Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 cze 2015, 13:57
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 30 cze 2015, 14:00
Może nie prawda? No własnie, Tak prawda boli aż się odzywasz;)mete pisze:I tak właśnie wygląda dyskusja z tym użytkowaniemEOT.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 30 cze 2015, 14:02
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 cze 2015, 14:08
Wyznajesz zasadę, że 100 razy powiedzenie kłamstwa daje prawdę. Ja już o tych legendarnych karnych po symulkach Balotelliego słyszę od dobrych kilku lat a jak trzeba je pokazać to znikasz z tematu.Może nie prawda? No własnie, Tak prawda boli aż się odzywasz;)
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 30 cze 2015, 14:12
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 30 cze 2015, 14:15
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 30 cze 2015, 14:28
Nic dziwnego że takie osobniki dalej nie kumają. dla mnie to Neymar może strzelać i po 100 goli na sezon, być 2 razy lepszy od Messiego i Ronaldo razem wziętych ale dalej będzie żałosną panienką jak tak dalej pójdzie a wątpie by zmądrzał.murowany nr 1 na świecie przez długi czas.

League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 30 cze 2015, 14:32
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 30 cze 2015, 14:39
No właśnie wcześniej też postanowiłem sprawdzić, bo Neymar jest pomijany, możliwe że przez swój charakterek, a chociażby takiemu Hazardowi zarówno na jak i poza boiskiem nie można nic zarzucić. Choć Brazylijczyk w tym sezonie znacznie mniej się przewraca (https://www.youtube.com/watch?v=G0pPkSR4Fxw - dowód z przymrużeniem okamete pisze:Hazard-Neymar mniej więcej ta sama pozycja, prawie ten sam wiek:
Eden - 45 meczy, 20 bramek, 11 asyst
Neymar - 47 meczy, 41 goli, 8 asyst (w tym bramki chyba od ćwierćfinału do finału LM)
Zgadzam się, pod tym względem jest znakomity.MGiggs pisze:Hazard to facet który chce ustać każdy faul i za to go cholernie cenie bo przypomina tym Giggsa
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 30 cze 2015, 14:46
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 30 cze 2015, 14:57
Wiesz widziałem filmiki gdzie Fausto Rossi jechał Maicona u szczytu formy jak chciał;). Choć Brazylijczyk w tym sezonie znacznie mniej się przewraca ( - dowód z przymrużeniem oka
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 30 cze 2015, 15:05
Mogłeś widzieć i filmiki kota grającego na pianinie, jednak w tym sezonie nie jest tak jak to starasz się opisać. Neymar bardzo poprawił się w tym aspekcie, nawet nie było potrzeby specjalnie kłaść się z JuveLeague pisze:Wiesz widziałem filmiki gdzie Fausto Rossi jechał Maicona u szczytu formy jak chciał;)
On by nie dał rady ze StokeMGiggs pisze:Chciałbym widzieć Messiego w Chelsea z taktyką MOU choćby w sezonie
Co jest śmiesznego, gdy podczas porównywania zawodników stosujemy także statystyki?MGiggs pisze:Wyjezdzanie teraz ze statami Hazarda jest śmieszne.
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tyrion » 30 cze 2015, 15:08
Statyski do kitu, wyniki do kitu, kompilki pewnie też do kitu bo tam każdy dobrze wygląda. Liczy się test oka (tego samego oka na które chłop w szpitalu umarł) + osobiste preferencje bo przecież każdy gra w innym środkowisku itd. itp. Porównania są do zaorania, moje hasło na dziś.szefu91 pisze:Co jest śmiesznego, gdy podczas porównywania zawodników stosujemy także statystyki?
Tyrion
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 30 cze 2015, 15:17
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tyrion » 30 cze 2015, 15:31
Tyrion
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio