę, bo już mnie od tego głowa boli. Na koniec zobaczę tylko, co zadecyduje Administracja.

P.S - Studiuję na kierunku informatyka i ekonometria, także nie tylko samym Haxballem żyję.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 kwie 2012, 17:05

BVBlbp pisze: Rozumiem to doskonale, ale jeżeli Administracja potwierdzi to co napisałem w pierwszym poście to z całym szacunkiem, ale nie będzie nas to obchodziło. Ja ze swojej strony robię co mogę, spróbujcie nas zrozumieć.
Nie będzie cię obchodzić... Nie wiem czy takie kozaczenie ma sens, biorąc pod uwagę, że ty tu jesteś gościem. Najwyraźniej nie nadążasz za dyskusją - zgoda może zostać cofnięta. Nie ma z tym większego problemu. Zarejestrowałeś się miesiąc temu i już piszesz nam, że nie mamy nic do gadania. Skąd wiesz z kim rozmawiasz? To naprawdę słaba strategia. Jesteś bardzo nieuprzejmy.

Wystarczyło przeszukać forum, dowiedzieć się o organizowanej przez nas lidze, skontaktować się z jej organizatorem i przedstawić sprawę na ogólnym forum. Myślę, że wtedy nikt nie miałby obiekcji. Administrator ma na głowie całą stronę, nie musi wiedzieć o jakiejkolwiek lidze czy grze forumowej. Ty powinieneś się dowiedzieć. To jest twoje zadanie. Tymczasem wykorzystujesz fakt, że Agnieszka oprócz tego, że trzyma to miejsce w kupie, jest dodatkowo sympatyczną osobą i nie widzi przeszkód, jeśli ktoś ją o coś prosi. Równie dobrze mógłbyś spytać współwlaściciela strony. Widziałeś nasze pokoje, widziałeś nasz słaby pokój, ale postanowiłeś zapytać osobę, która nie z tym absolutnie żadnego związku, pomimo tego, że występuje w pokoju coś takiego jak czat. Pytanie administratora o zgodę na wykorzystanie nazwy powinno paść na samym końcu. Kultura najpierw nakazuje, by zaakceptowało cię środowisko. Dodatkowo wypisałem ci punkt po punkcie, co zrobiłeś źle. Nic na to nie jesteś w stanie odpowiedzieć. Najwyraźniej poświęciłeś czas, sprawdziłeś, że nie mamy własnej drużyny, ale już nie chciało ci się wykonać reszty.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 27 kwie 2012, 17:13

Co tutaj się odbywa? :shock: Co to za rozróba i napinka? I dlaczego ja nie biorę w niej udziału? :shock:

Powiem tak. Panowie może jakiś zakładzik, który zdecyduje czy będziecie reprezentować to forum? :mrgreen:

A na poważnie. Sorry Piwus, ale niestety jak stoimy często razem tak w tym momencie, muszę się przyłączyć do wielce szanowego pana Chłopaczka vel. Azrael vel. Sznajder. Winna całego zamieszania jest Administracja. Wyobraż sobie, że Filipiak ugaduje się z Cupiałem, że kupuje sobie Wisełkę i potem ogłasza to kibicom Wisły, że od teraz on was reprezentuje. Na niego bylibyście wściekli czy na Cupiała?

Ziomek zachował się normalnie napisał do administracji dostał zgodę i tyle. Niepotrzebnie on to ogłaszał, bo spada na niego teraz fala krytyki, jakby to ogłosiła ta osoba która podjęła tą decyzje jak mniemam Agnieszka, to wówczas to w jej stronę poleciałby zasłużone głosy krytyki. Bo to ona powinna najpierw zapoznać się z sytuacja, a jak nie jest w stanie śledzić wszystkiego co się dzieje na forum, to zgłosić się po radę do Ciebie czy Fieldy'ego znających tematykę forum. Swoją drogą ten zipek pisał, że najpierw odezwał się do Fieldy'ego, a ten go odesłał do Agnieszki, no to imho już Fieldy powinien powiedzieć od razu co o tym myśli. No chyba, że ma inne zdanie.

Tak więc jak to mawiał Kołtoń: powiem tak BVBlbp winiłbym najmniej...

A tak w ogóle to cwaniaki wbijajcie do naszego pokoju, i na boisku pokażcie jakimi jesteście cwaniakami, bo jak na razie tylko budujecie legendę. A jak to mówi Zibi Boniek dobry zawodnik nie musi mówić, że jest dobry sam na boisku obroni się swoją grą. Także zapraszamy :mrgreen:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2012, 17:15

BVBlbp pisze:Rozumiem to doskonale, ale jeżeli Administracja potwierdzi to co napisałem w pierwszym poście to z całym szacunkiem, ale nie będzie nas to obchodziło. Ja ze swojej strony robię co mogę, spróbujcie nas zrozumieć.
BVBlbp pisze:Napisałem wyżej, że jeżeli Administracja potwierdzi wszystko, to nie będziemy zwracać na Was uwagi.
A chcesz się założyć, że w obecnej sytuacji administracja nie stanie po Waszej stronie? Strzeliłaby sobie w stopę, więc nie bądź taki pewny.
BVBlbp pisze:Prawda jest jednak taka, że każdy z Was zrobiłby to samo na naszym miejscu.
Nie, nie każdy. Niektórzy wynoszą z domu pewne wartości, a Ty najwyraźniej nie masz pojęcia o pewnych sprawach związanych z kulturą osobistą, gościnnością.

I nie zwalaj winy na Agnieszkę, że to teraz jej problem, a nie Twój. Właśnie strzeliłeś sobie tym samobója, więc raczej skończy żyć nadzieją, że ten szyld będzie Was wspomagał.
Ziomek zachował się normalnie napisał do administracji dostał zgodę i tyle. Niepotrzebnie on to ogłaszał, bo spada na niego teraz fala krytyki
Ok, ale brnie w to gówno dalej i struga cwaniaczka. Niech uszanuje nasze zdanie i stanowisko, a ostatnimi postami zasługuje na wieczorne wyjście z clonerem na piwo, z którego tylko nasz Kostek wróci uśmiechnięty.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 kwie 2012, 17:25

Kamil232 pisze: A na poważnie. Sorry Piwus, ale niestety jak stoimy często razem tak w tym momencie, muszę się przyłączyć do wielce szanowego pana Chłopaczka vel. Azrael vel. Sznajder. Winna całego zamieszania jest Administracja.
Jakbym widział regularnie pokoje o nazwie pilka.pl i oglądał sobie ich poziom, to nigdy bym nie poszedł z tym do admina, tylko spytał na miejscu i po sprawie. Myślę, ze w tym sporze to Agnieszka jest tą osobą normalną, skoro nie wie co to jest haxball.
Inne drużyny mają zamknięte kadry, i nie chcą nic zmieniać. Oni również, dlatego zaproponowali gotowy produkt, w którym też nic nie chcieli zmieniać. Poinformowanie forum wcześniej by mogło powodować jakieś debaty, wpraszanie zawodników do ICH drużyny, czy cokolwiek innego, czego się bali.
Więc teraz zostaną z niczym.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 kwie 2012, 17:26

Z całego tego bełkotu BVB dowiedziałem się że :

mam w dupie wasze zdanie.

Chcesz prezentować forum które ma wyrobioną opinie i moim zdaniem posiada najwiekszych fachowców w temaciew Polce(a bywalem na wielu forach) , masz w d.upie opinie ludzi którzy tworzą renome tego forum z 2 strony nie chcesz prezentować byle gówna i chcesz się podczepić.

Z szacunku dla ludzi tutaj piszących którzy zbieraja się ,,pokopać,, troche w HAxa mogłeś założyć temat miesiąc temu- przedstawić się i swoich kolegów, napisać po poście czy nie mielibyśmy obiekcji i czuje że większość by się zgodziła bez niczego.Pokazałeś że masz nas w tylku jednak na turnieju będziesz puszył piórka że prezentujesz to zacne forum.

zaznaczam że mam w tylku czy będziecie Barcelona czy Wigan w tej lidze...jesteście bandą przebierańców którzy wchodzą z butami i ustalają warunki gry.

BVBlbp
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BVBlbp » 27 kwie 2012, 17:37

piwus - pisałem, że nie mamy czasu na takie pierdoły. Zapoznanie itp. rzeczy przyjdą z czasem. Potrzebowaliśmy coś na szybko, ale coś bardzo dobrego. Pomyślałem o tym portalu, więc zapytałem. A pierwsze pytanie z tym padło właśnie na Waszym pokoju.

Kamil232 - genialny przykład, sam nie ująłbym tego lepiej.

bartbuks - ja nie jestem niczego pewny, zrozum to. Napisałem wyraźnie, jeżeli Agnieszka/Administracja zmieni zdanie, nie ma sprawy. Usuniemy się.

To nie jest tak, że mam Was gdzieś. Jeżeli Administracja powie nam "tak", to zważywszy, że ciężko nam będzie znaleźć "dom", turnieje ruszają już zaraz to na pewno nie będziemy patrzeć, czy nas lubicie, czy nie. Po prostu będziemy robić swoje.

A Was jak już pisałem 20 razy wcześniej ROZUMIEM, ale to nie zmienia faktu, że nic nas nie powstrzyma, żeby zacząć już od pierwszego turnieju. Spróbujcie też nas zrozumieć i postawcie się w naszej sytuacji...

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 27 kwie 2012, 17:41

Stawiam dolary przeciwko orzechom, że Agnieszka cofnie pozwolenie. Jakieś zakładziki? :lol:
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2012, 17:43 przez Duch, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2012, 17:42

BVBlbp pisze:piwus - pisałem, że nie mamy czasu na takie pierdoły. Zapoznanie itp. rzeczy przyjdą z czasem. Potrzebowaliśmy coś na szybko, ale coś bardzo dobrego. Pomyślałem o tym portalu, więc zapytałem. A pierwsze pytanie z tym padło właśnie na Waszym pokoju.
Jeśli chcesz grać reprezentując nas, a twierdzisz, że bycie częścią tego forum to pierdoła, to nie mamy o czym dyskutować.
BVBlbp pisze:bartbuks - ja nie jestem niczego pewny, zrozum to. Napisałem wyraźnie, jeżeli Agnieszka/Administracja zmieni zdanie, nie ma sprawy. Usuniemy się.
To zrozum, że forum to nie Administracja, ale też my i jak widzisz wiele osób sobie nie życzy takiego obrotu sprawy.
BVBlbp pisze: Was jak już pisałem 20 razy wcześniej ROZUMIEM, ale to nie zmienia faktu, że nic nas nie powstrzyma, żeby zacząć już od pierwszego turnieju. Spróbujcie też nas zrozumieć i postawcie się w naszej sytuacji...
Trzeba było myśleć wcześniej.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 kwie 2012, 17:46

Próbujemy zrozumieć, założenie tematu i poproszenie tutaj i uzyskanie zgody zajęłoby ci mniej czasu niż użeranie się dzisiejsze. Pamiętam, że chciałeś numer do Fieldiego. Nie było nawet grama dyskusji o tym, że chcecie wystawić forumowy skład z pominięciem forum. Pisanie, że nie będziecie zwracać na nas uwagi, to błąd, bo tylko na nas powinniście zwracać uwagę, jeśli chcecie cokolwiek uzyskać. Nie płacicie, nie podpisujecie kontraktu, nie mamy wobec was żadnych zobowiązań. Nie byłoby problemu, żebyśmy zrobili wam grzeczność, jak zrobiła to Agnieszka, gdybyś nie przyszedł rozpychać się łokciami i próbować rozstawiać wszystkich po kątach.

Aktualnie polecam:
http://www.bravo.pl/fanklub/czsem-slonc ... da,205840/
Z całym szacunkiem oczywiście, prawda?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 kwie 2012, 18:20

Niezły bałagan :badziewie:
Widze, że ja tu też się pojawiam, to śpieszę wszystko wyjaśnić. Nasz nowy forumowy kolega pisze, że rozmawiał ze mną. Rozmowa odbyła się na czacie podczas gry w haxa zdaje się, ze 2, czy 3 dni temu. Powiedział, że ma sprawę i że dotyczy ona reklamy i jakiejś wymiany, załozyłem, że chodzi o wymiane buttonów na stronie i odeslałem do Agnieszki, która się tym zajmuje. Słowa nie było, że chodzi o jakiekolwiek reprezentowanie pilka.pl w jakiejś lidze, pucharze, czy czym tam jeszcze w haxie. Na to bym nie poszedł.
Nasz nowy kolega pisze, że czeka na potwierdzenie Agi, bądź administracji. Jeśli spojrzeć w legendę adminów to oprócz Agnieszki są tam niejaki fieldy i piwus. Nie będzie więc to "wielkim semantycznym nadużyciem" gdy uznamy, że należymy do grona adminów. Piwus już sie określił, teraz robię to ja - nie będziecie grac pod szyldem pilka.pl w żadnej lidze/pucharze/czymkolwiek innym.

Użytkowników prosze o nie czepianie się Agnieszki, bo nie powinno jej się dostawać za to, że zawsze słuzy pomocą.

Chyba wszystko jasne ?

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 kwie 2012, 18:24

fieldy pisze:Chyba wszystko jasne ?
:idzze:

8) :lol: 8)

I tak cloner wsyztsko wyjazsnil