Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 06 lip 2026, 16:49
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 7lechus » 06 lip 2026, 17:06
7lechus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 09 lip 2026, 9:04
Samuraj
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 09 lip 2026, 17:56
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 18 lip 2026, 2:56
Samuraj
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » wczoraj, 18:26
Samuraj
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » wczoraj, 20:11
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » wczoraj, 21:08
Sorry, ale granie na konsolach obecnie ssie. Wszystko co masz na PS5/XBox masz na PC (bez tych paru exclusivów można żyć), tylko lepiej, w wyższej rozdzielczości, z dużo wyższym klatkarzem (umówmy się, jesteśmy dorośli, jak chcemy to te 10-12k na pudło z 5080 to nie jakiś problem raz na 5 lat), modami, emulatorami etc. Podpinasz taki Dualsense czy Vadera Pro i jedziesz. Nie wybierasz trybu wydajności/jakości tylko wyszstkie suwaki w prawo i 120 fps lub więcej. Taka Pragmata na PC z path tracingiem to 'trochę' inna jakość niż PS5 (odbicia i cienie - przepaść). Kody na steam są tanie jak barszcz. Nie płacisz abonamentu za online jeśli chcesz tak grać. Itp. Itd. Obecnie wyższe rejony mid-range PC (te 70ti-80 na pkładzie, 90 to już komletnie entuzjaści)z 21:9 na OLEDZie + jakaś konsolka do retro (steamdeck jest dla mnie za masywny, retroid pocket 6 idealny) to jedyny słuszny zestaw. Tylko czasu na granie brak...
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » wczoraj, 21:27
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » wczoraj, 21:39
Po prawdzie mi parę razy się wywalił ni z tego ni z owego, ale jakoś wytrzymałem i zrobiłem na nim 80 godzin i platynę
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » wczoraj, 22:50
MazurXIII
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio