A co się stanie z mistrzem Recobą?? Przecież on jest 100x lepszy od Figo!!RoRo pisze:-----------------------------------J.Cesar---------------------------------------
Od keidy Toldo zapadl na niepokojaca znizke formy bardzo martwlem sie o to miejsce w skladzie NerAzzurrich. Widocznie niepotrzebnie![]()
-----Zanna------------------------Samuel--------------Cordoba------
Javier Zanetti wieczny kapitan, zawodnik o stalowych płucach ma zawsze i wszedzie miejsce w pierwszym skaldzie. Cordoba - tu argumentacja zbedna. Mialem dylemat czy Samue;l czy Matrix, ale jezeli odrodzi sie wielka sciana Samuel to Matrix nie bedzie mial szans na miejscew wpierwszej jedenasstce.
----------------------------Pizarro----------Veron-----------------------------
Pizarro fantastycznie gral w przedsezonowych sparingach Interu i mam nadziej ze ejgo forma bedzie dalej roslaVeron jeden z najlepszych zawodnikow Interu w poprzednim sezonie zakupiony niedawno z Chelsea bedzie mial miejscew wpierwszym skladzie
Figo--------------------------------Stankovic-------------------------Solari
Figo, klasa sama w sobie i mam nadzieje ze zagra na swoim najlepszym poziomnie jeszcze ze dwa lata. Stankovic fenomenalny Serb tak ze pierwszy sklad. Tutaj w srodku pomocy, ale mam nadzieje ze na tej pozycji tak ze sobie poradzilby. Soalri na poczatku gra slabo ale mam nadzieje ze mu to minie i pokaze na co go stac.
-------------------Martins-----------------------------------Adriano----------
Argumentacja zbednaW odwodzie jeszcze Cruz
![]()
POZDRO