Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Rom$on » 14 sie 2005, 20:01

RoRo pisze:-----------------------------------J.Cesar---------------------------------------

Od keidy Toldo zapadl na niepokojaca znizke formy bardzo martwlem sie o to miejsce w skladzie NerAzzurrich. Widocznie niepotrzebnie :wink:

-----Zanna------------------------Samuel--------------Cordoba------

Javier Zanetti wieczny kapitan, zawodnik o stalowych płucach ma zawsze i wszedzie miejsce w pierwszym skaldzie. Cordoba - tu argumentacja zbedna. Mialem dylemat czy Samue;l czy Matrix, ale jezeli odrodzi sie wielka sciana Samuel to Matrix nie bedzie mial szans na miejscew wpierwszej jedenasstce.

----------------------------Pizarro----------Veron-----------------------------

Pizarro fantastycznie gral w przedsezonowych sparingach Interu i mam nadziej ze ejgo forma bedzie dalej rosla :] Veron jeden z najlepszych zawodnikow Interu w poprzednim sezonie zakupiony niedawno z Chelsea bedzie mial miejscew wpierwszym skladzie :]

Figo--------------------------------Stankovic-------------------------Solari

Figo, klasa sama w sobie i mam nadzieje ze zagra na swoim najlepszym poziomnie jeszcze ze dwa lata. Stankovic fenomenalny Serb tak ze pierwszy sklad. Tutaj w srodku pomocy, ale mam nadzieje ze na tej pozycji tak ze sobie poradzilby. Soalri na poczatku gra slabo ale mam nadzieje ze mu to minie i pokaze na co go stac.

-------------------Martins-----------------------------------Adriano----------

Argumentacja zbedna :] W odwodzie jeszcze Cruz :wink:

POZDRO
A co się stanie z mistrzem Recobą?? Przecież on jest 100x lepszy od Figo!!

Wróć do „Włochy”