Czyli rozumiem, że już bez kolacji?Magnum pisze:obiad jemy tradycyjnie jak się je w USA, 18-19.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 gru 2015, 0:22
Czyli rozumiem, że już bez kolacji?Magnum pisze:obiad jemy tradycyjnie jak się je w USA, 18-19.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 25 gru 2015, 0:25
Oj tam, to jeszcze zależy jaką kaszęcloner pisze:Dziękuję. Na szczęście każdy je to, co mu smakuje. A żeby przełknąć kaszę musiałbym dolać tam masę sosu lub w ostateczności keczup.
A, to chyba dlatego mam wiecznie problem ze zrozumieniem, czy 'dinner' to obiad, czy jednak kolacjaMagnum pisze:Ja między pracą a zajęciami jem kanapki, a obiad jemy tradycyjnie jak się je w USA, 18-19.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 gru 2015, 0:27
Oj odkrywam, odkrywam. 2 tygodnie temu dałem się namówić na sushi - ohyda, bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.futbolowa pisze:Warto jednak nowe smaki odkrywać i próbować
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 25 gru 2015, 0:28
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 25 gru 2015, 0:30
Tak. "Lunch" jest ~12 i wtedy jest to w sumie coś na wzór nie wiem, drugiego śniadania? Niby większy posiłek ale nie taki jak obiad. Chociaż niektórzy jedzą spore porcje na ten 'lunch'.cloner pisze:Czyli rozumiem, że już bez kolacji?
To też zależy od kultury. Z tego co wiem w wielu miejscach na Południu USA je się tak, jak w Polsce, tzn dinner ~14 i supper ~19futbolowa pisze:A, to chyba dlatego mam wiecznie problem ze zrozumieniem, czy 'dinner' to obiad, czy jednak kolacja
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 25 gru 2015, 0:30
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 25 gru 2015, 0:31
Tu akurat też - 20 stopni.cruel pisze:Dziwne uczucie - 24 grudnia a czlowiek siedzi o 18:30 na dworze na lezaku.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 25 gru 2015, 0:32
W moim przypadku to śniadanie 10-11, obiad 16-17 i kolacja 22-23.Magnum pisze:Z tego co wiem w wielu miejscach na Południu USA je się tak, jak w Polsce, tzn dinner ~14 i supper ~19
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 25 gru 2015, 1:21
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 25 gru 2015, 2:51
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 25 gru 2015, 3:12
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 25 gru 2015, 5:03
Ja bym chciał wiedzieć jak to jest że ty tak masz. Jak jestem w Polsce to połowę pobytu w Lublinie chodzę pijany, rozbijam się po całym mieście czasem prawie nic nie pamiętając a czasem po prostu po dzielnicach/po centrum i nigdy nic nikt mnie nie rusza. Żadna policja. Raz się nawet chwaliłem że zaśmieciłem Litewski i jeszcze go nie posprzątałemDDK pisze:pisałem że nuda i że dzisiaj bez alko, zaraz napisał kumpel czy idę na piwkoChyba pierwszy raz od pół roku tak bez chwili zastanowienia od razu wyskoczyłem. Jak wracałem oczywiście psy się napatoczyły, ale że byłem kulturalny to od razu puścili po sprawdzeniu że mam dowód.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 gru 2015, 7:55
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 25 gru 2015, 9:20
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 gru 2015, 10:04
Interesującefieldy pisze:nie wiem co to się stało, czytam posty clonera z nocy i wydaje mi się jakbym je sam pisał. czy to moje multikonto?
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio