Seriale - Strona 664

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2011
Kibicuję: Manchester United

Seriale

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » dzisiaj, 0:03

Przema pisze:
wczoraj, 22:37
Ranczo Duttonow ktoś z was ogląda albo obejrzał już pierwszy sezon?
Gdy przeczytałem że po zakończeniu yellowstone pokażą dalsze losy Ripa to wiedziałem że jest potencjał na dobry serial i póki co nie zawiodłem się. Dziś z kolei czytałem że będzie drugi sezon a jeszcze jest seria Marshalls czyli chyba kolejne wieczory mam już zaplanowane jeśli chodzi o seriale.
Z Rancza Duttonów zostały mi dwa ostatnie odcinki sezonu. Do tej pory naprawdę bardzo dobry - jedyny spin-off Yellowstone, który trzyma naprawdę wysoki poziom. W Yellowstone cały czas miałem nadzieję na uwolnienie potencjału Beth i tutaj się to poniekąd dzieje. Oczywiście nie ma tutaj takiego zaplecza oraz potencjału, ale z Ripem tworzą zajebisty zespół nie tylko w kontekście utrzymania rodziny przy życiu, ale i rozwoju.

Co do Marshalls, to nie przekonał mnie. Lubię postać Caseya, ale to nie jest postać, która może być gwiazdą serialu. I chyba taki też był zamysł, bo to serial, w którym IMO nie miało być głównego bohatera tylko zespół. Poza tym strasznie dużo zbiegów okoliczności i niewyjaśnionych zdarzeń, np. nagle postacie pojawiają się znikąd, chociaż były daleko, a w samym serialu wydaje się jakby minęło zaledwie 5min, idealnie trafiają na coś, znajdują się w odpowiednim miejscu o odpowiednim czasie, etc.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2877

Seriale

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » dzisiaj, 0:50

Marshals jest masakrycznie głupim serialem.

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2011
Kibicuję: Manchester United

Seriale

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 39 min temu

Nie wiem, czy głupim, ale na pewno zrobionym jakby na odpierdol i niezbyt przemyślanym.
Spoiler:
Prawdopodobnie, gdyby nie to, że lubię uniwersum Yellowstone, to nawet bym nie rozważał oglądania go.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”