Post Wyświetl pojedynczy post autor: fillion » 26 maja 2018, 23:52
fillion
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 26 maja 2018, 23:55
moody
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 maja 2018, 0:03
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fillion » 27 maja 2018, 0:06
A tu widze juz przyznawali 6 zlota pilke
fillion
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 27 maja 2018, 0:07
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 27 maja 2018, 0:46
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 27 maja 2018, 0:47
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 27 maja 2018, 1:36
Bale w formie to jest świetny piłkarz, ale nie na tyle zdrowy, by być liderem zespołu, i nie na tyle dobry by być murowanym graczem wyjściowej 11-tki. Jego wypowiedzi, że musi mieć zapewnione miejsce w wyjściowym składzie, jednoznacznie wskazują w jakim kierunku to idzie - albo Bale będzie miał mocniejszą pozycję u Zidane'a, albo odejdzie. Ta druga opcja jest chyba lepsza i dla Realu i dla samego Bale'a. Bardzo użyteczny to piłkarz, ale przez w/w powody, nigdy nie będzie liderem w Realu. Swoje wygrał, a zdrowy w takim United to mógłby być najlepszy gracz całej Premier League. Real za pieniądze z Bale'a będzie mógł sfinansować Hazarda albo, nie wiem, Icardiego.
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: h1893230 » 27 maja 2018, 7:10
h1893230

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 maja 2018, 9:50
Obstawiam, że będzie wyrzucał swoje żale o to, że zespół, niektórzy zawodnicy indywidualnie i Zidane byli bardzo mocno krytykowani przez cały sezon przez własnych kibiców i pewnie trochę ich to dotknęło (mimo tego, że krytyka nie wzięła się z niczego innnego niż bardzo zła gra drużyny w rozgrywkach krajowych). Nie zgaduję jaka będzie puenta tej przemowy.- To nie był idealny moment, by powiedzieć coś takiego, co pozwala mi się trochę wyzwolić. Cieszymy się, bo zrobiliśmy coś wyjątkowego i jest to wyjątkowy moment.
– Wypowiedziałem się i nie powinienem tego zrobić, ale coś się wydarzy. To nie jest odpowiednia chwila, ale byłem szczery. W ciągu tygodnia powiem swoje, bo kibice zawsze mnie wspierali i pozostają w moim sercu.
– Nie był to odpowiedni moment, ale byłem szczery. Nie mówię za wiele, ale gdy mówię, to mówię... Jasno wiem, co muszę powiedzieć, chociaż to nie była odpowiednia chwila. Jednak tego nie żałuję, bo gdy jesteś szczery… Wytrzymujesz i wytrzymujesz, ale w pewnym momencie tracisz kontrolę.
– Problem? Istnieje od dawna. Problemem nie są pieniądze. Wygrałem pięć Lig Mistrzów i pięć Złotych Piłek… Już byłem zapisany w historii, ale teraz jeszcze bardziej. Nic mnie nie boli, bo wiem, co daję klubowi. Nie chcę niszczyć tego wyjątkowego momentu z wyjątkowymi kolegami, którzy są mistrzami.
– Florentino? Nie muszę mu niczego mówić. Dzisiaj rozmawialiśmy, jestem dobrym profesjonalistą. Burzę tworzy się tam, gdzie jej nie ma.
– Kolejny sezon w Realu? Nie mogę zapewnić niczego. Nie będę się ukrywać, wypowiem się w kolejnych dniach. Życie to nie tylko chwała.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 27 maja 2018, 10:33
Kesz
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 27 maja 2018, 11:54
WKB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 27 maja 2018, 12:15
League
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio