Derby D'Italia - Bój o Italie ! - Strona 2

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto wygra Derby D'Italia?

Juventus Turyn
62
53%
Inter Mediolan
43
37%
A może podział punktów
12
10%
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 19 sie 2005, 20:12

Ej ale co ty gadasz ok nie wystawia wymienionych przez ciebie zawodnikow. Przychodzi pierwszy mecz w lidze i jest takie samo prawdopodobienstwo ze ci zawodnicy łapia kontuzje :? A pozatym kazdy lubi na otwarcie dostać w dupe od najwiekszego rywala :twisted:

Awatar użytkownika
[nevermind]
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 19 sie 2005, 20:13

Ibrahimović18 pisze:Oj panowi ,panowie ,okej ,a jesli Capello wystawi najlepszy sklad jaki moze ,wygramy z Interem ,a np. Vieira ,Zambrotta cz powiedzmy Emerson ,nabawia sie jakiejs kontuzji Evil or Very Mad Exclamation Ciekawe co wtedy bedziecie gadac Question Evil or Very Mad

Jaki ty jestes alternatywnie inteligentny. Najlepiej ich w ogole nie brac na treningi, w Serie A i LM tez nie wypuszczac, niech tylko graja w Playstation w domu bo nabawia sie kontuzji :|
Rossi pisze:A pozatym kazdy lubi na otwarcie dostać w dupe od najwiekszego rywala Twisted Evil

LoooooooooooooL Iner najwiekszym rywalem :rotfl2:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 19 sie 2005, 20:17

Rossi pisze:Przychodzi pierwszy mecz w lidze i jest takie samo prawdopodobienstwo ze ci zawodnicy łapia kontuzje
Tak tez moze sie zdazyc ,ale po co "kusic los" przed waznymi meczami Serie A i LM

P.S Superpuchar napewno jest wazny dla zawodnikow i wielu kibicow ,ale dla mnie akurat nie bardzo ,wiezcie albo nie 8)

Inter zdobywa wiele pucharow np. Puchar Wloch ,albo Puchar TIM :lol: ,wiec moze i Superpuchar zdobedzie :)
Dla mnie wazniejsza jest Serie A i LM 8)
Ostatnio zmieniony 19 sie 2005, 20:18 przez Sawyer, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 19 sie 2005, 20:18

[nevermind] pisze:LoooooooooooooL Iner najwiekszym rywalem
Jeżeli nie znasz histori calcio to bardzo mi przykro i trudno ci nazwac kibicem Juve :?

A co do Ibrahimovica 18 - gadasz głupoty :roll: zawodnicy są po to aby grać a nie siedizeć i czekać sam nie wiem na co , jeżeli jest mecz o stawke z silnym rywalem to chyba normalne ze sie wystawie najślniejszy skłąd :roll:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 19 sie 2005, 20:21

I ty piszesz ,ze ja jestem "alternatywnie inteligentny" :roll:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 sie 2005, 20:23

Mysle ze Jufentus mimo oslabien poradzi sobie z Interem.Graja na Delle Alpi stadionie okreslanym ironicznie jako pustynia (pozdro Milosz).Ostatnio Starej Damie z Interem nie szlo za dobrze ale nie oznacza to ze bedzie tak zawsze i mysle ze wlasnie ten mecz przerwie udana passe Interu w meczach z Turynczykami.
Mam nadzieje ze mecz bedzie ciekawy a napastnicy dostosuja sie do jego rangi i nastrzelaja pare bramek.Szczerze mowiac nie robi mi roznicy kto wygra chociaz po przejsciu Abbiatiego do Turynu bardziej sklaniam sie w strone 28-krotnego mistrza Wloch.
Powodzenia i dobrego widowiska.

PS. Inter na pewno nie jest w ostatnich latach najwiekszym rywalem Starej Damy.Historia nie ma nic do rzeczy tutaj.Co bylo a nie jest...

Awatar użytkownika
[nevermind]
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 19 sie 2005, 20:27

Ibrahimović18 pisze:

I ty piszesz ,ze ja jestem "alternatywnie inteligentny" :roll:
Co wtym takiego glupiego dziecko, ze mowisz ze jestem glupi? :D Najwiekszym rywalem jest Milan, potem Roma dopiero trzeci jest Inter.

Choc to prawda ze Interu najbardziej nie lubie, za to ze na forach lecza kompleksy swojej ukochanej druzyny. BTW Fjny tytul artykulu w PN :D

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 19 sie 2005, 20:29

Chlopaczek pisze:Jufentus

A ty sie nigdy nie nauczysz :?: No chyba ,ze to takie trudne :lol:
,widac ,ze nie boisz sie WP , Twardy jestes :!: :lol:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 sie 2005, 20:36

Ibrahimović18 pisze:
Chlopaczek pisze:Jufentus

A ty sie nigdy nie nauczysz :?: No chyba ,ze to takie trudne :lol:
,widac ,ze nie boisz sie WP , Twardy jestes :!: :lol:
Ty tez jestes twardy bo nie boisz sie WP za pisanie nie na temat.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 19 sie 2005, 20:38

[nevermind] pisze:Najwiekszym rywalem jest Milan, potem Roma dopiero trzeci jest Inter.

A jak to tak sobie wydumałeś :roll: Jeżeli brał byś pod uwage miejsce tych klubów w tamtym sezonie to by wyszło Milan , Inter i inni czego Roma? wieć ta opcja odpada :?

Drugi wariant historyczny tu się układa następujaco : Milan , Inter i Roma znowu ostatnia :? coś tu nie pasuje ( brałem pod uwage licznbe sudectto)

Trzecia opcja : mecze które wywołuja największe emocje wśrod kibicób: Inter, Milan Roma ostatnia

Wiec czym ty się kierowałęś?? ach ta głowa

Awatar użytkownika
[nevermind]
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 19 sie 2005, 20:42

Rossi pisze:A jak to tak sobie wydumałeś Rolling Eyes Jeżeli brał byś pod uwage miejsce tych klubów w tamtym sezonie to by wyszło Milan , Inter i inni czego Roma? wieć ta opcja odpada Confused

Drugi wariant historyczny tu się układa następujaco : Milan , Inter i Roma znowu ostatnia Confused coś tu nie pasuje ( brałem pod uwage licznbe sudectto)

Trzecia opcja : mecze które wywołuja największe emocje wśrod kibicób: Inter, Milan Roma ostatnia

Wiec czym ty się kierowałęś?? ach ta głowa

Aj dziecko tak sie znasz na Serie A, jak ja na lidze mongolskiej. Nie od dzis wiadomo ze pan Senisi (czy jak mu tam) nie lubi sie z panem Moggim i to dosyc mocno, wiec rywalizacja jest rowniez po za boiskowa, zreszta Roma w odroznieniu do interku zdobula w ostatniej dekadzie scudetto.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 19 sie 2005, 20:47

[nevermind] pisze:Roma w odroznieniu do interku zdobula w ostatniej dekadzie scudetto.

To był głowny czynnik twojej klasyfikacji : Milan , Roma , Inter :lol:
To super :?
No ja wiem że nie jestem mistrzem w znajomość ligi włoskeij są lepsi a napewno nie bede sie z nikim licytował kto więcej wie a juz napewno nie z tobą żenada :? A jeszcze że dyrektorzy obu drużyn sie nie lubia jest dla ciebie ważniejsze niż historyczne pojedynki Inter- Juve bardzo ciekawe :D Szkoda ze nie mam dostępu do ligi mongolskeij :( by pewnie miał taka wiedze jak ty a to byłoby super

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 19 sie 2005, 20:52

ja nie wiem co wy sie tak tej Romy czepiacie przywalcie sie do swoich klubików a Rome w spokoju zostawcie .

[nevermind] napisał:
Roma w odroznieniu do interku zdobula w ostatniej dekadzie scudetto.

Rossi:
To był głowny czynnik twojej klasyfikacji : Milan , Roma , Inter
To super
No ja wiem że nie jestem mistrzem w znajomość ligi włoskeij są lepsi a napewno nie bede sie z nikim licytował kto więcej wie a juz napewno nie z tobą żenada A jeszcze że dyrektorzy obu drużyn sie nie lubia jest dla ciebie ważniejsze niż historyczne pojedynki Inter- Juve bardzo ciekawe Szkoda ze nie mam dostępu do ligi mongolskeij by pewnie miał taka wiedze jak ty a to byłoby super

Rossi odczep sie od Romy przypomnij sobie co było 2 lata temu na meczu Roma -Inter I zostaw ją w spokoju

Awatar użytkownika
[nevermind]
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 19 sie 2005, 20:56

Rossi pisze:
[nevermind] pisze:Roma w odroznieniu do interku zdobula w ostatniej dekadzie scudetto.

To był głowny czynnik twojej klasyfikacji : Milan , Roma , Inter :lol:
To super :?
No ja wiem że nie jestem mistrzem w znajomość ligi włoskeij są lepsi a napewno nie bede sie z nikim licytował kto więcej wie a juz napewno nie z tobą żenada :? A jeszcze że dyrektorzy obu drużyn sie nie lubia jest dla ciebie ważniejsze niż historyczne pojedynki Inter- Juve bardzo ciekawe :D Szkoda ze nie mam dostępu do ligi mongolskeij :( by pewnie miał taka wiedze jak ty a to byłoby super
'

A to jest cala moja wypowiedz, dzieciaczku?

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 19 sie 2005, 21:04

<LILI> Romanista pisze:Rossi odczep sie od Romy przypomnij sobie co było 2 lata temu na meczu Roma -Inter I zostaw ją w spokoju
Jak to cudownie zabrzmiało wzruszyłeś mnie :( Ja tylko przytoczyłem fakty a ty coś jęczysz żebym zostawił Rome w spokoju , pisząc mojego posta nie miałęm na celu urazić fanów Romy i tego nie zrobiłęm. Prawda jest bolesna a ty dobrze wiesz gdzie jest miejsce romy w tym szyku :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”