Gorzkie żale? Nie bądź śmieszny. Piszę Ci pełno argumentów o pozycji na której gra Sane ( odchodzący powoli Robben i Ribery vs dwóch z trzech najlepszych nominowanych do Złotej Piłki graczy, będący w pełni zdrowia i formy), do tego pozostaje w kraju, w którym się urodził i którego barwy reprezentuje. Nie zamydlaj oczu 25 (raczej 22) osobową kadrą, skoro na pozycji Sane mamy często zdrowego jednego -góra dwóch graczy.FRYDERYK SZOPEN pisze:to jest twoj poziom, przeczytaj co sam napisales wyzej o glupkach. ja cie ripostuje po prostu. wyjezdzasz z jakimis glupkami a potem masz gorzkie zale. moze zanim wyslesz cos w eter przeczytaj co napisales zeby pozniej nie czuc sie rozczarowanym.Michał M pisze:Widzę, że nominacja w forumowym plebiscycie nie pomogła i wracasz do starego poziomu.
argumentacje tez ci napisalem, bayern ma kadre 25 osilkow, ma tam takie same szane na gre jak i w barcelonie. niczym sie te szanse nie roznia. ale dla ciebie bedzie -CYTUJE -glupkiem jak pojdzie do barcelony, a bardzo madry jak pojdzie do monachium. a dla mnie odwrotnie. glupkiem bedzie jak wybierze monachium. moge miec takie zdanie, czy tylko twoje zdanie sie liczy?
I co zresztą zrobi Barcelona z takim Sane? Enrique powie Messiemu i Neymarowi, że teraz zacznie rotować, żeby Sane mógł się ogrywać?
Zresztą napisałem, że wg mnie najlepiej zrobi, jak zostanie, gdzie jest, żeby dalej się rozwijać. Ale tego, jak widać, już nie zauważyłeś.