Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 14 lip 2005, 18:25
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 14 lip 2005, 18:33
jak można znać dokładny terminarz i miasta gdzie będą rozgrywane jakie mecze, skoro jeszcze nie wiadomo kto na tych MŚ zagrabeckhs pisze:1. ...zna ktos moze dokladny terminarz.
2. jezeli ktos wie to prosze o podanie miast gdzie beda rozgrywane poszczegolne mecze.
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 18:48
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 14 lip 2005, 19:47
A kto powiedział, ze to się odbędzie w PolsceRossi pisze:Co ty beckhs gadasz że to jedena szansa a ME 2012 Polska&Ukraina to dopiero będzie impreza
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 19:52
Bożeee dla ciebie teraz jak z czegoś będe żartował w nawiasie będe musial pisać ŻART np:kama_reda pisze:A kto powiedział, ze to się odbędzie w PolsceRossi pisze:Co ty beckhs gadasz że to jedena szansa a ME 2012 Polska&Ukraina to dopiero będzie impreza
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 lip 2005, 19:56
nie wzywaj imienia pana boga sweego nadaremneBożeee
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 14 lip 2005, 19:58
beckhs pisze:Jak zapewne wiecie, w 2006 roku MŚ odbeda sie w Niemczech. Jest to dosc blisko i nastepna taka okazja moze sie nei nadarzyc. Zamierzam sie tam wybrac, a poniewaz nigdy nie bylem na takiej imprezie wiec mam kilka pytan.
1. od kiedy do kiedy beda rozgrywane mecze MŚ. zna ktos moze dokladny terminarz.
2. jezeli ktos wie to prosze o podanie miast gdzie beda rozgrywane poszczegolne mecze.
3. nie wiecie ile mniej wiecej moga kosztowac bilety na taka impreze ?
z gory dziekuje za pomoc
pozdr.
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 14 lip 2005, 20:07
No przeciez była aukcja internetowa i wszystkie bilety zostały wysprzedane. Możliwe natomiast, ze na aukcje zostało przeznaczone np. 50% biletów, to wtedy jeszcze będą. Na 100% każda federacja dostanie po 10% miejsc na stadionie, więc Polacy (jezeli Polska się zakwalifikuje do MŚ, co jest bardzo realne) powinni starać się o bliety w PZPN. Na pewno będzie mozna dostać wejściówki u tzw. "koników", ale wiadomo ile to kosztujeradekutd pisze:P.S. Kama Reda mnie się zdaje, że można jeszcze kupic bilety no bo jak można rezerwowac jak się jeszcze nie wie czy drużyna będzie grac. Mi rodzice obiecali, że pojedziemy na mecze grupowe Holandii, ale zmartwiłeś mnie swą wypowiedzią, bo jeszcze nic nie rezerwowałem![]()
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 20:14
No widzisz kama wytłumaczyć ci jak dziecku i wszystko łapiesz a myślalęm że twoje IQ jest małę a tu takie zaskoczeniekama_reda pisze:No Rossi, jeżeli to był żart to nieźle się uśmiałem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No przeciez była aukcja internetowa i wszystkie bilety zostały wysprzedane. Możliwe natomiast, ze na aukcje zostało przeznaczone np. 50% biletów, to wtedy jeszcze będą. Na 100% każda federacja dostanie po 10% miejsc na stadionie, więc Polacy (jezeli Polska się zakwalifikuje do MŚ, co jest bardzo realne) powinni starać się o bliety w PZPN. Na pewno będzie mozna dostać wejściówki u tzw. "koników", ale wiadomo ile to kosztujeradekutd pisze:P.S. Kama Reda mnie się zdaje, że można jeszcze kupic bilety no bo jak można rezerwowac jak się jeszcze nie wie czy drużyna będzie grac. Mi rodzice obiecali, że pojedziemy na mecze grupowe Holandii, ale zmartwiłeś mnie swą wypowiedzią, bo jeszcze nic nie rezerwowałem![]()
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 14 lip 2005, 21:20
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 14 lip 2005, 21:25
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 14 lip 2005, 21:29

kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 lip 2005, 21:40
Wydaje mi sie ze terminarz jest juz sporzadzony od dawna .. czy Beckhs poprosil o dokladnie dane o meczach ?? Nie ... wiesz moze co to ejst terminarz?? Chodizlo mu o terminy meczow grupowych zeby sobie ustalic keidy ma jechac ...kama_reda pisze:jak można znać dokładny terminarz i miasta gdzie będą rozgrywane jakie mecze, skoro jeszcze nie wiadomo kto na tych MŚ zagrabeckhs pisze:1. ...zna ktos moze dokladny terminarz.
2. jezeli ktos wie to prosze o podanie miast gdzie beda rozgrywane poszczegolne mecze.![]()
![]()
![]()
![]()
Co do biletów to była rezerwacja internetowa, i już chyba koniec wejściówek. Pozostaje tylko ubiegać się o bilety w PZPN. O ile się nie myle to każdy kraj otrzymuje 10% miejsc na stadionie. Może będą też w sprzedaży bilety w kasach choć wątpie. No i tania sprawa to nie jest, 50-200 euro za bilet w zależności od miejsca (tak przynajmiej czytałem gdzieś).
Ja pojade, bo mam rodzine w Hamburgu![]()
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 14 lip 2005, 22:00
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 14 lip 2005, 22:12
romantyk
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio