Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 103

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 23 sie 2005, 10:55

Ja tez tak mysle Inter1908 :D Jednak napewno nic nie ujmuje z umiejetnosci Milanu i Juve ...

A dzis szczegolna chwila dla fanow Interu i byc moze Milanu poniewaz swoje 95 urodziny obchodzila by Legenda Interu niezyjacy juz Giuseppe Meazza. Jak wiemy jego imieniem zostal nazwany stadion obydwu druzyn San Siro.

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 23 sie 2005, 11:20

Juras_InterFan pisze:
Usunąć ten Post ?
Post o Interze Mediolan któy liczy sobie juz 102 strony i jest juz kontynuowany od dluuugiego czasu ??? :)
....masz wpisane zawod informatyk i rocznik 78 a nie wiesz co to post?

...wcale bym sie nie zdziwil gdyby sie okazalo ze twoja metryka jest jakąś dekadę krótsza...
Juras_InterFan pisze: Juve - kóry w ostatnich latach nam o dziwo wardzo leży :)
bardzo...szczegolnie taki wniosek mozna wyciagnac po obejrzeniu tabeli
koncowej...:D

Juras_InterFan pisze: Przypominam od 3 lat bez porazki z Juve!

Przypominam-->od 14 lat bez Scudetto:D

a teraz do tematu czyli szanse interu--->są wg mnie większe niz Juventusu,Inter dokonał naprawdę imponujących wzmocnien i bedzie naprawde ciezkim przeciwnikiem...jednak pamietam juz czasy gdy neroazzuri mieli lepsza pake i niestety brakowalo im tego CZEGOS co cechuje prawdziwe druzyny...jak bedzie w tym roku?na razie wygladacie naprawde niezle

moim zdaniem najwieksze szanse przed tym sezonem ma Milan-jest to druzyna naprawde swietnie poukladana,dokonala niebotycznego wzmocnienia w postaci Gilardino i jest to wg mnie najwiekszy predendent do tytuly

co do szans Starej Damy to oceniam ją trzezwo na trzecie miejsce,chociaz serce mam w bialo-czarne pasy...poczatek sezonu bez Gigi Bufonna (wcale bym sie nie zdziwil gdyby sie okazalo ze Abiatti robi krecia robote ;) ) wielka niewiadoma pod postacia Alexa ktory jest o tyle genialny o ile naprawde nierowny..koncowke zeszlego sezonu mial naprawde rewelacyjna,ale juz w tym sezonie szczegolnie w meczu z internistami specjalnego nic nie pokazal..Vieira-wzmocnienie nie lada,ale bardziej bym sie cieszyl z Gilardino...

AVE JUVE !!!

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 23 sie 2005, 11:24

RzuR pisze:
Juras_InterFan pisze:
Usunąć ten Post ?
Post o Interze Mediolan któy liczy sobie juz 102 strony i jest juz kontynuowany od dluuugiego czasu ??? :)
....masz wpisane zawod informatyk i rocznik 78 a nie wiesz co to post?
...wcale bym sie nie zdziwil gdyby sie okazalo ze twoja metryka jest jakąś dekadę krótsza...
Juras_InterFan pisze: Juve - kóry w ostatnich latach nam o dziwo wardzo leży :)
bardzo...szczegolnie taki wniosek mozna wyciagnac po obejrzeniu tabeli
koncowej...:D
Juras_InterFan pisze: Przypominam od 3 lat bez porazki z Juve!
Przypominam-->od 14 lat bez Scudetto:D
AVE JUVE !!!
Heh :) Dzięki ze mnie odmładzasz - cieszy mnie to bardzo bo gdy sobie pomysle jak latka lecą ....
Co do zawodu Informatyka i postu to nie wiem co to by mialo miec wspolnego :) Programowanie , sieci, bazy danych i takie tam owszem ale mniejsza o wiekszość ....

Co do tego ze przyznajesz ze jednak Inter ma szanse to gratuluje ze przemogles sie i w koncu napisales obiektywnie ze wszystkie 3 ekipy mają szanse - bo chyba Roma sie nie wlaczy raczej .....

Pozdro !

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 23 sie 2005, 11:45

dobra Informatyku...:) proponuje skonczyc to napinanie miedzy nami bo po co? poza tym widze ze sie meczysz;)

co do szans,nie musialem sie wcale przemagac,w przeciwienstwie co do niektorych wcale mi takie rzeczy nie przychodza ciezko-zeby byla jasnosc,nigdy nie bede nawet myslami za Mediolanem,ani w czerwonoczarnym ani w niebieskoczarnym kolorze...chodzilo tylko o to ze faktycznie wg mnie te dwie druzyny wzmocnily sie bardziej od nas ale my mamy takie COS czego wy nie posiadacie..

28 Scudetto:) i mocno wierze w nr 29:)

tyle ze naprawde w tym roku bedzie baardzo ciezko,najciezej od wielu wielu lat...z jednej strony fajnie-liga juz dawno nie zapowiadala sie tak ciekawie,z drugiej...jestem silnie zaniepokojony obrona Mistrzostwa Italii,niech wygra najlepszy!

co do Romy,faktycznie trudno sie spodziewac by pokazala cos wielkiego w tym sezonie...

pozdrawiam

F O R Z A G R A N D E J U V E !!!

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 23 sie 2005, 12:00

RzuR pisze:dobra Informatyku...:) proponuje skonczyc to napinanie miedzy nami bo po co? poza tym widze ze sie meczysz;)
pozdrawiam
F O R Z A G R A N D E J U V E !!!
Czy ja się męcze :) No nie wiem pisze w pracy w wolnym czasie sobie i mam jeszcze pare spraw na glowie - zaraz na meczyk jadę sędziowac i mysle czy sie wyrobie wrocic na mecz Wisełki do domu :) A jutro na urlopik maly na domek tak wiec widzisz mam inne sprawy na glowie :)
Co do Interu to wszystko zalezy od tego czy nowi zawodnicy sie dobrze wkomponują - kazdy pamieta nieudany transfer Davidsa i Burdisso - wszystcy na nich liczyli a tu kupa :)
No mam nadzieje ze z Burdisso bedzie jeszcze pociecha - a co do wzmocnien Juve to nie przesadzal bym - sam Vieira to galaktyczne wzmocnienie - dla mnie ten pilkarz to mistrz na swojej pozycji i wielokrotnie to podkreslalem :)
A Kovac i Mutu ? bardziej uzupelnienia skladu ale cenne na pewno ....
Tak wiec bedzie sie dzialo :)

Forza Inter !!!

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 23 sie 2005, 12:07

bedzie bedzie...co do Viery,boli tylko jego wiek,Mutu to wielka niewiadoma-moze byc wielka odnowa,moze byc wielka QPA,jak dla mnie ze wskazaniem na to drugie (konkurencja jest znaczna w ofensywie)jednak nie mozna nie zauwazyc ze chlopak jest perspektywiczny i moze cos z niego byc...mysle jednak ze napewno jeszcze nie w tym sezonie...

wlasnie specyfika Interu, i jego,z calym szacunkiem dla osiagniec tego klubu-bezplciowosc ostatnimi czasy,brak prawdziwego LIDERA-duszy druzyny ktore maja zarowno Milan jak i Stara Dama z Turynu przemawiaja za tym ze 2gie miejsce to max...to oczywiscie tylko moja opinia...na pocieszene dodam ze obawiam sie ze mimo tego wyprzedza nas,no a Scudetto powerduje do Mediolanu niestety,na czerwona strone San Siro...

na mecz zWiselki radze sie wyrobic bo chwila moze byc historyczna...

Pozdro

F O R Z A J U V E N T U S !!!

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 sie 2005, 17:15

Dziś mecz z Szachtarem.Mimo zaliczki dwóch bramek moze to byc trudny mecz gdyz jest przy pustych trybunach i nie wiadomo czy zagra Martins.Wydaje sie ze Inter powinien pewnie wejsc do Champions League.
FORZA INTER
Przy okazji zmieniłem nick:fanfci18---------->Bąbel tylko bez ą (nie mylic z Ryanem Babelem albo Markusem Babbelem)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 sie 2005, 17:17

Jak zmieniles nick :?:
Przy okazji zmieniłem nick:fanfci18---------->Bąbel tylko bez ą

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 sie 2005, 17:19

serek408 pisze:Jak zmieniles nick :?:
udałem sie do admina np.do Agnieszki

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 24 sie 2005, 17:27

Babel pisze:
serek408 pisze:Jak zmieniles nick :?:
udałem sie do admina np.do Agnieszki
ja też zmieniłem nick. Kiedyś mialem bumcyk czy jakoś tak :lol:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 24 sie 2005, 20:28

inter1908 pisze:Czuje ze ten sezon bedzie przelomowy Very HappyVery Happy co o tym sadzicie ?? Mam nadzieje ze Mancici zmatuje cos wrescie z tego "timu"hehe. FORZA INTER!!!
dobrze, że dałeś "timu" bo inaczej bym Cię wyśmiał :lol: Inter to jest drużyna? :? :lol: a teraz żarty na bok ;) który to już rok kibice Inter'u mówią, że ten będzie przełomowy....no dobra, dobra już kończę sobie kpić z Inter'u(chociaż materiał do tego jest bardzo dobry z tego "timu" )

Mancini'ego za wielkiego trenera nie uważam...na razie zdania chyba nie zmienię. Ale ten sezon w Serie A rzeczywiście może należeć do Inter'u.
Juve skupione na LM, Milan może nie sprostać Inter'owi. Dobrze życzę Nerazzurrim. Nawet 2 miejsce :D Wolę Inter od Milanu ;)

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 24 sie 2005, 20:35

Wolę Inter od Milanu
i Ty jestes kibicem Juve?sory jesli sie myle,ale tak wywnioskowalem po paru postach...nie sieje szowinizmu-bo nie o to chodzi,ale zawsze dziwie sie jak kibic jednej druzyny mowi ze "dobrze zyczy" odwiecznemu rywalowi-ja Inter naprawde szanuje ,ale zeby zyczyc im miejsca wyzszego niz Juventus na przyklad to na prawde-nie w tym zyciu:P

a na zakonczenie-slyszalem dzis b.fajny text[pozdro Chlopaczek]:

"...jak to mawiaja w Interze....teraz albo nigdy!:>"

:D:D:D:D:D

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 24 sie 2005, 20:41

RzuR - powiedziałem, że dobrze im życzę....nawet 2 miejsce. Zaraz za Juve. A nie przed Bianconerrimi. I co w tym złego, że dobrze życzę innej drużynie. Sam Inter mi nigdy nic nie zrobił. Nie mam powodów żeby pałać do nich nienawiścią. I owszem wolę Inter od Milan'u. Czy to coś złego? I tak kocham Juve...i nie musze tego nikomu udowadniać.

Pozdro

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 24 sie 2005, 20:43

RzuR pisze:"...jak to mawiaja w Interze....teraz albo nigdy!"
Nie znaz się. Teraz jest "Jak nie teraz, to kiedy?".

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 24 sie 2005, 20:44

Snipp_ pisze:RzuR napisał:
"...jak to mawiaja w Interze....teraz albo nigdy!"

Nie znaz się. Teraz jest "Jak nie teraz, to kiedy?".
co roku nowe hasełka muszę Interiści wymyślać :D kreatywni są
:lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”