Re: Schalke 04 Gelsenkirchen (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 84

Re: Schalke 04 Gelsenkirchen (zbiorczy)

Post autor: Michał M » 13 sty 2016, 17:33

FRYDERYK SZOPEN pisze:
Michał M pisze:Widzę, że nominacja w forumowym plebiscycie nie pomogła i wracasz do starego poziomu.
to jest twoj poziom, przeczytaj co sam napisales wyzej o glupkach. ja cie ripostuje po prostu. wyjezdzasz z jakimis glupkami a potem masz gorzkie zale. moze zanim wyslesz cos w eter przeczytaj co napisales zeby pozniej nie czuc sie rozczarowanym.

argumentacje tez ci napisalem, bayern ma kadre 25 osilkow, ma tam takie same szane na gre jak i w barcelonie. niczym sie te szanse nie roznia. ale dla ciebie bedzie -CYTUJE -glupkiem jak pojdzie do barcelony, a bardzo madry jak pojdzie do monachium. a dla mnie odwrotnie. glupkiem bedzie jak wybierze monachium. moge miec takie zdanie, czy tylko twoje zdanie sie liczy?
Gorzkie żale? Nie bądź śmieszny. Piszę Ci pełno argumentów o pozycji na której gra Sane ( odchodzący powoli Robben i Ribery vs dwóch z trzech najlepszych nominowanych do Złotej Piłki graczy, będący w pełni zdrowia i formy), do tego pozostaje w kraju, w którym się urodził i którego barwy reprezentuje. Nie zamydlaj oczu 25 (raczej 22) osobową kadrą, skoro na pozycji Sane mamy często zdrowego jednego -góra dwóch graczy.

I co zresztą zrobi Barcelona z takim Sane? Enrique powie Messiemu i Neymarowi, że teraz zacznie rotować, żeby Sane mógł się ogrywać? :P A w Bayernie jak widać, nawet Coman (rezerwowy Juventusu!) dostał sporo szans i jest bardzo zadowolony z przejścia do Monachium. Też pewnie latem byś powiedział, że Coman jest głupkiem przechodząc do Monachium

Zresztą napisałem, że wg mnie najlepiej zrobi, jak zostanie, gdzie jest, żeby dalej się rozwijać. Ale tego, jak widać, już nie zauważyłeś.
Ostatnio zmieniony 13 sty 2016, 17:36 przez Michał M, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Niemcy”