Real Madryt - Atletico Madryt - FINAŁ LM 2015/2016

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 475

Real Madryt - Atletico Madryt - FINAŁ LM 2015/2016

Post autor: Slim91 » 29 maja 2016, 16:33

Jest w tym sens co piszesz, ale ja bym zrezygnował z usług bramkarza który nie umie się rzucać przy karnych. Po co komu taki :?: Warto też dodać, że jeden z nich szedł ledwie kilka minut(może 3) przed końcem więc śmiało mógł zostawić ich w 10(w sumie to nie wiem czy tak wolno w przepisach) i na końcu wpuścić Moye. Widząc skład Atletico. Zastanawiałem się kto tam mógł odmienić los tego meczu i takiej osoby nie znalazłem. Najjaśniejszą postacią był YFC, a później słabo. Nikt nie miał wczoraj tego czegoś co mogło odmienić losy spotkania. Torres prócz zrobienia karnego partaczył co mógł. Mam nadzieję, że plotki o Lacazette okażą się prawdziwe. Jednak widziałbym też kogoś do pomocy. Wczorajsza pomoc: Fernandez, Koke, Saul i Gabi owszem jest ambitna i są to bezapelacyjne walczaki jednak oni nie mają czegoś takie w sobie jak Modrić czy Iniesta. Takiego skrytego geniuszu. Sam wczoraj porównując Koke z Modriciem. Myślę sobie, że Hiszpan to naprawdę fajny gracz jednak nie ma porównania jego z Modriciem. Tak czy owak szkoda takiego zakończenia. Podobno Simeone rozważa rezygnację. Oby nie było to prawdą i został oraz odpowiednio wzmocnił pomoc oraz atak. Niewiele im trzeba. Tym bardziej, że do zluzowania jest jeszcze kilku graczy w zespole jak Vietto itd. Widziałbym osobiście Krychowiaka, kogoś ciekawego do pomocy oraz napastnika. Myślę, że śmiało można dołożyć do dealu za Krychowiaka O.Torresa.

Ciekawostka. Liczba serii karnych w meczu z PSV to bodajże, a Juanfran nie podchodził wtedy do karnego.

Perez powinien podziękować do Atletico za odpalenie Barcelony bo jestem niemal pewien, że gdyby Atletico ich nie odprawiło z kwitkiem to Barcelona wznosiłaby wczoraj kolejny puchar.

Wróć do „Puchary Europejskie”