Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 01 lip 2013, 1:20
DREWNIANY SRACZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 01 lip 2013, 1:21
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 01 lip 2013, 1:24
Akurat w Bayernie gra od groma Niemców - od dekad repra jest oparta o Bawarczyków.szefu91 pisze:Ten Stec się ciśnieniuje za bardzo. Już pewnie wieszczy, że nadchodzi wielka reprezentacja Niemiec, bo Bayern wymiata, a tam Niemców tyle gra co u mnie w bloku mieszka.
Też jaram się wynikiem, rośnie nam kolejny poważny gracz na MŚ, sceptycy pewnie wciąż nie będą wierzyć w końcowy triumf, ale Brazylia ma to w D i robi powolutku swoje.
Hulk i Xavi z tych co pozostali na boisku - ciency jak sik pająka. Cassilas w sumie też in minus.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 lip 2013, 1:25
Dokladnie. To spotkanie bardziej pomoze Brazylii ktora zwyczajnie potrzebowala takiego bodzca nie zaszkodzi Hiszpanii. Wrecz moze im pomoc bo jezeli zaczynali sobie myslec ze sa "nietykalni" to ten mecz i poprzedni z Wlochami na rok przed Mundialem da im do myslenia.DREWNIANY SRACZ pisze:Trumne? No prosze cie jesli trumna jest final to dajcie im wiecej takich trumien, ogladasz czlowieku pilke od wczoraj? Podjarales sie jak nastolatek. Hiszpanie przegrali tez z USA czy nie widzisz jak oni dzis wygladaja fizycznie? Grali starszny mecz z Italia , mieli dzien mniej przrerwy plus klimat. Skad ty sie urwales?
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 01 lip 2013, 1:26

Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 01 lip 2013, 1:26
a tam Niemców tyle gra co u mnie w bloku mieszka
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 lip 2013, 1:28
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 01 lip 2013, 1:29
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 01 lip 2013, 1:31
Nie obchodzi mnie od kiedy, piszę o tym co jest teraz. Z Krossem i meganiemieckim Boatengiem to w ostatnim sezonie 6 w podstawie grało najczęściej. Dupy to to nie urywa. Ale ja nie o tym.Ebi pisze:Akurat w Bayernie gra od groma Niemców - od dekad repra jest oparta o Bawarczyków.
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 01 lip 2013, 1:33
Niezupełnie. Spójrz na kadrę. Sami Niemcy od wielu pokoleń. Piszesz o Boatengu, przecież on jest Niemcem od wielu pokoleń. Sprawdź czy Twoja rodzina też w 100% pochodzi z Polski. Na Dolnym Śląsku jest mnóstwo ludności napływowej z różnych części Europy (głównie Bałkany),ale od 2-3 pokoleń tutaj mieszkają i są Polakami.Już pewnie wieszczy, że nadchodzi wielka reprezentacja Niemiec, bo Bayern wymiata, a tam Niemców tyle gra co u mnie w bloku mieszka.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 01 lip 2013, 1:38
Jak widać jednak obchodzi, bo ty zacząłeś temat. Wskaż mi jakąś inną czołową reprę opartą w tak dużej mierze na graczach jednego zespołu poza Hiszpanią i Włochami? 6 to mało? Ponad połowa składu. PS. Boateng w połowie jest Niemcem. Nie jakaś piąta woda po kisielu.szefu91 pisze:Nie obchodzi mnie od kiedy, piszę o tym co jest teraz. Z Krossem i meganiemieckim Boatengiem to w ostatnim sezonie 6 w podstawie grało najczęściej. Dupy to to nie urywa. Ale ja nie o tym.Ebi pisze:Akurat w Bayernie gra od groma Niemców - od dekad repra jest oparta o Bawarczyków.
Pique jak zwykle jak się napatoczy jakiś napastnik szybko przebierający nogami - czy to Ronaldo, czy Ribery, czy teraz Neymar - to zawsze coś takiego odwala. Bardzo kruchy monolit. Kiedyś zwany świetnym obrońcą.
E:Letting your centre back take the penalty when you're losing 3-0
YOLO
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 01 lip 2013, 1:39
W sporcie najtrudniejsze nie jest wejscie na szyt. ale tam zostac. Poki co Niemcy nie sa na szczycie od wielu lat, wskoczyli w zeszlym sezonie klubowym a Ty tu chcesz podwazac jakos hiszpanow. no panie troche to smieszne. Bo ja sie dzis z toba zaloze ze hiszpania za rok zajdzie dalej niz niemcy w mundialu. przybijasz?Ebi pisze:
Hiszpański futbol dostał solidnego klapsa. Półfinałowe klęski w ligomistrzowych bojach, męczarnie z osłabionymi Włochami no i finał, który wygląda jak wygląda. Zimny prysznic dla dzieciarni.
DREWNIANY SRACZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 01 lip 2013, 1:43
Nikt nie podważa jakości Hiszpanów. Sam byłem zażenowany pieprzeniem rok temu o "przechodzeniu do historii" przed/po wygraniu Euro, bo rozumiem, że skoro wcześniej zdobyli misia Europy i świata to do historii nie przeszli?DREWNIANY SRACZ pisze:W sporcie najtrudniejsze nie jest wejscie na szyt. ale tam zostac. Poki co Niemcy nie sa na szczycie od wielu lat, wskoczyli w zeszlym sezonie klubowym a Ty tu chcesz podwazac jakos hiszpanow. no panie troche to smieszne. Bo ja sie dzis z toba zaloze ze hiszpania za rok zajdzie dalej niz niemcy w mundialu. przybijasz?Ebi pisze:
Hiszpański futbol dostał solidnego klapsa. Półfinałowe klęski w ligomistrzowych bojach, męczarnie z osłabionymi Włochami no i finał, który wygląda jak wygląda. Zimny prysznic dla dzieciarni.
Ebi
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amaru » 01 lip 2013, 1:49
Dla Hiszpanii bodziec w sam raz. Taki gwałt plus czerwo i zmarnowany karny. Pytanie czy wystarczy - z automatu się nic nie dzieje, a Hiszpania jak każda zacna ekipa musi się kiedyś skończyć - kolejny truizm, ale wielu muszę go tłumaczyć, niektórzy myśleli, że Hiszpania czy Barca już do końca świata będą wszystko wygrywać.
Amaru
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio