Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 12 mar 2014, 22:53
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 mar 2014, 23:04
Taki cichy bohater. "Gdyby(pozdro MichałFRYDERYK SZOPEN pisze:ale trzy to obrona Valdesa strzalu Dzeko, to byl kosmos.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 12 mar 2014, 23:09
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 13 mar 2014, 0:37
Byłem w knajpie na meczu, więc na forum się nie udzialałem. Wróciłem, odpaliłem kompa i oto jestem!ddemon pisze:Ebi szkoda,że nie masz dzisiaj nic do powiedzenia,gdy Barca gra
Nie po to zwalniałem z roboty wcześniej by nie zobaczyć ani jednej bramki...Vamos!!
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 mar 2014, 9:48
Eto nie wroci:P Co nie zmienia faktu ze warto sprobowac z napastnikiem na szpicy, ktory bedzie potrafil grac kombinacyjnie.Codziennie modlę się o zakup wysokiego, silnego, szybkiego środkowego napastnika latem. Nie byłoby mocnych na Barcelonę gdybyśmy mieli z przodu jakiegoś Jacksona Martineza, Negredo, Cavaniego, czy chociaż Berbatova...
Jackson Martinez... ajej!
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 13 mar 2014, 10:47
Odjąć Patrickowi Kluivertowi 10 lat(i 20 kilo), wstawić tytanowe kolana... rozmarzyłem sięBienias pisze:Eto nie wroci:P Co nie zmienia faktu ze warto sprobowac z napastnikiem na szpicy, ktory bedzie potrafil grac kombinacyjnie.Codziennie modlę się o zakup wysokiego, silnego, szybkiego środkowego napastnika latem. Nie byłoby mocnych na Barcelonę gdybyśmy mieli z przodu jakiegoś Jacksona Martineza, Negredo, Cavaniego, czy chociaż Berbatova...
Jackson Martinez... ajej!
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 23 lut 2015, 12:44
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 23 lut 2015, 13:06
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 lut 2015, 13:21
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 23 lut 2015, 13:45
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 23 lut 2015, 13:48
Nawet jakby chciał skopiować sobotni sposób Malagi na Barcę to nie ma do tego ludzi. Silva, Aguero, Nasri/Jesus Navas nie beda tak pracować jak Juanmi, Horta, Castillejo itpKluchman pisze:elle jest typem futbolowego romantyka. Nie zagra defensywnie jak jego była drużyna
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 23 lut 2015, 14:20
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 23 lut 2015, 14:24
Nie przesadzaj - generalnie odciecie jednego z trzech napastnikow przy slabej grze srodkowej linii (Rafinha kompletnie niewidoczny) to bylby problem kazdej druzyny na swiecie. Dodac nalezy, ze Leo tez zagral mocno przecietnie a do tego w wyniku slabej gry pomocnikow czesto cofal sie po pilke bardzo gleboko. Do tego podejmowal zle decyzje (jak przy jednym z kontratakow gdzie mial spory wybor a zdecydowal sie na drybling, ktory mu nie wyszedl).grzegorzfcb pisze:edit: I to jest właśnie problem Barcelony - oparcie ofensywny na tridente(nazywanym trochę na wyrost). W sobote to było widać. Po odcięciu Neymara i słabej grze drugiej linii jedyną nadzieją na gola było to, że Messi sam sobie będzie asystował
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 24 lut 2015, 19:50
Liczyłem, że Iniesta rozpocznie na ławce, a Xavi zagra z Rakiticiem w pomocy. Trudno. Oby udało się wywieźć korzystny wynik z Etihad.Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Pique Mashcerano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar #fcblive
Bench Barcelona: Bravo, Mathieu, Adriano, Xavi, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro #fcblive

Professor Chaos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 24 lut 2015, 19:52
Enjo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio