Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 31 lip 2005, 2:20
Andreyew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 31 lip 2005, 2:22
ja zazwyczaj nie pamietam z kim czas przy piciu spedzilem,ale zawsze jestem przekonany ze go spedzilem dobrze,bo przeciez pilem.Andreyew pisze:Dla mnie ilosc wypitych piwek i szpanowanie jaki jest rekord danego osobnika nie jest wazny, jaka frajda z tego ze wypije powyzej 10 piw i bede haftal jak swiezy cement, zeby pic trzeba w pewnym sensie dorosnac i znac swoje umiarkowanie i robic to z klasa, podobnie z reszta jest ze "smarzeniem". Ja ostatnio robie maraton picia i nie licze ile wypilem dla mnie wazniejsze jest jak spedzilem czas podczas picia czy z kim ten czas spedzilem.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 lip 2005, 8:49
bo niektórzy frajdę odczuwają dopiero po przekroczeniu tej granicyAndreyew pisze:jaka frajda z tego ze wypije powyzej 10 piw
nie każdy haftuje po 10 piwach.Andreyew pisze:10 piw i bede haftal jak swiezy cement
Własnie, słusznie prawisz - każdy powinin znać swe możliwości [niezapominajmy, że niektórzy mają możliwoście nieograniczoneAndreyew pisze:żeby pic trzeba w pewnym sensie dorosnac i znac swoje umiarkowanie i robic to z klasa
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 18 sie 2005, 21:56
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 18 sie 2005, 22:10
infernus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 18 sie 2005, 22:17
Zgadzam się. Ostatnio to moje ulubione piwoinfernus pisze:Palone
Pewnieinfernus pisze:O Reedsach, Gingersach itp to już nie wspomne bo to nie jest piwo nawet
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 18 sie 2005, 22:19
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zizou888 » 18 sie 2005, 22:22
zizou888
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 sie 2005, 23:32
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 18 sie 2005, 23:36
Nurni Flowenol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 18 sie 2005, 23:39
Dodałbym od siebie jeszcze Carlsbergacloner pisze:Piwa : zubr, tyskie, tatra, warka jasna
Koniecznie jeszcze Leśny Dzban!cloner pisze:wino : domator (wisnia), komandos (ten z zabki)
A Absolwent? Ogólnie widzę gusta podobne, ale Twoje wymagają nieco uzupełnieniacloner pisze:wodka : starogardzka (z tych tanich), bols, smirnoff
Zalecam picie tak zwane "dopodłogowe". oznacza to mniej więcej, że jeżeli pies jest w stanie polizac ci czoło daj sobie spokój.cloner pisze:pozdro i pamietajcie : nie pijcie za duzo
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 18 sie 2005, 23:44
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 18 sie 2005, 23:56
LAZIO

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 19 sie 2005, 0:07
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MrWoodstock » 19 sie 2005, 0:51
MrWoodstock
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin