Podróż na Mistrzostwa Świata 2006

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
romantyk

Podróż na Mistrzostwa Świata 2006

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 14 lip 2005, 18:25

Jak zapewne wiecie, w 2006 roku MŚ odbeda sie w Niemczech. Jest to dosc blisko i nastepna taka okazja moze sie nei nadarzyc. Zamierzam sie tam wybrac, a poniewaz nigdy nie bylem na takiej imprezie wiec mam kilka pytan.

1. od kiedy do kiedy beda rozgrywane mecze MŚ. zna ktos moze dokladny terminarz.
2. jezeli ktos wie to prosze o podanie miast gdzie beda rozgrywane poszczegolne mecze.
3. nie wiecie ile mniej wiecej moga kosztowac bilety na taka impreze ?

z gory dziekuje za pomoc

pozdr.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Re: Podróż na Mistrzostwa Świata 2006

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 14 lip 2005, 18:33

beckhs pisze:1. ...zna ktos moze dokladny terminarz.
2. jezeli ktos wie to prosze o podanie miast gdzie beda rozgrywane poszczegolne mecze.
jak można znać dokładny terminarz i miasta gdzie będą rozgrywane jakie mecze, skoro jeszcze nie wiadomo kto na tych MŚ zagra :roll: :lol: :lol: :lol:

Co do biletów to była rezerwacja internetowa, i już chyba koniec wejściówek. Pozostaje tylko ubiegać się o bilety w PZPN. O ile się nie myle to każdy kraj otrzymuje 10% miejsc na stadionie. Może będą też w sprzedaży bilety w kasach choć wątpie. No i tania sprawa to nie jest, 50-200 euro za bilet w zależności od miejsca (tak przynajmiej czytałem gdzieś).

Ja pojade, bo mam rodzine w Hamburgu :P :D

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 18:48

Co ty beckhs gadasz że to jedena szansa a ME 2012 Polska&Ukraina to dopiero będzie impreza :twisted: :twisted:
A co do MŚ w Niemczech bardzo trudno ci będzie skombinować wejsiciówki jeśli do tej pory ich nie zdobyłeś. Ja nawet sobie nadzieji nie robie bo na wyjazd to by miał , koło stadionu można spać, albo w barze pić ale z biletami to jest wielki problem .

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 14 lip 2005, 19:47

Rossi pisze:Co ty beckhs gadasz że to jedena szansa a ME 2012 Polska&Ukraina to dopiero będzie impreza
A kto powiedział, ze to się odbędzie w Polsce :shock:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 19:52

kama_reda pisze:
Rossi pisze:Co ty beckhs gadasz że to jedena szansa a ME 2012 Polska&Ukraina to dopiero będzie impreza
A kto powiedział, ze to się odbędzie w Polsce :shock:
Bożeee dla ciebie teraz jak z czegoś będe żartował w nawiasie będe musial pisać ŻART np:
" Kama jesteś bardzo inteligentnym człowiekim (ŻART)" lepiej tak???
Moge tak pisać jak ci będzie łatwiej odczytywać moje intencje

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 lip 2005, 19:56

Bożeee
nie wzywaj imienia pana boga sweego nadaremne :lol:

swoją droga kama nie wiedziałeś że fani MU lubią zamieniać rzeczy które się jeszcze nie wydarzyły i są nikłe szanse na ich realizację w pewne na 100% np. tak jak to że ich ukochana drużyna w przyszłym sezonie będzie mistrzem Angli (ŻART)

:twisted: :twisted:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 14 lip 2005, 19:58

beckhs pisze:Jak zapewne wiecie, w 2006 roku MŚ odbeda sie w Niemczech. Jest to dosc blisko i nastepna taka okazja moze sie nei nadarzyc. Zamierzam sie tam wybrac, a poniewaz nigdy nie bylem na takiej imprezie wiec mam kilka pytan.

1. od kiedy do kiedy beda rozgrywane mecze MŚ. zna ktos moze dokladny terminarz.
3. nie wiecie ile mniej wiecej moga kosztowac bilety na taka impreze ?

z gory dziekuje za pomoc

pozdr.

1. Tego jeszcze nie ustalono.
2. Jak wyżej.
3. Ceny 50-200 euro to w meczach grupowych im wyżej tym drożej :roll:

P.S. Kama Reda mnie się zdaje, że można jeszcze kupic bilety no bo jak można rezerwowac jak się jeszcze nie wie czy drużyna będzie grac. Mi rodzice obiecali, że pojedziemy na mecze grupowe Holandii, ale zmartwiłeś mnie swą wypowiedzią, bo jeszcze nic nie rezerwowałem :? .

Pozdrawiam

P.S. 2 Wypowiedź paszteta jak dla mnie to jest zwykłe nabijanie!!!!

