Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 30 gru 2015, 18:02
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 31 gru 2015, 4:34
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 31 gru 2015, 9:01
Sympatyczny leasing ale żeby to było jakieś ogromne WOW to bym wcale nie powiedział. Camry nie jest teraz dostępna w Polsce więc nie mogłem sprawdzić jak to cenowo wygląda. Dla porównania wybrałem mniejszą ale teoretycznie bardziej luksusową Toyotę. Lexusa CT i jak by to dobrze poukładać to rata leasingowa wychodziła około 894zł. Wiadomo wszystko zależy od tego jaki masz wkład własny, wykup, silnik itp.cruel pisze:Kufa, czy ja czegos tutaj nie wiem, czemu tak tanio?
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... edit#gid=0
117$ - 170$ miesiecznie za leasing nowej Toyoty Camry z salonu. Przeciez przy takich cenach to nie oplaca sie nawet na uzywane auta patrzec, jest jakis haczyk o ktorym nie wiem? Przeciez to jest mniej niz koszt dwoch wizyt w sklepie po kielbase i pierdoly
Moze dlatego tutaj prawie same nowe auta na drogach hm
Sesto Elemento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 31 gru 2015, 11:43
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 31 gru 2015, 14:10
) a jest połowa dnia. 
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 gru 2015, 15:09

cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 31 gru 2015, 16:09
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 31 gru 2015, 16:11
Polecam Ci to jak najszybciej rzucić lub mocno ograniczyć zanim skończysz na ulicy prosząc o 2zł na browara lub inne tanie wino.Hm, rok 2015 nie był tak udany jak przewidywałem - utrata pracy z powodów problemów z alkoholem, kilka dni wcześniej utrata dziewczyny z tego samego powodu.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas_k » 31 gru 2015, 16:18
lukas_k
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 31 gru 2015, 16:40
Czyli co? Zaczepiłeś ją?lukas_k pisze:Ja przez tą całą akcję wylądowałem tak, że Sylwestra spędzę w domu. Ale z drugiej strony to poznałem na FB inną dziewczynę, z którą złapałem dobry kontakt. Studentka WF`u, fanka piłki, rok starsza (może wreszcie dojrzalsza mi się trafi). Zobaczymy czy coś z tego będzie
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 31 gru 2015, 16:46
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas_k » 31 gru 2015, 16:48
Nie, po prostu napisałem.Sergek pisze:Czyli co? Zaczepiłeś ją?lukas_k pisze:Ja przez tą całą akcję wylądowałem tak, że Sylwestra spędzę w domu. Ale z drugiej strony to poznałem na FB inną dziewczynę, z którą złapałem dobry kontakt. Studentka WF`u, fanka piłki, rok starsza (może wreszcie dojrzalsza mi się trafi). Zobaczymy czy coś z tego będzie
lukas_k
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 gru 2015, 17:01
z reguły te co mają na fejsie fotki, gdzie robią dzióbki nie są aż tak dojrzalelukas_k pisze:fanka piłki, rok starsza (może wreszcie dojrzalsza mi się trafi).
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 31 gru 2015, 17:14
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 gru 2015, 17:18
Dr.Football1 pisze: a nie Barca,
[tweet][/tweet]Dr.Football1 pisze:Znowu fajerwerkow nie zobacze
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio