Żarty sobie robisz? De Gea z rokiem kontraktu warty circa 80 mln €?Tyrion pisze:Ramos + Bale <---> De Gea + 80 mln

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 30 cze 2015, 15:34
Żarty sobie robisz? De Gea z rokiem kontraktu warty circa 80 mln €?Tyrion pisze:Ramos + Bale <---> De Gea + 80 mln
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 30 cze 2015, 15:39
Hehe, no tak jest. Szczególnie, że jedynym kontraargumentem jest granie w strasznie murującej Chelsea, która to swoją drogą nie z każdym rywalem gra defensywnie. Podałem przykład Chelsea Beniteza i przykład kadry - Hazard na razie nie jest tą parą kaloszy co Neymar. Zwyczajnie za mało strzela. Zresztą, gdyby Belg był ofensywnym przekotem, to w tym Realu lub w Barcelonie już by grał. Częściej mówi się o takim Reusie (łatwiejszy do wyciągnięcia, ale też starszy i bardziej łamliwy).Tyrion pisze:Statyski do kitu, wyniki do kitu, kompilki pewnie też do kitu bo tam każdy dobrze wygląda. Liczy się test oka (tego samego oka na które chłop w szpitalu umarł) + osobiste preferencje bo przecież każdy gra w innym środkowisku itd. itp.
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 30 cze 2015, 15:44
To mniej wiecej taka jak moja.ozob pisze:De Gea - Alves, Pique, Bonucci, Evra - Veratti/Matic, Marchisio - Neymar, De Bruyne, Messi - Tevez/Suarez.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 30 cze 2015, 16:00
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 30 cze 2015, 16:02
Tak ze mną kończycie rozmowę że dalej mnie wspominacie/hehe teraz widzę League 0 graczy Barcy w 11, mimo że skończyli z trypletemale spoko, szanuję
MU może sobie w brodę pluć się okazuje . Jeszcze by pograł. Tzn Evra do listopada był słabiutki, do czasu kiedy doznał 2 tygodniowej kontuzji. ale od końca listopada, początku grudnia niesamowicie się odmienił.Evra który wg fanów Juve miał być konkurencja dla Padolina widze figuruje w 11.Pamiętam jaka była pompa z jego transferu.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 30 cze 2015, 16:04
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 30 cze 2015, 16:05
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 30 cze 2015, 16:08
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 30 cze 2015, 16:24
A odszedł bo za rok EURO we Francji a MU kupiło za chorą kwotę Shawa, który miał zostać jego następcą na LO więc Patowi siedzenie na ławce się nie uśmiechało. I jak czas pokazał, podjął słuszną decyzję choć przy szklanym Shawie też by pewnie sporo pograł.- Odejście z Manchesteru United było dla mnie bardzo trudne. Odszedłem z osobistych względów. To nieważne, że po odejściu ciągle wygrywasz – odejście z klubu takiego jak Manchester United zawsze jest złą decyzją
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 30 cze 2015, 17:01
Ale przeciez ja nigdzie nie oceniam innych wyborow... Dalem Sancheza za Ronaldo z dwoch powodow:MGiggs pisze:Emeraldzie- Sanchez za Ronaldo ok ja to szanuje ale mołgbym wyskoczyć ze statami gdzie Sanchez ginie ale szanuje taką 11. Szanuje że ktos dał Bravo za DDG. Tutaj bym apelował by każdy sobie dał jaką chce.
Zgadzam sie co do slowa. Dla mnie kwestia jest jedna (i mowie tu raczej o powodach dla ktorych zdecydowalem sie na taka a nie inna jedenastke a nie oceniam wyborow innych).Morrow pisze:Co do porównań Hazarda z Neymarem to także nie widzę Brazylijczyka tak wyraźnie przed Belgiem. Jak dla mnie to w tej chwili zbliżony poziom. Hazard jest bardzo dobry ale IMO wciąż nie wykorzystuje potencjału jaki ma, wciąż uważam, że stać go na więcej. Zresztą dyskutowaliśmy o tym z blackmorem przy okazji nagrody dla gracza sezonu. Taktyka Chelsea mu nie pomaga i nie wyciąga wszystkich jego walorów, dla gracza ofensywnego jest znacznie bardziej ograniczająca niż ta w Barcelonie, to prawda. Zresztą popatrzcie na takiego Eto'o w Barcelonie i w Interze. I tu, i tu był świetny ale jednak w Barcelonie był bardziej spektakularny, w Interze bardziej pożyteczny.
Z drugiej strony sam Belg ma jeszcze moim zdaniem spore rezerwy, których nie wyciąga. On mógłby telepać całą ligą jak robili to choćby Bale czy Ronaldo ale jeszcze mu czegoś brakuje.
Co do Neymara to bardzo ładnie się odnalazł w ustawieniu Barcelony i faktycznie, to może być przyszły zdobywca ZP i lider Barcy ale jak dla mnie on też ma ciągle potencjał na bycie lepszym. Statystyki się zgadzają, myślę, że w Chelsea by znacząco poleciały ale i tak byłyby lepsze od tych które robi Hazard. Mimo wszystko od obu wymagam więcej i dla mnie obaj są w hierarchii w tej samej grupie pościgowej za plecami Messiego i Ronaldo.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 30 cze 2015, 18:16
hmm takie słowa napisałeś rok temuozob pisze:Raczej dyskutowalismy o walce o 11 miedzy Asamoah i Evra. O Padoinie nie bylo mowy choc ten w tym roku udowodnil, ze w grze do tulu nie ustepuje bardzo ani Evrze ani Lichtsteinerowi.
ozob pisze:Evra to jest calkowicie chybiony pomysl jak dla mnie. Zawodnik po bardzo slabym sezonie, ktory popelnial bledy w kluczowych momentach.
Jedyna jego zaleta jest to, ze jest za darmo. Mam nadzieje ze na niego nie postawimy.
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 cze 2015, 18:43
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 30 cze 2015, 19:01
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 30 cze 2015, 19:27
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 30 cze 2015, 21:45
Po tym co prezenrowal na poczatku ciezko bylo uwazac inaczej. Patrice nie odbiegal forma od Cola w ogole. Pozniej sie to zmienilo, na co miala z pewnoscia wplyw regularna gra pod niobecnosc Asy.MGiggs pisze:hmm takie słowa napisałeś rok temuozob pisze:Raczej dyskutowalismy o walce o 11 miedzy Asamoah i Evra. O Padoinie nie bylo mowy choc ten w tym roku udowodnil, ze w grze do tulu nie ustepuje bardzo ani Evrze ani Lichtsteinerowi.
ozob pisze:Evra to jest calkowicie chybiony pomysl jak dla mnie. Zawodnik po bardzo slabym sezonie, ktory popelnial bledy w kluczowych momentach.
Jedyna jego zaleta jest to, ze jest za darmo. Mam nadzieje ze na niego nie postawimy.
Z tym Ronaldo kopiącym się po głowie z lepszymi....faktycznie 2 brami z Juve to nicbramka w GD to nic . Sanchez statystycznie wygląda przy Ronaldo dość mizernie(duzo słabiej niz Hazard przy Nejmarze) dodatkowo z czołowka nic fajnego nie gra- z MU Chelsea słabo ,jedynie z City zagrał bardzo fajnie.Dodatkowo Ronaldo wyciągnął Real z dwumeczu z Schalke, jesli Ronaldo zawodził z lepszymi to gdzie był Sanchez. Szanuje jednak ten wybór.
ozob
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio