Post Wyświetl pojedynczy post autor: ElBiDzej » 01 lip 2013, 10:53
ElBiDzej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 01 lip 2013, 12:24
Nie, wcale nie odzwierciedla. Pamiętam, że z Mołdawią też mogliśmy wygrać, ale nie wygraliśmy. Pamiętam też, że "równie dobrze" Niemcy mogli nie rozpoczynać wojny ale rozpoczęli. "Równie dobrze" mogłem zjeść dziś na śniadanie kanapkę, ale zjadłem płatki.Professor Chaos pisze:Wynik nie odzwierciedla przebiegu meczu. Równie dobrze mogło być 3-2, 2-2 itd
Znów żartujesz.Professor Chaos pisze:Czerwo dla Pique tylko dlatego, że Brazylia to gospodarz
Kurczę, to ja w ogóle nie będą oglądał. Dziwię się, że Niemcy, Włosi, Brazylijczycy w ogóle zamierzają wystąpić.Professor Chaos pisze:Tak czy siak mundial za rok dla Hiszpanów.
Ja się nie jarałem, więc nie chrzań. Sanchez nawet w połowie nie pokazywał tyle co Neymar tera. Brazylijczyka może zniszczyć tylko trener, a nie system czy on sam. Widać, że w głowie ma poukładane, sportowo prezentuje się najlepiej ze skrzydłowych Barcelony. Ale nie, Ty zaraz napiszesz, że Neymar będzie niewypałem, bo tak. Choć podstaw do tego nie ma właściwie żadnych.Professor Chaos pisze:Jak przychodził Sanchez to wszyscy jarali się, że dryblingiem będzie zamiatał całą La Ligę
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 01 lip 2013, 12:52
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 01 lip 2013, 13:14
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Unista » 01 lip 2013, 13:54
Unista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 lip 2013, 14:18
To bedzie prawdziwa Gra o tronMorrow pisze:W każdym razie za rok zapowiadają się ciekawe mistrzostwa, potęgi wyglądają na mocne, dojdzie być może kilka ciekawych zespołów, które mogą namieszać i napsuć krwi (Belgia, Bośnia?, może ktoś z Afryki zaskoczy). Dodatkowo miejsce turnieju też powinno sprzyjać dobrym zawodom bo w Brazylii piłkę się traktuje jak religię. To mogą być naprawdę fajne mistrzostwa
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 lip 2013, 14:54
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 01 lip 2013, 14:56
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 01 lip 2013, 15:40
To jak tak to Polska jest HodoremChlopaczek pisze:To bedzie prawdziwa Gra o tronMorrow pisze:W każdym razie za rok zapowiadają się ciekawe mistrzostwa, potęgi wyglądają na mocne, dojdzie być może kilka ciekawych zespołów, które mogą namieszać i napsuć krwi (Belgia, Bośnia?, może ktoś z Afryki zaskoczy). Dodatkowo miejsce turnieju też powinno sprzyjać dobrym zawodom bo w Brazylii piłkę się traktuje jak religię. To mogą być naprawdę fajne mistrzostwa
Morrow
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio