Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

maxskr
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 35

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: maxskr » 28 lis 2015, 9:45

BeBaD pisze:Przecież wypożyczenie Wilsona to jedyne rozsądne wyjście. On i tak tracił miejsce w ataku nawet na rzecz Depaya czy Fellainiego więc nie mam pytań.

w razie w może niezwłocznie wrócić
Niby tak, ale nie można było tego zrobić przed sezonem i nie marnować chłopakowi paru miesięcy kariery?

Dziś ten mecz jest dla mnie zagadką, bo żaden wynik mnie nie zaskoczy. Czuję, że może być podobnie jak w meczu z CSKA, kiedy po ostrej krytyce ze strony mediów czy kibiców van Gaal nastawił zespół od początku na atakowanie rywala. Tylko co z tego, nawet jeśli będzie widać jakąś zmianę w tym meczu to ten sezon uczy, że takie podrywy są chwilowe, a tak mamy to co mamy. Czekam jak największy naiwniak na te mecze z nadzieją, że od teraz będzie to wyglądało inaczej, a kończy się 90 minutami usypiania.

Leicester tak naprawdę sporo zawdzięcza dobremu terminarzowi. Mistrzowsko potrafią wygrywać przeważnie jedną bramką ze średnimi czy słabymi Premier League, ale z największymi markami póki co 1:1 z Tottenhamem i 2:5 z Arsenalem. To przemawia za United i nawet z tyloma kontuzjami trzeba wyjść na to spotkanie z chęcią wygranej.

Wróć do „Anglia”