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 14 lip 2005, 20:07

No Rossi, jeżeli to był żart to nieźle się uśmiałem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
radekutd pisze:P.S. Kama Reda mnie się zdaje, że można jeszcze kupic bilety no bo jak można rezerwowac jak się jeszcze nie wie czy drużyna będzie grac. Mi rodzice obiecali, że pojedziemy na mecze grupowe Holandii, ale zmartwiłeś mnie swą wypowiedzią, bo jeszcze nic nie rezerwowałem :?
No przeciez była aukcja internetowa i wszystkie bilety zostały wysprzedane. Możliwe natomiast, ze na aukcje zostało przeznaczone np. 50% biletów, to wtedy jeszcze będą. Na 100% każda federacja dostanie po 10% miejsc na stadionie, więc Polacy (jezeli Polska się zakwalifikuje do MŚ, co jest bardzo realne) powinni starać się o bliety w PZPN. Na pewno będzie mozna dostać wejściówki u tzw. "koników", ale wiadomo ile to kosztuje :roll:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 20:14

kama_reda pisze:No Rossi, jeżeli to był żart to nieźle się uśmiałem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
radekutd pisze:P.S. Kama Reda mnie się zdaje, że można jeszcze kupic bilety no bo jak można rezerwowac jak się jeszcze nie wie czy drużyna będzie grac. Mi rodzice obiecali, że pojedziemy na mecze grupowe Holandii, ale zmartwiłeś mnie swą wypowiedzią, bo jeszcze nic nie rezerwowałem :?
No przeciez była aukcja internetowa i wszystkie bilety zostały wysprzedane. Możliwe natomiast, ze na aukcje zostało przeznaczone np. 50% biletów, to wtedy jeszcze będą. Na 100% każda federacja dostanie po 10% miejsc na stadionie, więc Polacy (jezeli Polska się zakwalifikuje do MŚ, co jest bardzo realne) powinni starać się o bliety w PZPN. Na pewno będzie mozna dostać wejściówki u tzw. "koników", ale wiadomo ile to kosztuje :roll:
No widzisz kama wytłumaczyć ci jak dziecku i wszystko łapiesz a myślalęm że twoje IQ jest małę a tu takie zaskoczenie :twisted: Prawdziwy kibic Bayernu inteligentny i strasznie ale to strasznie bystry prawie jak Oli Kahn

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 14 lip 2005, 21:20

dzieki za wszystkie info. :) moze mi sie jednak uda pojechac

jeszcze jeden off-topic i niestety Was nagrodze :p

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 14 lip 2005, 21:25

Wszystko na temat mistrzostw świata w 2006 roku jest napisane na www.fifa.com . Ustalono już, na jakich stadionach rozegrane zostaną mecze, nie wiadomo tylko, gdzie będzie grała konkretna drużyna. ;)

Beckhs - na pytanie o dokładny terminarz będziemy w stanie odpowiedzieć Ci dopiero ok. listopada tego roku. ;) Poza tym - mecze o MŚ będą rozgrywane od CHYBA 16 czerwca. Nie ręczę za to. ;)

Pozdrawiam.

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 14 lip 2005, 21:29

E tam, bzdury wypisujecie :wink:.

Terminarz łącznie z lokalizacjami jest już od jakiegoś czasu znany.

Obrazek

W wersji PDF

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 lip 2005, 21:40

kama_reda pisze:
beckhs pisze:1. ...zna ktos moze dokladny terminarz.
jak można znać dokładny terminarz i miasta gdzie będą rozgrywane jakie mecze, skoro jeszcze nie wiadomo kto na tych MŚ zagra :roll: :lol: :lol: :lol:

Co do biletów to była rezerwacja internetowa, i już chyba koniec wejściówek. Pozostaje tylko ubiegać się o bilety w PZPN. O ile się nie myle to każdy kraj otrzymuje 10% miejsc na stadionie. Może będą też w sprzedaży bilety w kasach choć wątpie. No i tania sprawa to nie jest, 50-200 euro za bilet w zależności od miejsca (tak przynajmiej czytałem gdzieś).

Ja pojade, bo mam rodzine w Hamburgu :P :D
Wydaje mi sie ze terminarz jest juz sporzadzony od dawna .. czy Beckhs poprosil o dokladnie dane o meczach ?? Nie ... wiesz moze co to ejst terminarz?? Chodizlo mu o terminy meczow grupowych zeby sobie ustalic keidy ma jechac ...

i nie bedzie tak np

Kamerun - Anglia (data) (stadion)
Rosja - Polska (data) (stadion)

tylko

? - ? (data) (stadion)
? - ? (data) (stadion)

POZDRO

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 14 lip 2005, 22:00

No cóż, w takim bądź razie moje niedopatrzenie. Zrozumiałem to troche inaczej. PRZEPRASZAM

P.S
RoRo a Parma spadła z Serie A :lol: :lol: :lol: :lol:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 14 lip 2005, 22:12

Wlasnie oto mi chodzilo wielkie dzieki Roro :)

Dzieki Anka i KOstek, na pewno skorzysam z Waszych info.

A ktos z Was wybiera sie na MS ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”