Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 10683

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5291
Kibicuję: Tylko WISŁA

Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » wczoraj, 11:00

Ja planuję w najbliższym czasie chyba tylko Chorwację jak się uda na jakieś 3-4 dni.

Plus jeszcze w sierpniu Wisła w Szczecinie to może zahacze o Berlin i mam jeden kawalerski, ale to nie wiem co w planach.

W ogóle we wrześniu idę na wesele z noclegiem od piątku do poniedziałku, zapowiada się najcięższy weekend od lat.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2873

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » wczoraj, 11:06

DDK pisze:
wczoraj, 11:00
W ogóle we wrześniu idę na wesele z noclegiem od piątku do poniedziałku, zapowiada się najcięższy weekend od lat.
Moje jak zaczęło się we czwartek to zakończyło przed 13 w niedzielę (z poprawinami wiadomo) ;)

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2249
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » wczoraj, 11:11

Ja wybralem w tym roku Albanie, nieokdryte tereny dla mnie, a okazuje sie ze sporo osob z kregu moich znajomych sie tam wybiera na wakacje.

Pozniej we nad morzem, ale to przy okazji meczu, jeden weekend w UK na mecze angielskich lig, wczoraj zaklepalem Dublin na pazdziernik (do kolegi, z ktorym aktualnie biegam bo jest w Polsce), a listopad to Paryz z moja - bylem dwa razy, nie podobalo mi sie, ale pojade z nia i jej pokaze.

Awatar użytkownika
YoOoOgI89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: YoOoOgI89 » wczoraj, 11:27

DDK pisze:
wczoraj, 11:00
Ja planuję w najbliższym czasie chyba tylko Chorwację jak się uda na jakieś 3-4 dni.

Plus jeszcze w sierpniu Wisła w Szczecinie to może zahacze o Berlin i mam jeden kawalerski, ale to nie wiem co w planach.

Siedzę aktualnie w Chorwacji dokładnie w Omis z rodzinką i lampa na całego. Ale dobrze się biega z samego rana no i mały wypad w góry też był 😈
Na Bałtyk mnie nie stać 😅😁

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2009
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » wczoraj, 11:34

Ja na szczęście odhaczyłem Adriatyk jak jeszcze były przyzwoite temperatury, 28-35*C, ale u mnie to było przede wszystkim zwiedzanie, nie plażing. Chociaż jak patrzę sobie pogodę Kotor, Split, Dubrovnik, to widzę, że jest teraz podobnie, ale nie chciałbym ryzykować takich 40*C, bo to i na plażę jest jak dla mnie za dużo.

Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4351
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » wczoraj, 11:59

Ja w czwartek wylatuje do Kalabrii - zaliczę chyba ost region Włoch którego nie widziałem
Mamy willę, basen, 15 osób :)

Chciałem też zrobić w tym roku Transfogarską - są fajne loty z Kato (sob - wt rano i to powrót 9.30 więc jak ktoś nie zaczyna wcześnie robo to wystarczy 1 dzień urlopu (pon)

Plan to wynając auto / moto i zrobić słynną trasę + odwiedzić zamek Draculi. Może ktoś z Was by się chciał przelecieć?

Awatar użytkownika
YoOoOgI89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: YoOoOgI89 » wczoraj, 13:42

Eyesmon pisze:
wczoraj, 11:59
Ja w czwartek wylatuje do Kalabrii - zaliczę chyba ost region Włoch którego nie widziałem
Mamy willę, basen, 15 osób :)

Chciałem też zrobić w tym roku Transfogarską - są fajne loty z Kato (sob - wt rano i to powrót 9.30 więc jak ktoś nie zaczyna wcześnie robo to wystarczy 1 dzień urlopu (pon)

Plan to wynając auto / moto i zrobić słynną trasę + odwiedzić zamek Draculi. Może ktoś z Was by się chciał przelecieć?
Ja zwiedzałem trasę Transfogarską Fiatem 125p rocznik 1989 podczas rajdu Złombol do Stambułu. Bez żadnej usterki fiat zrobił wtedy ponad 6 tyś kilometrów bo jeszcze zaliczyliśmy Ateny.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”