Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 14 cze 2015, 19:36
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 14 cze 2015, 19:51
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 cze 2015, 19:56
optaMGiggs pisze:wkleiłem jego 8 wykreowanych sytuacji z Boro. jestem ciekaw kto tam naliczył takie liczby.
Ktoś tam wyżej o Sanchezie pisał, chyba Morrow, że Chilijczyk ciągnie zespół, a Ozil nie bardzo. I ja się z tym zgadzam, ale... każdy ma swoje mocne i słabe strony. Ozil kreuje grę, nie gra tak jak Sanchez, ze będzie zapierdalał cały mecz i nawet na moment nie przestanie. Ozil kreuje sytuacje, a że napastnicy Arsenalu rzadko je wykorzystują, to potem czytamy, ze Ozil jest przereklamowany. Od lutego Ozil wykreował 21 okazji (ile wykorzystali - nie wiem, pewnie na palcach jednej ręki można by policzyć, ale czy to oznacza, ze Niemiec grał źle, bo ich nie ciągnął za uszy? Nie jego wina, ze nie wykorzystywali). Taki Sanchez w tym samym okresie wykreował tylko 8 okazji, a w jego przypadku już się pisze, ze dawał radę i ciągnął zespół jak nie szło.MGiggs pisze:Czyli blizej mu do przereklamowanego bo chyba piłkarz kupiony za taka kase i nazwiskiem miał ciągnąć druzyne z mocnymi rywalami a nie kreować mityczne akcje na jakiś ogórkach w FA. Wiec na jakiej podstawie uznajesz go za niedocenianego?Jesli zawodnik nie potrafi sam ciągnąć zespołu,słabo gra z lepszymi rywalami to jak go nazwać?

fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 14 cze 2015, 20:11
MGiggs
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio