AC Milan (zbiorczy) - Strona 83

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 sie 2005, 13:19

Powiem Ci szcerze Zaza ze wloskie mercato jest najbardziej nieprzewidywalne i to jest piekne . Ja mam swoj scenariusz a tak naprawde może zdarzyc sie wszystko.
Dj Juve To czyli Zaza Guru mercato anie Moggi :lol: Bo mój plan ze stycznie juz jest wprowadzony w życie. Janklulovski + Gila = 35 baniek dla tego może sie to okno juz zamknąć :D

Chłopaczek najlepiej by było jak by zabrał Tottiego do Mediolanu nie ?? :lol: ale Totti to Roma na zawsze.

Mam już gdzies to co bedzie sie działo z Cassano jak nie zostanie w Romie może sie spalić. On o tym wie. Mercato tez juz mnie tak nie trzyma w nie pewnosci jak na poczatku ale to jasna sprawa. Oby tylko nie sprzedał Milan nikogo oprócz Simica i przeszedł jakis napastnik typu Iaquinta Di Natale czy nawet wrocił Borriello albo Vucinic ale to nie realne chyba teraz. No i obrońca prawy i nadal licza na kogos z trójki Oddo Cassetti Cicinho...

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 19 sie 2005, 13:32

heh wczoraj Carlo był na kolacjiw Sylvio i wszystko sie wyjasniło mowił ze zadnej sprzeczki nie było i jak to zwykle bywa prasa wypisuja bzdury.
Obrazek
widac chumor dopisuje Sylvio :D

Czyli dzisiaj Łysy albo sam Sylvio powie "Cassanow Milanie pierwsze słysze" :lol:

Mi tam obojetne gdzie on bedzie grał podoba mi sie jego gra ale ostatnio nie zachwyca.
Tak czy siak trzeba sie rozgladac za npastnikiem mamy 3 narazie sprawnych i wielką niewiadoma w postaci Pipo mimo iz mowi ze wroci w wielkim stylu i zacznie strzelac bramki to ja w to nie zabardzo wierze moze pogra kilka meczy strzeli bramke ale czy wygryzie Gile badz Vieriego :roll:
A po sezonie Vieri kolejne latka Pipo to juz moze zakonczy kariere wroca młodzi gniewni :?:
Takze widze Vucinica w Milanie tyle ze to byłaby suma jakos z 15 mln euro
Obroncy to sie chyba nie doczekamy prawego :lol: juz sam nie wiem ktorego bym wolał czy Cicinho czy Oddo najwazniejsze zeby Carlo wiedział.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1312

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 19 sie 2005, 13:36

ja niewiem skąd te spekulacje o casano.ten chlopak psuje atmosfere (jak już mówiłem).mamy wystarczającą ilość napadziorów :D .ja liczy tylko na jeden transfer.CICINHO

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 sie 2005, 13:40

Hunter Bo to La Gazzatta a nie sport.it. Zvonko Boban dziennikarz :D To zdjecie z treningu ..

Cassano ?? nie znam !! .. już napisałem wszystko na jego temat...

Vucinic 15 baniek ? Chevanton w Monaco za 16 ... Bozinov w Violi za 14 (chyba- badz 12) .. to ja bym dał 15 za Mirko. On ma z nich trzech jeszcze wiekszy totencjał. Tylko ze Lecce wie o tym :roll: Sami Dalla Bona juz nie w Lecce czyli nie mamy karty przetargować tak. Oddanie dwóch młodych plus kasa było by na reka Lecce ale to sa tylko nasze pobożne życzenie :twisted: :lol: niestety...

Hunter a może ta "niby :lol: kłutnia" zaczeła sie od tego piłkarza co piszesz o nim hmmmm jak on ma , a ! Cassano ? Jeden za drugi na nie ... :lol: :lol: [/b]

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 19 sie 2005, 20:38

mam takie pytanko...jakiego wloskiego mlodego stopera polecalibyscie do Milanu??(mi na pierwsze skojarzenie oprocz bonery nikt nie przychodzi)

MILAN MILAN SEMPRE PER TE!!

Awatar użytkownika
[nevermind]
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 19 sie 2005, 20:46

mariuszmilan pisze:mam takie pytanko...jakiego wloskiego mlodego stopera polecalibyscie do Milanu??(mi na pierwsze skojarzenie oprocz bonery nikt nie przychodzi)

To w temacie o FM :hardkor:

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1312

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 19 sie 2005, 20:57

natale z atalanty chyba:D

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 19 sie 2005, 21:03

No i chyba mamy Oddo w Milanie.
Dzis carlo powiedział na temat Cicinho "Nie sprowadzimy go: w pierwszej kolejności szukamy Włochów."

Moze to byc jakas podpucha ale nie sadze Oddo ma 29 lat doswiadczony obyty w Serie A dla mnie to obojetne było kogo pozyskaja tak czy siak bede sie cieszył czy to bedzie Oddo czy Cicinho

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 19 sie 2005, 21:28

zgadzam sie z Hunterem...nie ma roznicyczy Oddo czy Cicinho(pamietajmy jednak o tym ze juz za niedlugo bedzie trzeba miec okresloa liczbe zawodnikow krajowych w druzynach) ale i mi sie predzej zdaje ze rzymianin...dzieki za opdowiedz co mlodego oroncy...musze posledzic troche gre tego Natale :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 sie 2005, 13:12

A też pamietajmy że jak te przepisy Fifa wejda w zycie to bedzie problem co dla nie których klubów (czyt np. Inter) a Oddo nie dośc że włoch to jeszcze wychowanek Rossonerich :!: 8)

Mariusz Bonera, Natale ale ja bym jeszcze postawił na duet Palermo Zaccardo (choć woli grac na prawej straonie ) i Barzagli.

Nie długo mecz z Sampdoria o puchat Seata w popszednim roku 2:2 w regulanimowym i karne i chyba Jon Dahl przestrzelił i porazka. To ostatni juz nas mecz przed sezonem bedzie ciekawie.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 sie 2005, 12:01

No panowie źle sie dzieje. Nie wiem czy to już za daleko nie zaszło. Ale ten temat Włoskiej prasy w kwesti mercato zaczyna być szokujacy. "Del Piero w Milanie" :shock: :shock: :roll: :?: :!: :?: :!: :> co ich wali ?

Ja wiem że to tylko spekulacje ale to tak jak by Paolo był przysisywany Interowi a Totti do Lazio :boruta: chyba kogoś wali na dekiel :>??

Może wymiana z Roma Cassano za Del Piero ? :haha:

Na szczeście takie spekulacje końca sie z regóły nie powodzeniem i oby tak było. :pray: Tylko po co Ancelotti komentuje takie ploty. Chyba nie chca go dacć za Abbiatkiego :>??

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 21 sie 2005, 12:31

*_For_zaza_Milan_* pisze:No panowie źle sie dzieje. Nie wiem czy to już za daleko nie zaszło. Ale ten temat Włoskiej prasy w kwesti mercato zaczyna być szokujacy. "Del Piero w Milanie"
Bardzo dobry zawodnik, swoej lata ma, ale wciąż jest niezły. Napewno lepszy od Pippo czy Vieri'ego. Jest tylko jeden problem - Juve go nie sprzeda.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Ja wiem że to tylko spekulacje ale to tak jak by Paolo był przysisywany Interowi a Totti do Lazio
Nie przesadzajmy. Po geście Berlusconiego stosunki na linii Milan-Juve są nieco lepsze.
*_For_zaza_Milan_* pisze: chyba kogoś wali na dekiel
Jasno z tego wynika że Ancelottiego, bo on wypoeidział te słowa.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Może wymiana z Roma Cassano za Del Piero ?
Może Sheva - Blasi? ]:->

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 sie 2005, 12:40

Dzięki Bogu jest taki problem ze Juve go nie sprzeda naprawde dzięki Bogu.

Wiesz czy lepszy to nie wiem na pewno mniej skutecznyiejszy w swoiej karierze niż ta dwójka. Wszytscy napastnicy ale liczby inne. No i zobacz że Bobo nadal podstawowy reprezentant Azzurich a DP dowoływany na mecze towarzyskie Lippi widocznie wie swoje. Ciekawi mnie czy na MS pojedzie jak taka paka w atak sie czykuje. Gila, Cassano, Totti, Toni, Bobo ...

Stosunki lepsze ale chyba bardziej jest prawdopodobne wersja ze Juve odpuscie za to Cassano. A nie tyle Ancelottiego wali co prase która znów spisuje DP na role rezerwoego i najczesciej zmieninego gracza w lidze. Dla tego szuka tematu OBY BOŻE OBY :!:

Blasi ?? czy na opał ? Ty sie módi by go sprzedali lepiej bo sam wiesz co ten gośc reprezentuje.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 21 sie 2005, 13:00

*_For_zaza_Milan_* pisze:Dzięki Bogu jest taki problem ze Juve go nie sprzeda naprawde dzięki Bogu
Boga w to nie mieszaj.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Wiesz czy lepszy to nie wiem na pewno mniej skutecznyiejszy w swoiej karierze niż ta dwójka.
Oczywiście - ich jest dwóch, Del Piero jeden :lol:. A na poważnie skuteczność w całej karierze to mały pikuś. Zarówno Pippo jak i Bobo to wysunięci napastnicy, a DP często rozgrywa piłkę.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Wszytscy napastnicy ale liczby inne. No i zobacz że Bobo nadal podstawowy reprezentant Azzurich a DP dowoływany na mecze towarzyskie Lippi widocznie wie swoje.
Piłka klubowa jest zupełnie inna. Jak już napisałem Del Piero lubi rozgrywać a w reprezentacji robią to już Totti i Cassano.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Ciekawi mnie czy na MS pojedzie jak taka paka w atak sie czykuje. Gila, Cassano, Totti, Toni, Bobo ...
Toni jest zagadką, Bobo też. Zresztą wszystko jest zagadką, bo typowanie kadry na rok przed imprezą to esencja głupoty.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Blasi ?? czy na opał ? Ty sie módi by go sprzedali lepiej bo sam wiesz co ten gośc reprezentuje.
Nie wyczułeś tak łatwej ironii? Dla ułatwienia dałem Ci jeszcze emotkę żeby było łatwiej :).

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 sie 2005, 13:34

Dobra jest ja licze ze to najgłupsze plota w to mercato. Choc o Bobo tez tak myślalem ale nadal wierze.

Masz racje nie ma co typować kadry na rok przed impreza ale jak byś był chętny to wchodze w zakład że Vieri zagra na tych mistrzowstach... Z rególy nie czekam rok na kase ale zrobie wyjatek. Lippi dał mi pewniaka :wink: tylko oby urazow nie było.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”