Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 06 sty 2016, 13:58
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 06 sty 2016, 14:01
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 sty 2016, 14:02
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 06 sty 2016, 14:10
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 sty 2016, 14:14
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 06 sty 2016, 14:16
Z cyklu 'Choroba się znajdzie, wystarczy pójść do specjalisty"ycu pisze:kiedyś miałem zdiagnozowaną 'nerwicę natręctw'
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 06 sty 2016, 14:33
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 06 sty 2016, 14:38
No i co? Uważasz, że przez próżność, zapatrzenie w siebie, brak większych problemów, tak po prostu postanowiłam bać się wysokości?cloner pisze:Dyskusja była o fobii dot. wysokości, a nie o dziwnych natręctwach, więc nie dopisujcie proszę dodatkowych wątków.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 06 sty 2016, 14:46
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 06 sty 2016, 15:10
Mam do tego trochę inne podejście - bardzo wiele ludzi żyje w pozorowanym zdrowiu, tak naprawdę nie wiedząc o swoich zaburzeniach/chorobachsickstick pisze:Z cyklu 'Choroba się znajdzie, wystarczy pójść do specjalisty"ycu pisze:kiedyś miałem zdiagnozowaną 'nerwicę natręctw'
ycu pisze:Dobra, do rzeczy: jak się robi tytuły pod avatarem? Tylko modzi i byli modzi mogą sobie zmieniać? Ostatnio co jakiś czas załącza mi się faza na przetrzepywanie odmętów forum z lat 2004-2008 i widzę pojedynczych użytkowników z naprawdę małą liczbą postów, którzy jednak mają tytuły. Nie to, żebym miał jakieś niesamowite parcie na tytulik, no ale może kiedyś...
ycu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 sty 2016, 15:12
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 sty 2016, 15:29
Napisz pw do administratora. Wybierz sobie, którego najbardziej lubisz.ycu pisze:Dobra, do rzeczy: jak się robi tytuły pod avatarem? Tylko modzi i byli modzi mogą sobie zmieniać? Ostatnio co jakiś czas załącza mi się faza na przetrzepywanie odmętów forum z lat 2004-2008 i widzę pojedynczych użytkowników z naprawdę małą liczbą postów, którzy jednak mają tytuły. Nie to, żebym miał jakieś niesamowite parcie na tytulik, no ale może kiedyś...
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 sty 2016, 15:33
To z iloma fobiami się w życiu mierzyłeś/mierzysz? Fobiami, nie szeroko pojętymi problemami.cloner pisze:Futbolowa, każda fobia jest irracjonalna, dobrze o tym wiesz. Trzeba się ze swoimi słabościami zmierzyć.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 sty 2016, 15:47
Z abemarofobią walczę. Łatwo nie ma, bo lubię sobie w tramwaju pospać.Mentor pisze:To z iloma fobiami się w życiu mierzyłeś/mierzysz? Fobiami, nie szeroko pojętymi problemami.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 06 sty 2016, 15:59
League
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio