Primera Division (La Liga)

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
mystek
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0
Kontakt:

Primera Division (La Liga)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mystek » 03 maja 2004, 22:48

Chciałem powitać wszystkich odwiedzających to forum , a szczegulnie tych którzy odwiedzają ten dział , ponieważ liga hiszańska to moja ulubiona liga. Prosze o nawiązanie jakiś ciekawych tematów w tym dziale i o rozkręcanie się!!!

skrzypa_ms
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: skrzypa_ms » 03 maja 2004, 23:04

ja napiszę tylko tyle, że liga hiszpańska jest także najulubieńszą dla mnie... :wink:

KRÓLEWSCY :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
skorpss
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: skorpss » 03 maja 2004, 23:09

Hiszpania jest po prostu w tej chwili najlepszą ligą świata. Gra się tu futbol najpiękniejszy, najefektowniejszy, o czym świadczą także wyniki klubów Primera Division na arenie międzynarodowej w ostatnich latach. Pozdro dla wszystkich fanów Primery :D .

Jip
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 03 maja 2004, 23:14

Hiszpania dobra ale nie Real Madryt....football nie polega na tym zeby wykupowac wszystkie gwiazdy z całego swiata...tak mi sie przynajmniej zdaje. zresztą te błędy w polityce transferowej Realu tooo....brak mi słów zeby to opisac:/ trzeba kibicować takiej Valencii lub Deportivo....tam cos grają i nie same gwiazdy!

Pozdrowienia......moze za rok Liverpool pokaze klase w LM i skopie Du*** realowi!javascript:emoticon('8)')
javascript:emoticon('8)')

skrzypa_ms
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: skrzypa_ms » 03 maja 2004, 23:18

mi też to za bardzo nie odpowiada, skupywanie gwiazd... :cry:
za REALEM jestem od lat, a nie od kiedy kupili Ronaldo czy Beckhama... :D
i dla mnie mimo wszystko są najlepsi, a Zidane to magik... :wink:

Jip
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 03 maja 2004, 23:43

zidane gra coraz gorzej a wg. Uefa najlepszy zawodnik dalej:/ jak by grał w np. Boltonie, Maladze to by juz nie było takich sukcesów:/

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 03 maja 2004, 23:46

Mi sie osobiscie gra Zidana podoba , ale szum jaki wokoł niego tworza media napewo robi go zawodnikiem na ktorego patrzy sie specjalnie tzn. jak zidane zagra w meczu olsniewajaco to ludzie powiedza " jest Ok , Zidane zagral jak powinien" ale jak Zidane czasem sie nie wyrozni sposrod 11 realu to ludzie i gazety odrazu gadaja ze " brak formy" "gwiazdor co duzo zarabia i malo gra" itp .. a to jest bardzo zle dla samego pilkarza , sadze ze dlugo nie zobaczymy pilkarza ktory bedzie reprezentowal podobny do Zidana styl gry . Powtarzam Styl nie umiejetnosci zeby ktos zle nie zrozumial.

Jip
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 04 maja 2004, 0:01

rebuzz no bez przesadt:/ Aimar, Rosicky oni pograją jeszcze z 2-3 lata i zobaczysz:) o i jeszcze Kaka....:)

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 3
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 04 maja 2004, 0:01

Visca el Barça

W Hiszpani lubię tylko FCB :) W ogóle nie podoba mi się piłka grana w Espaniol :roll:

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 04 maja 2004, 0:17

Mnie tam sie gra Zidana podoba, choc kibicem Realu nie jestem ani troche. Po tym slabym poczatku ktory mial zaraz po przyjsciu, kiedy pojawily sie glosy, ze nie moze grac razem z Figo itp. wreszcie zaczal pokazywac to co gral w Juventusie. Mysle, ze presja byla na nim zbyt duza. Teraz tez, kiedy Real nie gra dobrze to wiekszosc czepia sie Zidana. Za duzo chlop na swych barkach nosi....Ja tam (o czym niewielu zapewne wie :wink: ) jestem kibicem Valencii i to im zycze mistrzostwa w tym roku, a nie "wielkiemu" Realowi.

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 04 maja 2004, 8:31

Hiszpania dla mnie tam liczy się tylko Barca, no i w tym sezonie Villareal...bo buki ładne kurs na nich wystawiały ;)
:D

Awatar użytkownika
adingh
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adingh » 04 maja 2004, 14:42

Z Hiszpani to lubie Barce :) A poza tym to nie lubie realu :D I co tu dużo mówić 8)

Awatar użytkownika
malchykAFC
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: malchykAFC » 04 maja 2004, 14:43

Moff pisze:Visca el Barça

W Hiszpani lubię tylko FCB :) W ogóle nie podoba mi się piłka grana w Espaniol :roll:
W Hiszpanii tez lubie tylko Barce.Nie znosze Realu za polityke transferowa tego klubu...Polecam rowniez Premiership...bardzo dobra liga,szybkie tempo...lepsza od Primera Division. 8)

Moff czy my sie skads znamy?? :P

Awatar użytkownika
mystek
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mystek » 04 maja 2004, 15:08

Jip pisze:Hiszpania dobra ale nie Real Madryt....football nie polega na tym zeby wykupowac wszystkie gwiazdy z całego swiata...tak mi sie przynajmniej zdaje. zresztą te błędy w polityce transferowej Realu tooo....brak mi słów zeby to opisac:/ trzeba kibicować takiej Valencii lub Deportivo....tam cos grają i nie same gwiazdy!

Pozdrowienia......moze za rok Liverpool pokaze klase w LM i skopie Du*** realowi!javascript:emoticon('8)')
javascript:emoticon('8)')
A moim zdaniem gra Realu mnie zachwyca i uwielbiam ten klub , a dlaczego ??? Lubie ten klub również od lat i kiedyś nie było w nim takich gwiazd , ale dla mnie to nic złego kupować gwiazdy. I teraz piłka Realu stoi na światowej czołówce footbolu , ale przecież jeden klub nie może cały czas grać świetnie i dlatego też REAL teraz nie jest w zbytniej formie , a ja ich i tak mimo to bardzo cenie i uwielbiam.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 04 maja 2004, 15:45

Jip pisze:rebuzz no bez przesadt:/ Aimar, Rosicky oni pograją jeszcze z 2-3 lata i zobaczysz:) o i jeszcze Kaka....:)
Rosicky z tego co mi wiadomo to nawet w BVB nie teraz pewnego wyjscia w pierwszej jedenstce ;] pozatym jego rozwoj zatrzymal sie rok albo 2 lata temu :/

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”