Po pierwsze - gadałeś od rzeczy jakobym mówił, że Herrera jest lepszy od Fabregasa, a każdego wychowanka United mianował graczem meczu. Udowodniłem, że łżesz, więc zmieniłeś tematy i zacząłeś gadać o innych rzeczach. Zero przyznania się do błędu, zero przeprosin.
No i co z tego? Jakoś wtedy nie polemizowałeś, a teraz się zachciało? To zapraszam do konstruktywnego odniesienia do mojego postu. Bez smiszków, bez spinek. Po prostu. Przypomnę mój post, co byś nie musiał za wiele szukać :porównałeś Herrerę do Cleva? porównałeś
Tymczasem Herrera wchodzi w najlepszy wiek dla piłkarza. Dalej nie wiadomo na jakiej pozycji się najlepiej czuje, w reprezentacji chyba nikt nawet przez chwilę nie zastanowił nad wysłaniem dla niego powołania, a wcześniejszy jego dorobek również nie imponuje. Wszystko to, co zarzucało się wcześniej Cleverleyowi można śmiało zarzucić obecnie Anderowi - nie potrafi wziąć na siebie odpowiedzialności, za mało kreatywny i w zasadzie w niczym się nie wyróżnia. I tylko o to mi chodzi. Herrerę stać na lepszą grę, niewątpliwie, ale raczej nie można już liczyć w jego wykonaniu na wielki progres, a tylko to pozwoliłoby mieć nadzieję, że to materiał na lidera drugiej linii.
Mocno to za duże słowo. Chciałem, jak zdecydowana większość fanów United. trudno było zresztą znaleźc na tym forum kogokolwiek, kto by twierdził, że to zła decyzja, bo na TAMTĄ chwilę wydawała się najbardziej rozsądna. Nie mam kryształowej kuli, nie staram się przewidywać przyszłości. Wypowiadając się tutaj na forum bazuje na doświadczeniach i obserwacji rzeczywistości. Chcąc Luiego mówiłem o ofensywnym futbolu, o stawianiu na młodzież, o tym, że lubi pracować nad grajkami, a nie tylko kupować nowszych i nowszych. Czas pokazał, że nie były to do końca dobre założenia, ale kto to mógł przewidywać? Już na poczatku jego pracy mówiłem o sporych zastrzeżeniach co do budowanej przez niego drużyny. Takie są fakty.chciałeś mocno LvG w United? chciałeś
Nie chcę go teraz. O powodach pisałem.nie chcialeś Mou w United bo gra defensywnie sprzecznie z filozofią United? nie chciałeś. Masz problem z faktami.
To ty sobie odpowiedz po co. Od poczatek siadłeś na mnie niczym mój ulubiony hejter i gadałeś na rzeczy nie mające nic wspołnego z tematem.poza tym nie rozumiem o co twa spina, po prostu tak było i tyle. Zero wyzwisk , normalna dyskusja a ty zachowujesz się jakbym ci krzywdę robił.