Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Morrow » 18 kwie 2016, 11:57

red85 pisze: a ewentualne dobry koniec sezonu (kto przed sezonem wymagał więcej niż awans do LM i wygranie krajowego pucharu?) może skłonić sterników do tego, żeby dać Lujemy wypełnić kontrakt.
Trochę to zabrzmiało jakby w przypadku zajęcia 4 miejsca i wygrania FA Cup wszystko było w porządku, cele na sezon zrealizowane a klub podążał w dobrym kierunku. A jest przecież zupełnie odwrotnie. Po wietrzeniu kadry, wydanych milionach i podczas drugiego sezonu trenowania ja osobiście oczekiwałem progresu zarówno punktowego jak i przede wszystkim sportowego. Mamy za to regres. Drużyna gra przez całe rozgrywki gorzej niż w końcówce poprzedniego sezonu, najprawdopodobniej nie powtórzy wyniku punktowego z poprzedniego sezonu, który na kolana nie rzucał, skompromitowała się w najprostszej grupie LM, wstydliwie odpadła z LE po tym jak została zjedzona na Anfield, w lidze ma tylko iluzoryczne szanse na 4 miejsce tylko jak rywale, którzy i tak kaleczą przez większość sezonu to miejsce Diabłom zwyczajnie podadzą na tacy. Nie, ja osobiście nie widzę finału tego sezonu, który pozwoliłby na powierzenie LVG stołka na kolejny rok, może wygrać FA Cup, może się psim swędem wcisnąć do top4 ale utrzymanie go na stanowisku to dla mnie byłby skrajny idiotyzm ze strony zarządu.

Wróć do „Anglia”