Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 30 maja 2014, 20:55
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 02 cze 2014, 7:58

Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 02 cze 2014, 12:59
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 02 cze 2014, 13:24
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 02 cze 2014, 13:35
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 02 cze 2014, 14:45
Nie trzeba cofać się aż do lat 90-tych. Obecna kadra nie umywa się do tej z Mundialu w Korei i Japonii. A jednak drużyna (pomijając fakt sędziowskich wałów w meczu z Koreą) nie zachwycała jak na swój potencjał. Szczególnie w grupie. Co do obecnych możliwości Azzurrich, wszystko zależeć będzie od formy kluczowych graczy. Prandelli odpalił Rossiego do domu (czym nielicho mnie wkurzył) więc teraz wiele, a nawet zbyt wiele zależeć będzie od gry Balotelliego. I tego bardzo się bałem, bo Mario jest nieprzewidywalnym zawodnikiem. Euro wyszło mu nadspodziewanie dobrze, ale jak będzie na Mundialu? Sezon miał mocno średni z przebłyskami... Liczyłem po cichu na Ranocchię, ale to było raczej moje życzenie by wreszcie w kadrze na ważny turniej znalazł się gracz Interu. Niestety Prandelli wolał oriundiego Palettę.Ebi pisze:(swoją droga jak się patrzy na ten skład a to co było w latach 90-tych to cholerna przepaść)
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 cze 2014, 9:14
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fekalia » 03 cze 2014, 12:22
Ileż ja już się nasłuchałem tego tekstu. Serio. Słyszałem to w 2004, słyszałem w 2006 (odchodzi Totti, odchodzi Nesta, za chwilę Cannavaro i inni, następców nie widać. Koniec, ostatni finał na wielkim turnieju), słyszałem w 2008, a po MŚ2010 to już w ogóle, jeden wielki koniec włoskiej piłki, bo "system szkolenia leży" - na potwierdzenie słów Włosi zaserwowali w ubiegłym roku dwa wicemistrzostwa Europy w młodzieżowej piłce (U17, U21), bo "to już nie to co kiedyś", bo "następców nie widać", i tak dalej.. . Mijają kolejne lata odkąd "następców nie widać", a ci następcy nie dość, że się pojawiają, nie dość, że są wprowadzani do kadry, to sami stają się ważnymi elementami i kolejne biadolenie, że teraz tych ludzi następców nie widać. Koło się zamyka, mit wciąż żywy.Ebi pisze:A następców póki co nie widać
fekalia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 03 cze 2014, 15:18
już na ostatniej imprezie wszyscy wieścili jaka italia słaba, nie to co niemcy .Przychodzi co do czego to najlepszy stoper bundesligi hummels przy Cassano wyglądał jak junior a Ozile,Mullery nie mogli przejść De Rossiegofekalia pisze:.Ebi pisze:A następców póki co nie widać
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 cze 2014, 15:35
To tylko jeden mniej niz w kadrze Hiszpanii.Ebi pisze:Tylko 7 grajków poniżej 27 roku życia.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 03 cze 2014, 20:56
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 03 cze 2014, 23:02
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 05 cze 2014, 15:21
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 14 cze 2014, 1:02
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 14 cze 2014, 2:41
HMK
Wróć do „Mundial 2014 Brazylia”