Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 48

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 19 sie 2005, 21:00

Niggaz pisze:To, że Mourinho zdrowo przepłacił to oczywiste. Nie wiem też szczerze mówiąc gdzie może grać Essien. Kibice Chelsea nie może zapodadzą jakieś możliwe warianty ustawienia z uwzględnieniem nowych zawoników.

Cech

Terry

SWP Cole Essien Makelele Lampard Robben Duff

Crespo Drogba

:twisted: :lol: :D

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 21 sie 2005, 15:19

No to dzisiaj wielki mecz :lol: :lol: jak dobrze pamiętam to transmisja o 17.00 na canal + niebieski .... mam nadzieje że to bedzie piekny mecz .... i wygra Chelsea 8)

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 21 sie 2005, 19:03

No i Chelsea po dobrym meczu pokonuje Arsenal 1-0. Szczęśliwego gola na około kwadrans przed końcem zdobył gracz WKS Didier Drogba. Pierwsza połowa lepsza w wykonaniu "The Gunners", jednak w drugiej to "THe Blues" dało popalić spółce Wengera.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 sie 2005, 19:06

No az szkoda że ten mecz ogladałem bo sie serce kraja jak o wyniku takich mecz decyduja tak smierdzace przypadkowe bramki. Rozumiem jak by strzelił głową noga ale kolanem nawet nie wiedział co robi ... Szkoda tego meczu...

Co warto zauważyc debiut Essiena :) nawet nawet choc tylko defensywa funkcjonowała jak zacza grac. Mourinho wie ze znów nie był lepszy jak z Wigan.

Pozdro

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 21 sie 2005, 19:15

A jednak Chelsea :lol: :lol: :lol: bo wyrównanym meczu i bardzo brutalnym Chelsea wygrała z Arsenalem 1-0 :D po bramce Drogby !!! i wiadomo już że poraz kolejny bedziemy walczyć o 1 miejsce !!! :D

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 21 sie 2005, 19:27

Karolas Chelsea po raz kolejny o pierwsze miejsce HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol:

Ty się dobrze czujesz?

Farciarskie to zwycięstwo Chelsea jak zawsze, no ale kiedyś się to skończy. Coś mi się zdaje, że Sky Blues w tym sezonie zajmie jakże szlachetne dla nich miejsce jakim jest wice mistrzostwo. Jak ktoś wcześniej napisał Mourinho wie, że nie zagrał lepiej niż z Wigan.

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 21 sie 2005, 19:39

hyhyhy farciarsko ale liczy sie zwycięstwo koleś ... ale twój mózg jest zamały żeby to zrozumieć .... liczy sie żeby nie stracić bramki a strzelić jedną i to jest zwycięstwo ....... a że bramka nie była największej urody to sie nie liczu liczy sie wynik koleś gucio sie znasz na piłkce .....

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 21 sie 2005, 19:42

Jose chciał posadzić na ławie Drogbe... No i się chyba spowrotem do niego przekonał. Didier jest świetnym napastnikiem ale ogólnie nie lubie Chelsea. Bramka jak najbardziej farciarska i raczej z winy Lehmana niż z pomysłowości i szczęścia Drogby.

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 21 sie 2005, 19:44

No ale to co pokazał Arsenal ta drużyna nie zasługuje ani na pierwsze miejsce ani na drugie tam "gra" tylko Henry .... a Essien mam nadzieje że wkąponuje sie do drużyn ......

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 21 sie 2005, 19:46

K@rolas_RSP pisze:hyhyhy farciarsko ale liczy sie zwycięstwo koleś ... ale twój mózg jest zamały żeby to zrozumieć .... liczy sie żeby nie stracić bramki a strzelić jedną i to jest zwycięstwo ....... a że bramka nie była największej urody to sie nie liczu liczy sie wynik koleś gucio sie znasz na piłkce .....

To ty się koleś gucio znasz na piłce. Jak można kibicowac Realowi i Barcelonie :lol: :lol: :lol: :lol: Czy ja gdzieś napisałem, że strzelenie jednej bramki i nie stracenie to nie jest zwycięstwo czy coś w tym stylu??? Ty masz chyba jakieś omamy. A stwierdzenie farciarskie jest jak najbardziej na miejscu, gdy w pierwszej kolejce Chelsea w doliczonym czasie gry strzela bramke z beniaminkiem na 1-0. A potem w szlagierze angielskiej ligi, gdy rywalą należały się 2 rzuty karne, Drogba nie wiedząc co się dzieje warciarską zostaje nabity piłką w kolano. Ponoc ty kibicujesz drużyną, które grają ładny futbol???? :roll: Chelsea z pewnością się do nich zalicza............. :shock:

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 21 sie 2005, 19:50

hyhy chłopie weź lepiej zamknij sie w domu bo już pierdzielisz jak jakiś nawalony .... ty mi tu mówisze o 2 rzutach karnych gdzie ty to widziałeś a w meczu przewage miała Chelsea a Arsenal potrafi tylko faulować w ogromnych ilościach .... a manu jak wygrało ?? też fuxiarsko ale fux to element tego sporu .... gdyby nie błąd obrony Aton Villi było by 0-0 a i manu nie było zdecydowanie lepsze a grało z przeciętną dryużyną ....

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 21 sie 2005, 19:52

Bramkę Drogby widziałem w Sporcie po Faktach więc nie mogę wypowiedzieć się o grze całej drużyny Arsenalu i Chelsea. Fart a raczej przychylność losu w piłce jest tak samo potrzebna jak w życiu. Więc należy pogratulować Drogbie, że znalazł się tam w odpowiednim czasie. Bramki można strzelać kolanem, klatą czy pupcią. Nie ma znaczenia od czego piłka się odbije... ważne, żeby wpadła... Zaznaczam, że nie jestem kibicem ani Chelsea (wręcz ich nienawidze) i Arsenalu (ich los mi naprawdę wisi). Staram się być obiektywny. :wink:
Ostatnio zmieniony 21 sie 2005, 19:53 przez Dosmen, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 21 sie 2005, 19:52

radekutd pisze:Ponoc ty kibicujesz drużyną, które grają ładny futbol???? Rolling Eyes Chelsea z pewnością się do nich zalicza............. Shocked

od kiedy zainterseowałem sie piłką zawsze kibicuje Chelsea a co do ich stylu gry to taktyka ale co ty mozesz o tym wiedzieć :lol: :lol:

A ładna piłka to nie tylko efektowane zagrania itp. ale tez rewelacyjne zgranie drużyny i ustawienie jej pod ich umiejętności tak jak jest ustawiona Chelsea

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 21 sie 2005, 19:54

K@rolas_RSP pisze:hyhy chłopie weź lepiej zamknij sie w domu bo już pierdzielisz jak jakiś nawalony .... ty mi tu mówisze o 2 rzutach karnych gdzie ty to widziałeś a w meczu przewage miała Chelsea a Arsenal potrafi tylko faulować w ogromnych ilościach .... a manu jak wygrało ?? też fuxiarsko ale fux to element tego sporu .... gdyby nie błąd obrony Aton Villi było by 0-0 a i manu nie było zdecydowanie lepsze a grało z przeciętną dryużyną ....

Co najmiej dwie ręki w polu karnym Chelsea Franka Lamparda i kosa Gallasa na A.Cole'u. W meczu należał się remis. A odnośnie MU. To United kontrolowali grę i Aston Villa nie oddała ani jednego strzału na bramkę van der Sara. Więc co można powiedziec o Wigan jako drużynie i Chelsea walczącej z nią zażarcie do ostatnich chwil???

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 21 sie 2005, 19:58

radekutd pisze:Co najmiej dwie ręki w polu karnym Chelsea Franka Lamparda i kosa Gallasa na A.Cole'u

hyhyhyhhyhy chłopie jeśli chodzi o tą ręke to już widze że nie znasz sie na przepisach ponieważ gram w piłke to wiem żeby była ręka w polu karnym musi być ruch do piłki a nie niumyślne nabicie !!! hyhy co za ludź !!! a co do kosy na colu to sędzia był 3m od tego zajścia i wszsytko widział .... radze poczytać przepisy gry w piłke nożną albo odwiedz strone UEFA .....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”